"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és közben azt várni, hogy az eredmény más legyen." Albert Einstein. totoro 2015. 11. 03. 14:04#25Komolyan, mi a frászért vagytok az OPT-nél? Évente sok-sok ezer forintit dobtok ki a fenébe egy vélt biztonságért cserébe. Egy KBC-nél is ott van a biztonságos banki háttér (bár én őket cseréltem le a Randomra az árak miatt) és töredékét fizetnétek ötször jobb szolgáltatásért. Ha én váltanék mondjuk OTP-re, akkor milliós nagyságrendű lenne a brókerdíjak különbsége. Normális ember nem hagy ott súlyos pénzeket kényelemből, vagy a biztonság hamis illúziójáért, de ti tudjátok. goapsy1 2016. 01. 14. 05:23#41Felfogni nem tudom, hogy a francba képes valaki éppotp direktbrokerrel tőzsdézni :DDD Mintha egy autóverseny előtt, ahol megválaszthatom, milyen kocsiba ülök, én a sok rendelkezésre álló ferrari, porsche, stb közül kiválasztanám a defektes trabantot. :) angyal67 2016. 07. 19. 08:54Előzmény: #198 angyal67#199Ma sem megy a DIREKTBRÓKER órája........stb , stb , stb
Törölt felhasználó2024. 04. 22. 12:53
Érdekes, ha valamelyik telekommunikációs céggel, vagy a Facebookkal baj van akkor a Portfolio is cikkezi. Ezt nem?
Az, hogy nem megy az oldal, az csak bénázás, de az, hogy nem tesznek ki egy tájékoztató üzenetet ideiglenesen a direktbroker oldal helyett, az az ügyfél POFÁTLAN leszarása.
Erre? hétvége óta dolgoznak rajta... elvileg..gondolom már hétvégén elbaszták. aztán azóta se jó, vagy nem is tudják, hogy elcseszték. bár gondolom a több 1000 bejelentésből már rájöttek. :D
Igen, tényleg úgy van. A bankszámla kezdőoldalra gyorsan visszalehet térni a számlák áttekintése menüpontból, és oda vissza, de a megbízás menüpont az nem töltődik be.
Most teljesen kiléptem az otpdirekt-ről (kilépésre kattintva), majd visszaléptem, és újra van Direktbroker a menüben, de a BÉT megbízások oldal ugyanúgy nem működik, ahogy eddig :)
OTP Direktbroker problémák