"árfolyam és az adatok között nincs ilyen jellegű szignifikáns konvergencia...."
talán magyarul kéne megtanulnod és utána használni idegen szavakat.....ettől még ugyanaz a szerencsétlen lúzer vagy, hiába szeretnél hozzáértőbbnek tűnni.......el kell hogy szomorítsalak, a fundamentumok, a várható nyereség nagyon fontos az árazásban......lehet, hogy ahonnan te jössz, ott nem a teljesítmény számít (bár ilyen hely csak egy van, a politika, de oda is kevés lennél)
Tegnap beszélgettem egy brokival...,elmondása szerint1,5- 2 hónapja majdnem mindenki shortban ül náluk.Talán itt is azért van egyre több huhogó,megmondó.Lassan muszály lesz zárni a pozikat,ha más nem is de az majd a helyére repíti az OTIKÁT.Szegény Hystéria,kiskismadár STB.
Törölt felhasználó2009. 12. 29. 10:29
Én fél éve kezdtem "játszani". Tavaly mi volt januárban?
Tavaly ilyenkor már nyilvánosságra került, hogy a vagyonkezelők óriási vagyonokat kezeltek félre.
Ma válság van és nyugalom.
A lágy bikák néha csengetnek egy picit.
Már unom ismételgetni magam, 3,5hónapja lépte át az 5000-ret 2,5 hónapja tartja a magát a csúcs amerre forgalommal azóta nemigen ment bár 2 alkaommal is elindult irányába de mindkétszer alata fordult.Azóta nagyobb forgalmak a nagyobb esésekben voltak. Nem követte az usa lufi csúcsot de esni sem nem tudott 5000 alá pont emiatt.Ebböl mindenki vonja le amit akar.
Csak ezért tettem be a linket.
Szasztok! Jó kereskedést!
ha még mindig nem tanultad meg, hogy az árfolyam és az adatok között nincs ilyen jellegű szignifikáns konvergencia....
akkor lehet, hogy abba kellene hagynod neked ezt a tőzsdézést...és az általad az imént felsorolt hozzád jobban illő elfoglaltságokból kellene válogatnod (jelezném!!! - ezzel nem kívántam megsérteni, azon tisztes foglalkozást űző honfitársainkat sem)
OTP részvényesek ide!