Igaz nem rám tartozik csak kettőtökre,de nem értem minek kell ennyit veszekednetek egymással,inkább koncentráljatok a holnapra.ne veszekedjetek,egyikőtök lelkének sem jó ,hogy állandó konfliktusba vagytok. Kihat a tőzsdei teljesítményetekre is!!!
Teljesen jó napom volt (bár semmi közöd hozzá) :) A nagyképü szövegedet nem bírom, meg azt hogy vaktában irogatsz kb. milliárdot kerestél már itt a tőzsdén. Arc nélkül haszudsz itt folyamatosan , de szerencsére egyre kevesebben eszik már meg. Nem véletlenül nem reagáltál arra a felvetésemre, hogy csináljunk egy tőzsdés facebook csoportot az itteni emberekkel és csak olyan regisztrálhat a csoporba aki már évek óta használja a facebook oldalát. De az neked nyilván nem lenne jó mert mindenki tudná hogy ki vagy (valószínüleg egy gyerekkorában eltorzult emberke akit sokszor sokan vertek) Szóval ott már nevet is kéne adnod a hazugságaidhoz ami uyge neked nem lenne jó, mert lehet csak egy szimpla pék vagy vagy kömüves. (elnézést ha valakinek ez a szakmája.)
Nem akarom miattad szétoffolni ezt az utóbbi időben magára talált fórumot, de...
Az látszik, hogy sz@r napod lehetett a mai kedves Jobbikos alúliskolázott NullszAldó. Ezért ne rám haragudj, hanem a tőzsdére, ami mindig az ellenkező irányba megy, mint a te pozid. Vagy haragudj magadra, aki begyöpösödöttségénél fogva képtelen a változásokra!
Vagy csak szimplán megint rám vagy gerjedve? :-o
Hát akkor verd ki azt a fütyköst, aztán megkönnyebbülsz... :-)
.
.
.
(#948316) csütörtök, 16:13
Visszavettem a délelőtt eladott longokat 140 pöttyel lejjebb... :-D
Na, ez volt a magas labda! :-D
Most már nyugodtabb vagyok...
Aldo, elélveztél már? :-P
HALIS
figyu picit... :)
előző elli.imp.cik. 3400-4970-ig ment, amiben a 4.korr szakasz abcde 3szög volt és aztán a csúcsról egyből jött le ABC korrekció nélkül, ergo klasszik elli cikl nem volt?
vagy a 4970-3726-ig volt 1 brutál ABC zz-korrekciós hullám?
vagy előfordul, h kimarad ABC és egyből átfordul 1/5 imp hullámba?
és végül: érthető ez így valamennyire? :)
thx, tanulási jelleggel... ;)
Elvileg (és gyakorlatilag is) van egy "tőzsdés" oldalad ahol van chat is mert te anno oda vonultál el innen (mert itt neked nem volt jó) Figyu mi van azzal az oldallal? Miért nem ott chatelsz? Talán ott is rájöttek, hogy csak egy vélemény létezik (a tied) és elpártolt onnan mindenki.
figyu picit... :)
előző elli.imp.cik. 3400-4970-ig ment, amiben a 4.korr szakasz abcde 3szög volt és aztán a csúcsról egyből jött le ABC korrekció nélkül, ergo klasszik elli cikl nem volt?
vagy a 4970-3726-ig volt 1 brutál ABC zz-korrekciós hullám?
vagy előfordul, h kimarad ABC és egyből átfordul 1/5 imp hullámba?
és végül: érthető ez így valamennyire? :)
thx, tanulási jelleggel... ;)
Le kell írnom egszerűen muszáj. Te teljesen hülye vagy, beképzelt, önimádó. Több embert kergettél el innen mint albert és társai együtt. Csak egy véleményt vagy hajlandó elfogadni a sajátodat. (komcsi) ez égbe emeled magad pedig ha akkora király lennél nem ide irogatnál nap mint nap. Te a világ legjobb elemzőjének hiszed magad szerintem meg egy elmegyogyiból irogatsz és közöd nincs az egészhez néha azt sem tudod melyik viulágban élsz.
OTP részvényesek ide!