Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Delta Systems Kft bekerüléskori valós értéke A Kibocsátó 2019. július 30. napján adásvételi szerződést („Adásvételi szerződés”, vagy az üzletrész-adásvételi szerződés angol nyelvű megnevezése -quota sale and purchase agreement- alapján „QSPA”) és apport szerződést („Apport szerződés”) kötött a Deltagroup Holding Zrt.-vel a Delta Systems Kft. 100%-os üzletrészének megszerzéséről. A felek a Delta Systems Kft. vételárát 28,6 mrd Ft-ban határozták meg, amelyből 2,35 mrd Ft pénzben és értékpapír átadásával került teljesítésre. A megkötött szerződések alapján, a Kibocsátó 2019. július 30-i közleményében foglaltak szerint a fennmaradó 26,25 milliárd forint vételár akként kerül teljesítésre, hogy a Deltagroup Holding Zrt. ezen vételárkövetelését nem pénzbeli hozzájárulásként (apportként) tőkeemelés keretében a Kibocsátó rendelkezésére bocsátja, amely ellenében 125.000.000 darab, egyenként 0,78 Ft névértékű és 210,- Ft kibocsátási értékű, HU0000170170 ISIN azonosítójú, dematerializált módon előállított, „A” sorozatú törzsrészvény kerül a Kibocsátó által kibocsátásra a Deltagroup Holding Zrt. részére. Az MNB 2019. augusztus 12. napján kelt levelében nyilatkozattételre hívta fel a Kibocsátót azzal kapcsolatban, hogy mi alapján került meghatározásra a Delta Systems Kft. vételára, illetve mi alapján került meghatározásra a tőkeemelés nyomán kibocsátani tervezett új részvények 210,- Ft-os kibocsátási értéke. A Kibocsátó 2019. augusztus 14. napján kelt levelében a Delta Systems Kft. vételára tekintetében úgy nyilatkozott, hogy „[a] Delta Systems Kft vételárát – mivel egy adásvételi ügyletről van szó – egyfelől az alakította ki, hogy mi az a vételár, amiért a Delta Csoport kész eladni a csoport legértékesebb tagvállalatát. Másfelől ez a vételár a Kibocsátó megítélése szerint egyúttal megfelelt az informatikai szektorban aktuálisan kialakult piaci viszonyoknak”. A kibocsátási ár tekintetében a Kibocsátó úgy nyilatkozott, hogy „[a] kibocsátási érték meghatározásánál lényeges szempont volt annak az érvényre juttatása, hogy a meglévő mintegy 4.000 részvényes részesedése a tranzakció következtében minél kisebb mértékben híguljon. A részvényesi érték védelmének követelménye értelemszerűen minél magasabb kibocsátási árat indokolna, ugyanakkor az eladói érdek a minél alacsonyabb kibocsátási ár lenne. A 210 forintos ár volt az a mérték, amelyet még az eladó és a Kibocsátó is kölcsönösen elfogadhatónak tartott ahhoz, hogy azon ügyletet kössenek”.
Pl azért mert itt nem fel dumalták a 210 óta, hanem le folyamatosan, hacsak nem forditva csinálták, mondjuk 200 se volt soha, 189 volt a teteje ha jól rémlik, mondjuk rengeteget eladtak 100-170 között, de azóta meg se próbálta feldumalni senki semmivel
Ugyan már mondjál valami konkrétat amitől ez nem kamubb cég mint az ott1. Ott1 nél senki nem tudta milyen aljas szemét dolgok húzódnak meg a háttérben! Utolsó két hétben 150-200 közt volt az árfolyam. Óriási eredményt tettek közzé, mkb 275-re értékelte. Aztán egy szempillantás alatt füge , és vissza sem engedték. Itt 180-37 -ig az árfolyam folyamatos eséssel hosszú évek óta, értékelhető eredmény nélküli a cég!! Ugyan miért ne lehetne összehasonlítani ott1 vagy set- el!!?? Sőt!!!!!
De mért, fejtsd ki? Mi jött be 5 év alatt a deltánál, amit vártunk? Azért 4ignek tényszerűen egy csomó minden bejott, szépen lehetett keresni az arfolyamon ellenben a delta öt éve, mi, mínusz 80 százalék az árfolyam..... 210 helyett 38
Ugyan már, itt mindenki totál vakon van, hagyjad már ezt a idióta éles kés dumát!!! Itt is a neresek kifosztják a kasszát, aztán a könyvvizsgáló eljátsza hogy ő nem adja a nevét ehez a aljassághoz, aztán füge és kibasszák mint ott1 et😟
Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban! Rizsa fiú is csak merő féltésből
írkál ide!Jajjj srácok,annyira átlátszóan csináljátok.Persze ez csak az
én véleményem :)))
Elolvastam a hétfői cikket jobban, szerintem ettől nem kell tartani, de sajnos ebben a felállásban több nincs ebben árfolyamban, valami varatlan pozitiv fordulat, bejelentés kéne mihanarabb, ha nem jön akkor itt semmi érdemi nem lesz, jelenleg igy ennyi van benne sajnos. Csak ugye 170nél jottek és többszörösen be lettünk csapva 210 stb, át lettünk baszva, jelenleg meg több nincs benne sajnos.... Mire menne jelenleg?
Sajnos nem.... Jászaié se, de azon látod h megcsinálja, ezeken a nagy semmit látod sajnos..... Pont mint az árfolyam, meg az egész sztory 2019 óta.....
És újra 37 két pont emelkedés volt és 2 nap akatt vissza is adta, 2 pont értitek 37-39, nem 139, hihetetlen..... De mi az a két pont, ebbol nagyjából 1 pont a briki dij, a nagy pakk 38on ment el.... Miről beszélünk, a nagy semmiről.....
Valószínű igy van sajnos, legalabbis nagyon így tűnik. Meg ez a csontos, bodzasi, meg a tobbiek, akár akik most nyilatkoztak nem egy jászai szint, ez is egyértelműnek tűnik..... Az lenne még megoldás, ha átvennék tőlük a céget mihanarabb.....
Szuper, nyertetek, Gratula. Engedd meg hogy szenvedjünk a könnyeink között , még egy kicsit elsiratjuk a pénzünket. Ahogyan a klasszikus idézetben van: "egyszer lehet röhögni rajtam, utána megsértődöm". Aranyosak vagytok, köszi, gyászolunk magunkban , ha egyszer elmondjátok akkor fogunk emlékezni rá. Sok sikert odaát!
Az államnak kellett 1 nagy hazai informatikai cég, ami nagyobb mint a T-Sys. (Látták, hogy sok megrendelésnél a T-Sys csak lebonyolító volt és nagy pénzeket tettek zsebre. Gondolták, ezt hazai cég is megtehetné, ami majd később külföldön is terjeszkedhet) Ez a cég a 4IG lett. Sajnos másik "nagyra" már nincs szükség. Hadiipart és a telekommunikációt, űripart és a drónipart is a 4IG kapta. Valószínű Jászai jól lobbizott. Ezzel eldőlt szerintem. Persze ez csak az én véleményem.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)