Láttam, hogy te kitartottál a 4150-es shortjaid mellett. Én a tegnapi, túl pozitív várakozású RC elemzés hatására 4140-en visszavettem a 4165 átlagárú összes shortomat és így jelentős nyereségtől estem el, mint mindíg, amikor felülvizsgálom az eredeti, jó elképzeléseimet :-(
szerintem mindenki hazudik aki azt mondja biztosan tudja merre megy :) en lefele-re szamitok, 4150 korulrol van shortom. De lehet 60on dupla alj aztan hajra fel. Oszinten: fogalmam sincs, de azt gondolom hogy 4000 korul senki nem tud ugy beragadni az otp-be hogy sose tobbet nem jon ki belole jol, teljesen mindegy milyen iranyba.
Tudom, hogy abszolúte egyezünk. Viszont azt is tudom, hogy blogod olvasása előtt már megrajzoltam magamnak ennek az ábrának a kezdeményét, akkor még a 4600-os csúcs környékén jártunk. Akkor még csak 3500-ig láttam az árat lefele kb 2 hónappal korábban.
3500-nél viszont meg voltam győződve, hogy nincs tovább le. Miután felnyitottad a szemem, hogy az a 3500-4970-es emelkedés nem ötös, hanem csak hármas, majd jött az ötös impulzív le, akkor először elbizonytalanodtam majd a mostani 4488 után viszont egyértelműen azonosultam elképzeléseddel. :)
OTP részvényesek ide!