Reggel nem mentek az otp certik, én is pislogtam. A mol meg a devizakeresztek viszont elindultak rendben 9:05-kor. Ez megint valami manipuláció volt, nemár hogy pont az otp nem indult be...
Ha megtalálod hogy ma reggel 9:25-ig miért nem hajtotta végre a piaci áron se az eladást akkor szólj. ;-) Szép kis mínusz van belőle , de így jártunk. Valaki meg így járt jól hogy nem kapta meg.
Sziasztok! Kezdő hobbistaként kérdezlek benneteket, hogy a certikkel kapcsolatosan hasznos olvasni valót/tananyagot hol találok? Kb fél éve követem a folyamatokat, kisebb tételekkel adok-veszek is, de szeretnék továbblépni ismeretben. Ha van jó ötlet, megírnátok? Köszönöm!
Sziasztok! Kezdő hobbistaként kérdezlek benneteket, hogy a certikkel kapcsolatosan hasznos olvasni valót/tananyagot hol találok? Kb fél éve követem a folyamatokat, kisebb tételekkel adok-veszek is, de szeretnék továbblépni ismeretben. Ha van jó ötlet, megírnátok? Köszönöm!
abból legalbb tudunk következtettni, hogy kiknél vannak a papírok..lehet necces lesz a 790 nem megyunk le addig .de egye fene drukkolok csak jöjjünk vissza 11K-ra utána..
OTP részvényesek ide!