Ó nem, arról nem tehet a kormány. Csak meztelenül fürdött, és még ki is röhögte az úszómestert, most meg, hogy jön a vihar hanykolódhatunk egyedül a viharos tengeren. Tedd már magad elé a cseh koronát, a lengyel zlotyit, akár a roman lej-t 10 éves chartra, és majd rá fogsz jönni, miért lett itt politikai téma. A pofádba rakjak magukat, az élet minden területére beássák magukat mint a férgek, és mindenhol csak kár és romok maradnak utánuk. Ha most 2-t szólnak, az otp 7k lesz, a huf meg 450, szóval én nem ejteném ki a soros nevét és brüsszelt se a kormányinfón gulyas helyeben... figyelni fogom!
Politikai vitafórummá kezd válni a fórum. Politikai nézeteket tesznek közzé, lassan úgy, mint az Orbán takarodj topicban. Persze tudom, hogy mindenről kormányunk tehet, a várható USA és EU recesszióról, a világban tapasztalható inflációról, a drasztikus élelmiszer, alapanyag, kőolaj és földgáz drágulásról, az orosz-ukrán háborúról, a világ tőzsdéinek eséséről (beleértve a bankokat és a kriptokat), a túl sok vagy túl kevés csapadékról, a föld melegedéséről és a szélsőséges időjárásról... Mindarról, hogy nagy b...meg felé haladunk.
Én múltkor úgy álltam a vételekkel,hogy 500-anként lefelé ,addigi minipakk+ 10db.Olyan hígításféle 7800-ig.Aztán akkor nem akart esni,így certizgettem.
Ezt sajnos a kulfoldi elemzok nem igy latjak. Nem ezek az otp elemzok mondtak , hogy 13k er az otp? Ugyanaz mar, most mindenki probalja marketingolni az orszagot, Mar keso, a 12 ev marketing eleg volt
OTP részvényesek ide!