Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 10. 01. 09:19
Előzmény: #948819  KB58
KB58 2014. 10. 01. 08:12
Előzmény: #948818  KB58
Kulonosen a szigetfordulora vonatkozo meglatasoddal kapcsolatban.
KB58 2014. 10. 01. 08:04
Előzmény: #948816  Törölt felhasználó
Kerlek, ird le kicsit részletesebben az elobbieket, hogy milyen mozgast, arfolyamot varsz mara, a het vegeig es a jovo hetre.
Elore is koszonjuk. :-)
Törölt felhasználó 2014. 10. 01. 08:01
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 10. 01. 07:47
Előzmény: #948815  Aldo
Ovoda.

Szoval remek kis res van alul, mehet a kitarazas/tomes, aztan a resnel majd ujabb tomes. A lemaradokra ra lehet majd sozni a kovetkezo le-hullam legelejen a maradekot is.

A honap elso napjaiban rajzolgatjak majd a havi gyertyat: "szep kis kanoc, itt is jartunk" a program.

Lesz itt siras majd ha szigetfordulo lesz.
Aldo
Aldo 2014. 10. 01. 07:41
Előzmény: #948814  HALIS
Erre a hozzászólásodra kezdtem el irogatni tegnap neked. Akkor ki is személyeskedik? :

(#948656) Re: OTP záróár Értékelés: -3

előzmény (#948652: HALIS) | válasz erre | Tegnap, 07:29
Én például annak szoktam a legjobban örülni, amikor leírok valami-féle elemzést és kapok rá rengeteg mínuszt. Akkor tudom, hogy jó irányban állok. De komolyan.
Macival "az a baj", hogy túl logikus, amit ír.
(bocsi Maci, ezzel nem bántani akarlak).
Legutóbb, amikor a 4500-as szint elérését írkáltam ide határozottan (a 4000 környékéről) és csak egyre emelkedett és emelkedett, akkor bizonytalanodtam el, amikor már megszűntek a "befogszakadni"-típusú beírások és egyre többen értettek velem egyet. Akkor már éreztem, hogy baj lehet (de csak éreztem).
Hittel vallom, hogy ha nem győztem volna meg ezen a nyílt fórumon a "tömeget", akkor a lefelé történő elmozdulás is sokkal kisebb lett volna. Ebben biztos vagyok.
(arról nem is beszélve, hogy elmaradt volna Aldo ejakulációja) :-D
HALIS
Jelzés a moderátornak
HALIS
HALIS 2014. 10. 01. 07:36
Előzmény: #948813  Aldo
Namost, ez volt az a pont, amikor rájöttem, hogy semmi értelme a veled való "eszmecserének".
Egy olyan szánalmas figura vagy, aki csak személyeskedéssel tudja felhívni magára a figyelmet. Vádaskodással és valótlan állítással. Végre most az egész topic téged olvashat...
Tudnék vitatkozni tovább az utoljára leírt fröcsögéseddel, de már látom, hogy semmi értelme. Egyszerűen össze-vissza, minden következetesség nélkül írkálsz ide rólam mindenfélét. De legalább lennél humoros, vagy stílusos...
Most meg itt mentegetőzöl, mint egy dedós...Ááááhhh, szánalmas vagy!
Aldo
Aldo 2014. 10. 01. 06:54
Előzmény: #948803  HALIS
Igazság szerint csak azért írtam és "kattantam rád" mert ok nélkül beleírtál engem egy tegnapi beírásodba. Miért hiányoztam? :) Ha nem írsz a végére egy "Aldos' mondatot én nem is írtam volna ide.... Legalábbis nem olyat ami veled foglalkozna. Ha van egy nyerő pozid azt napokig hangoztatod itt, de az eszetlen higításodról nem beszélsz arról hallgatsz akkor napokig eltünsz! :)
________
________ 2014. 10. 01. 06:17
Előzmény: törölt hozzászólás
itt van Albi, 1 hónap tuti OTP long

Welcome!
Törölt felhasználó 2014. 10. 01. 06:11
Előzmény: törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 10. 01. 04:41
Törölt hozzászólás
KB58 2014. 10. 01. 00:34
Előzmény: #948807  macibear
Tedd meg, hogy az eddigiekhez hasonlóan a helyzetértékelésed továbbra is megosztod ezen a fórumon.
KB58 2014. 10. 01. 00:26
Előzmény: #948787  Aldo
Kedves Aldo!

Teljesen egyetértek manoko-val ((#948797) Re: OTP záróár), hogy miért kell egy ilyen fórumon ilyen hangnemben veszekedni egymással és olyanokat írni a másikról, amiket például te is írtál, pedig egyáltalán nem ismered, fogalmad sincs az emberi és szakmai kvalitásairól (az írásod alapján úgy látszik, ilyeneket nem is feltételezel róla).
Lehet, hogy HALIS önbizalma és szerintem eléggé jogos, időnkénti pozitív "elemzői" értékelése önmagáról neked nem tetszik (más ezt még nem tette szóvá, különösen nem úgy, ahogy te), de ezért nem kell nekirontani a másiknak.
HALIS-sal kapcsolatban megjegyezném, hogy néhány más fórumtaggal együtt ő az, aki az időnként feltett kérdéseimre, felvetéseimre eddig mindig érdemi válaszokat adott, tanácsokat, kisebb elemzéseket adott, amik nagyon nagy százalékban megalapozottal voltak, és amelyeket ha kezdőként legtöbbször megfogadtam volna, akkor az eddig felhalmozott veszteségeim nagy részét már elfelejthettem volna.
Szóval ennek a fórumnak az olyan érdemi, a fórumozókat segítő, gondolkodásra ösztönző hozzászólásoknak kellene helyet adni, amelyeket HALIS és még jó néhányan írnak (megengedve, hogy senkinek sem lehet mindig és 100%-osan igaza).
macibear
macibear 2014. 10. 01. 00:11
Előzmény: #948799  Hazex
Az, hogy az árfolyam beletrafált a céltáblámba nem jelenti azt, hogy innen lefele megyünk.

Péntekig mindenképpen felfele az irány, miközben rugdos néha lefele. Mértéke ismeretlen. számomra

Most van az a pillant amikor hátradőlök és várom a következő egyértelmű szituációt.

Törölt felhasználó 2014. 09. 30. 23:36
Törölt hozzászólás
macibear
macibear 2014. 09. 30. 23:07
Előzmény: #948804  tberki
Oksa! :)

kexelo!

Készítek majd rajzot, most nincs kedvem hozzá. Viszont hibás az adatbázisod. Legutoljára 2012 augusztusában voltunk 3500 alatt. Amiről írsz aljról az 3500 volt. Onnan ment fel 4970-re.
tberki 2014. 09. 30. 22:03
Előzmény: #948778  macibear
te maci... ne rontsd el. A latszat ellenere vagyok olyan onfeju hogy a sajat otleteimet kereskedem le. Miutan pont nem erdekel keresek e vele penzt vagy nem igy ha 5 forintot keresek a sajat otletemmel sokkal jobban orulok neki mintha 500at maseval. Ha leirod hogy itt lesz meg ott, mar csak azert se azt kereskedem. Egyebkent tegnap netto 4%ot fogtam a harom korrel, es a vegen azert szalltam ki mert ma tudtam hogy nem lesz 5 percem se kereskedni. ha mara hagytam volna akkor maximum ragom a kormom egesz nap es most este erre vernem :)
HALIS
HALIS 2014. 09. 30. 21:48
Mondom én, hogy rám vagy kattanva...meg akarsz ismerni... :-D

Szóval, szerintem az itt jelen lévők döntő többsége nem szeretné felfedni az inkognitóját. És ez egyértelmű. Miért? Mert semmi értelme nem lenne.
De mégis mi változna, ha megismernél engem? Akkor elfogadnád a tanácsaimat? Tisztelnél? Ugyanmár! Kit érdekel, hogy megfogadod-e amiket írok, vagy sem. Tisztelsz-e vagy sem? Mert engem egyáltalán nem érdekel. Sorry, de ez van...
Sőt! Kimondatlanul is az a jó nekem, ha minél kevesebben követnek, minél kevesebben veszik fel azt a pozit, amit én. A tőzsde már csak ilyen...
Már többször írtam, hogy én nem akarok bizonygatni neked. És légy erős: nagyívben lesz@rom, hogy mit gondolsz rólam!
Tarthatsz nagyképűnek, pancsernak, okoskodónak, hülyének, dilettánsnak...NEM ÉRDEKEL!!! :-)

Amiket bemásolok magamtól (vagy másoktól) korábbi idézeteket, az dátummal és index-el van ellátva, hogy bárki által visszakereshető legyen.
Mindezt azért, hogy ne kapjak olyan rágalmakat, miszerint utólag okoskodok...

Egyébként meg az arc nélküli mínuszolgatás az igazi jellemtelen dolog itt. Node ez meg még egy dolog, ami nem érdekel... :-)
HALIS
HALIS 2014. 09. 30. 21:48

Szóval, szerintem az itt jelen lévők döntő többsége nem szeretné felfedni az inkognitóját. És ez egyértelmű. Miért? Mert semmi értelme nem lenne.
De mégis mi változna, ha megismernél engem? Akkor elfogadnád a tanácsaimat? Tisztelnél? Ugyanmár! Kit érdekel, hogy megfogadod-e amiket írok, vagy sem. Tisztelsz-e vagy sem? Mert engem egyáltalán nem érdekel. Sorry, de ez van...
Sőt! Kimondatlanul is az a jó nekem, ha minél kevesebben követnek, minél kevesebben veszik fel azt a pozit, amit én. A tőzsde már csak ilyen...
Már többször írtam, hogy én nem akarok bizonygatni neked. És légy erős: nagyívben lesz@rom, hogy mit gondolsz rólam!
Tarthatsz nagyképűnek, pancsernak, okoskodónak, hülyének, dilettánsnak...NEM ÉRDEKEL!!! :-)

Amiket bemásolok magamtól (vagy másoktól) korábbi idézeteket, az dátummal és index-el van ellátva, hogy bárki által visszakereshető legyen.

Egyébként meg az arc nélküli mínuszolgatás az igazi jellemtelen dolog itt. Node ez meg még egy dolog, ami nem érdekel... :-)
HALIS
HALIS 2014. 09. 30. 21:47

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók