Még mindig: Jelenleg az értékpapír rendszer nem elérhető. Kérjük, lekérdezését későbbi időpontban ismételje meg. Mi a tapasztalat, gondolom, hogy szar de ha valamelyikőtök sokat használja mit mondana, minden nap elromlik órákra vagy hetente? Esetleg napokra is kiesik-e...
"Technikai okok miatt a tranzakció eredményét nem tudtuk megjeleníteni
kérjük, később ellenőrizze a Tranzakciók ellenőrzése menüpontban, vagy
hívja fel az ügyfélszolgálatot a 0613666666-os számon." Már csak nevetek rajta...
Konklúzió:írtam nekik,hogy miattuk,bizonyítottan elbúcsúztam kb 200.ezer ft haszontol,kiszàmoltak 12 ezret (!!!) hogy szerintük ennyi az ő hibàjuk miatti vesztesègem.Ekkora gyökèr,fos rendszar nem sok van mint az otp.El is jöttem onnan gyorsan
Még pénteken vettem volna tl23-t, a tranzakciók között teljesültként szerepel. A számlámról az ellenértéke is levonásra került, viszont nem szerepel a portfóliómban, nem látom sehol. Nem szerepel a nyitott megbízások között, de eladni sem tudom. Másnál nem volt/nincs hasonló probléma esetleg?
Anno 5 éve nem keveset buktam emiatt az ipari fos direk broker miatt,írtam nem kevés emailt,elengedtèk a havi díjat pfff....Remèlem mostmár nem igy kezelik.Bár..Húzok az erstéhez vissza
OTP Direktbroker problémák