erről beszélek én is...
reggel még oké is lett volna h nem megy, mert mondjuk valaki reggel akart megszabadulni egy nagyobb pakjától... ez még oké is... aztán beletéptek mint állat, felhúzták, amibe aztán nehogy véletlenül bele tudjál venni persze (5461-re azonnal be is raktam a vételt, amikor átvitte az 5465-öt, de persze nem kaptam)... aztán kicsi vissza teszt (belevettem), majd Usa újra fel, nálunk meg le... vadásszák a stopokat....
Még lehet meglessz usa nyitás után. Ha adig nem esik be a futiuk akkor ellenállás körül nyitnak. Vagy áttörik, vagy lefordulna. Ha usa esik, mi sem kicsit.
Folytatták ma lejtmenetüket a közel-keleti részvényindexek, a dubaji részvénypiac közel 6%-os csökkenéssel fejezte be a mai kereskedést, Abu Dhabi részvényindexe több mint 3%-ot esett, a katari részvénypiac pedig 8%-kal menetelt lefelé. A legfrissebb hírek szerint a Dubai World 26 milliárd dollárnyi hitel átstrukturálásáról folytat tárgyalásokat bankokkal.
osztom véleményed! reggel még véletlenül sem akarták megtolni felfelé, ha felmegy ma 5600 ig én eladom az én pakkomat. Ha már itt elfogy a vevő akkor mi lesz fentebb?
OTP részvényesek ide!