Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
de az nem furcsa h mindig van eladó, amit te és én is, bárki megvehetünk bármikor, ugyanakkor írod h meg akarnák szerezni azt is ami még nálunk van? Akkor mi a faszért adják itt, akkor nem kéne megszerezni :)
Egy dologban biztosak lehetünk, az árfolyam nem fog 37,1 forinton maradni hosszútávon . Ezeknél PÉNZ éhesebb "fajtát " nem ismerünk. Kicsit sokáig tart " nekünk" , de véleményem szerint megéri. ŐK sem itt fogják nézni mindig az árfolyamot. Gondolom , hogy nem 37 forinton akarnak majd vásárolni a részvényekért ! Ezért is szeretnék még azt a néhány 10 millió darab részvényt megszerezni ami még nálunk van. SENKIT ne tévesszen meg,hogy mindig van eladó. Ezeknél a részvényeknél már csak így működik. Opus- APP, 4IG ,
azért ehhez pofa kell, ima ment ma is, hogy öt éve folyamatos eladói nyomást tesznek a papírra, nehéz hinni benne, de legalább neked sikerül, örömteli, én pl nem adom el még jóval feljebb se, de már nem tudok hinni benne h jó lesz, annak szerintem már 5 év alatt kéne h jele legyen, egyik papírt se tartották öt évig ilyen állapotba, amelyik jobban megindult, meg én ki se nézem ezekből a figurákból, hogy ezek két egyenest tudnának rúgni abba a bizonyos labdába, de legyen igazad....
Nocsak, megint ez a bűvös 37,1 forint. Csak nem megint részvényt kapnak a fizetésükért újfent 37,1 forintos részvényáron számolva ? Köszi az információt, ezek szerint itt megéri, veszek még ! :-) :-)
Huuu, egy kötéssel, 400 000 forinttal levinni a DELTA részvényt 1,5 százalékkal. :-) Bodzalikőr ( ner diplomata, külföldi terjeszkedéshez jól jöhet,ők mondták ) , erről is interjúzhat. :-) Más : A Repülőtér vásárlás véglegesítését Február végére mondták utolsó információk alapján. Valaki tud valamit róla ? Én nem.
Látod, sok majomnak tetszik. Többek közt ezért is tehetik ezek a tetvek azt az ORSZÁGUNKKAL amit tettek , tesznek. Minden a családnak,haveroknak, strómanoknak.
Ezért is írtam,hogy az MNB miért nem vizsgálta ezt. Mert ez egyértelműen a részvényesek főleg a kisrészvényesek megtévesztése. És jöhetnek ide azzal, hogy mindenkinek a saját döntése, hogy mibe fektet.
Valamelyik majom- nak tetszik,hogy 28,6 milliárdot hazudtak 7,5 milliárd helyet. :-) Nézz a tükörbe és vagy köpj egyet és állj alá. Ennyit érsz, ha már megírni nem tudod a véleményed. :-)
Írták : RÉSZVÉNYESI ÉRTÉK VÉDELME !!! 210 forintos árat elfogadhatónak tartották !!!! NÉHÁNY HÓNAP UTÁN MIKÉNT LEHETETT a 28,6 MILLIÁRD -ból 7,5 MILLIÁRD ???
Na ja, plusz barna, kadosa, papp neve, abszolút át lettünk baszva, talán a csődősök kivételével még soha igy semmiben, ez mára teljesen egyértelmű, részemről ezért is ment és megy az ima h valahogy kapják ezt vissza, akik ebben részt vettek csak már nem írom be, mert a fasz kivan az egésszel, meg azzal h majd jó lesz. Az is milyen már h végrehajtananak egy ekkora elképesztő geciséget és aztán (tegyük fel h lesz még valaha 100 felett) most még azon vannak h valahogy elszedjék azoktól a kicsiktől, akik valahogy 5 év után is tartják még. Vagyis végrehajtják az egyik legnagyobb geciséget a tőzsdén és még akkor se azon vannak h rendeződjön az árfolyam, hanem h itt tartsák a végtelenségig, hát micsoda emberek ezek?
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)