Figyelj már ide!Ha ennyire mutyis papírnak tartod,akkor miért írkálsz ide,és miért foglalkozol az OTP rv-kel!Van még több tucat papír a tőzsdén,válogass belőlük!Hajrá!!!SOK SIKERT!!!
ez hát.
majd jövőhéttől megindul a lágybika lengedezése a téli táj lágy szelében. hacsak addig nem repül el fölötte az idő vasfoga.
ilyen költői képzavarok illenek az utóbbi idők hangulatához. :))
"ha nem is megy akkor miért vennék"
ezt szerintem gondold át még egyszer. valaminek az ára azért megy fel, mert veszik.
a kereslet-kínálat fogalma remélem, ismerős.
Ma nem voltam gépnél de látom a futik csúcsoznak ami kiteljesedett a molnál, itt meg csak várjuk a jót.de irhatnám hogy nincs vevő dehát ha nem is megy akkor miért vennék.bezzeg a mol az száguldott a csúcsra és vették is szépen.dax és sp jól fent van.én feljebb várom az év végét.
sztem meg mindenki legyen alázatos a piaccal szemben... ne akarjátok előre megmondani merre fog menni, mert azt képtelenség... soha semmit se lehet tudni előre... lehet holnap beöntik? honnan tudod h nem? Maximum valószínűségeket lehet felállítani... mire van nagyobb esély? Ezt lehet TA alapján, vagy simán megpróbálni a piaci hangulattal menni...
szal nyugi...
Tehát ha a holnap tdt-zek akkor azt majd a 2010-es adóévben kell elszámolni. Én úgy tom, hogy mindenhol a teljesítés napja, és nem a kifizetés napja a lényeg.
Habár még nem adtam-vettem 1x sem dec.29-31 között.
Törölt felhasználó2009. 12. 28. 17:52
Ma is új csúcsra ment az otp.
Dulván.
Ha a shortolók nem fognák vissza, már 67000-nél lenne az árfolyam, ami teljesen reális.
Sziasztok,
Meddig lehet átkötni adózás szempontjából az idei évre a nyereség/veszteség pozikat.
Ma volt erre az utolsó nap , vagy a teljesítés (vétel, eladás) nap számít, ami lehet akár 31.-e is, vagy az elszámolás a T+3 a lényeg ?
OTP részvényesek ide!