Használható, persze meg vannak a maga korlátai. Gyakorlatilag nincs más olyan szolgáltató, ahol realtime-ban chartolhatsz, így azt gondolom ez így el is dőlt, mint kérdés.
Sziasztok! Van itt olyan aki az Erste felületét használja és előfizetett a Netbroker Markers szolgáltatásra havi 2000 Ft-ért? Pár mondatot írna, hogy mennyire használható, mennyire segíti a technikai elemzéssel kereskedést? Köszönöm!
Mi lesz a bankadóval? . "A kormánynak
abban kell döntenie, hogy a bankok extraprofitját adóztatja-e vagy
inkább arra késztati azokat, hogy a hitelezést indítsák be. A kormány inkább az utóbbi felé hajlik. A
kormány így is vizsgálja, hogy a bankok mekkora nyereséggel zárnak,
amely úgyis kimagasló lehet, hogy Európa legmagasabb különadóját kell
megfizetniük a pénzintézeteknek. A kabinet szerint ez az összeg
jelentős, így fontos megvizsgálni, hogy milyen lépések lehetnek
szükségesek. Ezt Gulyás azzal kapcsolatban említette, hogy Varga
Mihály pénzügyminiszter a Közgazdász vándorgyűlésen a bankadó emeléséről
beszélt, ezt azonban a kormány cáfolta." (Portfolio.hu - a kormányinfóról)
De a cégek különadója elvileg a rezsivédelemre van, amire már nincs szükség-ez csak a szlogenjük. Most a nyugdíj emelésre, prémiumra meg 13-havira kell a különadó!
butaság. a városok egyrészét visszaveszik maguktól is. Pár várost meg hagynak az ellenzék kezén. Tudják mutatni, hogy van demokrácia, ebben a félfeudális világban. De ne vigyük politikába át a gazdaságot. Hajrá OTP!
Szerintem kora tavasszal kezdődik majd az osztogatás, nagyon fontos nekik most az EU-s választás is. (Meg persze az önkormányzati is, egy csomó várost vissza kell foglalni) Szeretne a főnök egy erős szélsőjobbos frakciót, amiben a Fidesz a meghatározó erő. Hogy aztán közösen megvédjék az EU-t a lisbsi-bolsi-komcsi-buzeráns-migráncssimogató népségtől. Lesz majd ingyen hitel, támogatott rezsi védelmi beruházások, 17. havi nyugdíj, családi adókedvezmény kiterjesztés, ilyenek.
Itt rinyátok meg ajvékoltok, hogy nincs forgalom. Az egész buxon nincs sajnos. Az OTP azért még jelentem tartja magát. Előbb utóbb pirosba megy, de ez normális. Nincs örökké fel.
nyomja az aggódó á lszent dumát, a háttérben meg a sok okossal azt beszélték meg hogy 13200on beállltak shortba:_)) Miért van ilyen nagy csend vajon?....huhh csorog 100 pontot...jaj mi lezs. tegnap is írta valaki lemegy 190 re és az neki milyen jó..
Sajnos az attol meg nem szep. Mondtam mar nekem az is jo ha raketazunk. Akkor tlt veszek ilyen egyszeru. Harom ora alatt nem hoztunk egy milliardot az nem acelos.
Szukul a boli krumpli orason es teton vagyunk. Ebbol igy csorgas nez ki lefele holnap. Csak at ne vigyen fontosabb szinteket mert akkor stopok aktivalodhatnak es atvalthatunk esesbe. De meg a mai napnak sincs vege.
Viktornál biztos ez volt. Délben meg sztem elmondják kb. ugyan azt, amit szoktak (Brüsszel, baloldal, nuku EU lóvé stb.) meg ott is a nyugdíjat, oszt csókolom
Visszatérve az OTPre, ez februrban volt ha jól emlékszem : "Dollárkötvényt bocsát ki az OTP, amelyben az OTP mellett a közreműködő pénzintézetek a BNP Paribas, a Citi, a JP Morgan, és a Morgan Stanley. " - Ennyit arról hogy jó bank-e az OTP...
Valahogy sose a Viktortól aggódok..Egyébként már zajlik a kampány a választásokra , ez már arról szól. Az én verzióm fog itt valószínűleg élni..Azért kell a pénz mert a választóknak kell mutatni valamit...Szerintem nem egy bankadót( legalábbis nálam a nyugdíjast nem az érdekli legjobban )
nyugodt vagyok...:) Köztudott, hogy nem keverem bele a fundát az elemzésbe és a ta-t is inkább sajátos módon használom. Néha van magán véleményem, ami esetleg eltérő a a chartól, sőt bele is szoktam venni az elemzésnek eltérő irányba, mert mindig van hullámzás. Rövid tf-n lehet emelkedő egy csökkenő hosszúban is! Olyan mint a labirintus..., sokan belevesznek, pedig van kijárat! Nem ülök bele hosszúra, amikor rengeteg rövid szakasz is van! Meghát nem árt alkalmazni sem, amit kalkulálok! Azt tudom ajánlani, hogy stopokat alkalmazni, és húzni utána! Sőt lehet spékelni egyszerre a felső eladással is, ha van egy elképzelés a kiszállásra (OCO)! Esetleges kirázás esetén, aki továbbra is hisz az emelkedésben, még utána mehet. Nem nagy gond, ha kimarad pár száz ponttal, amikor ezrekben hisz még! Senki nem tudja megmondani a tutit. Bármikor történhet valami a legbiztosabbnak látszó trendben is!!! Ez TŐZSDE!
Es az ki az otinak, ha nagy kockazatu hiteleket helyez ki, veszteseggel? Itt nem a bankado a fontos, hanem az uzenet, hogy mindenkeppen meg lesztek szivatva mocskos kapitalistak
Hát ez még október közepéig képlékeny téma, nem bankadónak nevezett bankadó lesz akkor :D Októberben jönnek a törvények ugye, az lesz a vízválasztó. Nem kell új bankadó, elég mondjuk a tranzakciós adót emelniük pl... sajnos kreatívak ha adóemelésről van szó. Bár az esélyét csökkenti hogy lölőnek meg tiborcznak is van bankja ugye.
jelentés előtt nehéz shortolni három héttel, meglepődnék. akkor általában sokan veszik. Én se őrzöm a bölcsek kövét. De, ha nem jön egy gazdasági meteor, a papírnak mennie kell.
Miért jönne bankadó? Meg ha jönne most pár 10 milliárd, azt már beárazta a piac. Fidesz fraki (Kocsis Máté) nem mert mellébeszélni, hitelezést, majd felpörgetik.
Tessék, farkasfű lentebbre várja ebben a hullámban, őt nem h.lyézitek le ? Persze bármi lehet, de valószínűsége a lejtmenetnek most talán nagyobb mint az emelkedésnek.
Kedves Puma! Chartokat feltettem már, döntsd el mit akarsz és lépj! Kaptál több helyről útbaigazítást, összegezd és vegyél vagy adjál! Nem lehet naponta újat mondani! Ez a hosszútávú terv: Amennyiben a 3-s megvolt, erre jó esély van, akkor a 4-s pont a következő! Ennek elméletileg 12k környékén van a helye! Ez persze nem szentírás és lehet ez 11600-12600 között is így messziről! Alatta már törhet a trend és nem lesz új csúcs mostanában! Lehet majd pontosabban rövid tf-n behatárolni, ha majd beközelit! A technikai elemzés nálam ezt hozza ki! (elmélet) Itt nincs olyan, hogy tuti, csak azoknál, akik hasra, vagy megérzésre benyomnak egy számot, vagy irányt! Hallgass esetleg rájuk! 50-50% :) OTP /W https://ibb.co/BCFD5rF
Farkasfu! Te hogy látod az OTP technikai képét? Mennyire van benne, hogy mondjuk október közepéig fog még esni? Tudom, hogy ez egy nagyon nehéz kérdés és állandóan változnak a dolgok.... Lehet, hogy megvolt az alj? Mi a véleményed?
OTP részvényesek ide!