és azért itt a MOL is... Trendvonal szépen megfogta, még ha sokan nem is hittek benne! Az eladók az ilyen ellenállásoknál megszaporodnak. Az első nekifutásra lepattan az árfolyam, ha a másodiknál megtorpan, kis lepattanás van csak, akkor rövidesen a kövire átviszi álltalában... Amennyiben átvinné, jöhetne piroska pingi! https://ibb.co/RBCX25z
Bár nem hiszek sajnos a magyar gazdaságban és pénzügy politikában, mégis azt tippelem, hogy nem lesz leminösités, mert a mult héten sem volt. Ezek nem teljesen független események, mert ugyanazt vizsgálják, Szerintem a mult heti minösités volt a meglepedés, a holnapi inkább együtt mozdulás lesz a másik minösitövel.
Szerintem meg pontosan értetted mit mire írtam . Nem drukkolok a leminősítésnek én sem.. De ha logikusan nézem az spnél nagyon rezeg a léc . S ha leesik mindketten tudjuk melyik részvényt mennyire érinti..
Pontosan azt tettem, s annak megfelelően alakítottam ki a részvényportfóliómat...Amelyben a reménynek nagy szerepet nem szántam.. A kíváncsiság meg úgy gondolom jogos, mivel egy fajta igazolás , hogy a gondolkodásom helyes -e..👀
Igen. Errol beszéltem. Elesett a 650em ez nem jo. 500 az kis ellenallas alatta a 250em. Az alatt a 080 mint uj ertek.12250-9500 otp termeszetes rangeja. 370es eur 12ks otp akkor mit kell venni? Sztori nelkul nincs mozgas. Ágazatok jelentenek gondokat, kolsegvetesi modositasok, pmapok elszivjak a penzt a tozsderol, ingatlanpiacbol, befektetesekbol. Csart rajzolok adnak hamis illuziokat a hivo befektetoknek. En meg nem lattam banki, szakertoi reszveny vételi ajanlast ami utan ne ment volna le az adott cucc ara.
Nem az a fontos, hogy ki vette, hanem, hogy kinek a pénzéből. https://www.otpbank.hu/otpingatlanalap/hu/BefektetesiAlapok/IngatlanbefektetesiAlap Az alapok ott palizzák be az ügyfeleket, ahol csak tudják. Példaként nézd meg, hogy teljesített az OTP Ingatlanalapja mostanában... Az ingatlanárak ettől azért jóval jobban emelkedtek Csak a büfiknek ebből nem sok maradt...
Látod ez a probléma!!! Gondolod, hogy egy leminősítés, csak egy adott részvényt fog érinteni? Én helyedben abban reménykednék, hogy ne legyen leminősítés! Nem annak kell drukkolni, hogy melyik veszítsen többet, mert azon senki nem nyer! ( max a shortos) Nem is értem, hogy értelmes ember hogy várhat ilyet és közben, na hagyjuk ezt....
Tegnap nem véletlenül írtam, hogy MOL nyekk mukk :) Be is jött mára! Persze ez nem azt jelenti, hogy el kell temetni! Sajnos sokan "fától az erdőt".... OTP-nél is jövő hétre lett volna az ideális 580-s szint, ha előbb lejön, akkor mélyebre megy. Valahogy így volt...hmm
OTP részvényesek ide!