Lehet azért valaki esetleg tanulni fog ezekből a "féligazságokból".
Neked meg a hullámaidon minden nap olyan jó szórakozást kívánunk a ticken, m5-ön, stb mint az elmúlt 3 órában OTP-ben. Ja bocs, hogy a TA-sok mozdítsák már el a szívhalál vonaláról azt a k..va grafikont? Ok, akkor lehet, hogy nemsokára félreállunk, csak még keressük a hullámunkat és Pomperj mai iránymutatását...
Tudom , hogy vágod, és Kontra is! Én a daxban most a 10127 fordulót anélkül böktem be, hogy az árhoz hozzányúltam volna! Pusztán csak azzal, hogy az rsiben hullámot számoltam, nem néztem az árban fibót, semmit... csak elolastam az rsi-t B-től A-ig, 1, abc;2... és 10127-től indult a w3
Az a legtisztább forduló. Én alig várom a megjelenését. Akkor tudom hol járunk. Az RSI-ben ilyenkor mindig felismerhető egy fej-váll alakzat.
Gyakran nem is keresek mást. RSI-ben fejvállat. Az tuti, hogy ott az árban van egy impulzív szakasz. Onnan meg szépen vissza lehet fejteni mi is történik most.
Alul pedig ha az RSI aljat fog, azért lehet még számítani egy újabb áraljra. Veszett sokat nyertem ezzel a DAX-ban. Mondjuk egy nem divergenciás forduló után a következő kettő tuti divergenciás lesz. A harmadiknál már nem merek kockáztatni. Legfeljebb hamarabb zárom a shortot, vagy lemaradok egy long nyitásról. :)
OTP részvényesek ide!