Tipikus "javítás", amíg nem működik, inkább nem mutatják. Amúgy ha nincs direkt bróker a bal oldalon, akkor meg az értékpapír-os linknek kellene ott lenni legalább. már 1 óra, kőkemény azért.
A link eltűnése csak következmény. Nekem az egyik oldalfrissítésnél az jött be, hogy nincs is direktbróker szerződésem (de van). Ezután tűnt el a link.
BÉT megbízások
A tranzakció indításához
szükséges feltételek
Az értékpapír szolgáltatás igénybevételéhez értékpapírszámlával és hozzá kapcsolódó forint, illetve devizaszámlával kell
rendelkeznie. Az Őn számára jelenleg az
árfolyam adatok lekérdezése funkció érhető el az Értékpapír árfolyamok
menüpontot választva. Amennyiben nem rendelkezik értékpapír számlával és szeretné
szolgáltatásunkat igénybe venni, kérjük, keresse fel valamely értékpapír
forgalmazással foglalkozó bankfiókunkat, nyissa meg a számlát és
rendelkezzen az OTPdirekt számlakörébe vonásáról. Ha Ön már rendelkezik értékpapír számlával, akkor az internetes
szolgáltatásban is bevonhatja számláját a számlakörébe a
"Beállítások" főmenü "Számlakör karbantartás"
menüpontjában, vagy jelezze igényét az OTPdirekt telefonos ügyintézőinek
a 06-1/20/30/70-366-6666-os vagy a 06-40/366-666-os telefonszámon.
Na, fasza, most már teljesen eltűnt a bal oldali menüből a Direktbroker menüpont, mintha megszűnt volna a d.b. szerződésem.. Az egész OTP-s netes szerencsétlenkedésben az a legidegesítőbb, hogy semmit nem kommunikálnak, hagyják az ügyfeleket sötétben, tanácstalanul..
nekem sincs, de nem is lesz. ilyen fapados szar rendszert simán feltörhetnek. egyszer az OTP simplepay-t is feltörték volna, vagy valami adathoz hozzáfértek. Ezért nem mentem el sehol sem a bankkártya adatokat, számlaadatokat. fejből megy minden hülye kód.
Igen, évekkel ezelőtt ide fordultam itt jelentettem fel őket. Sűrű bocsánat kérések közepette, előre nem látható rendszer hibára hivatkozva, kidobtak mint macskát szarni.
Nekem pár éve elengedtek 4 havi számlavezetési díjat mert feljelentettem őket. Persze az általuk okozott 800.000 ft-os kárt nem tudtam bizonyítani, mivel a rendszerük ugyanilyen szar volt mint most és nem fogadta az eladási szándékom. Korábbi alkalommal több milliós kárt okoztak ugyanígy, akkor 1 évig 0.1 százalékkal csökkentették a tranzakciós díjat, hát kitörölhettem vele a seggem. Mocskos, tetves szarházi banda!! Az ország legnagyobb bankjától ez óriási szégyen, gyalázat!!
OTP Direktbroker problémák