Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
az összes egy rakás szerencsétlen geci.... azoktól próbálják elszedni a pénzüket akik megbíztak bennük, két napot nem bír emelkedni évek óta, mert azt csinálják amit lentebb leírtam
pont lefelezte öt év után.... látszik h mi megy tolják vissza, aztán mint tegnap is néha kisöprik 39-ig volt február elején is egy hasonló nap, mint tegnap aztán tolják vissza majd megint kisöprik, a sok csalódott meg adja, mert beáll, hogy ha mégegyszer 38 lesz kibaszom, ezeket összeszedik havonta aztán tolják vissza, geci egy banda az egész bagázs....tegyenek le végre komoly számokat v vigyétek fel, de ne a kicsiktől próbáljátok elszedni, adjanak érte minimum 210-et amennyit mondtak 2019-ben, az akkori 210 az minimum 300-400 ma, ennyit tegyenek bele, ne itt akarják elszedni azoktól akiket hazug módon beültettek.....
Bodzási egy geci , mint a gazdái ( kitaníttatta az MNB a diplomata iskolában ) , Vidra a "kultúrember " nem véletlenül lett paterolva. Ez is jelzi,hogy most a beindulnak a gecik!
Nincs a mai nappal semmi baj. Akik tegnap beszálltak bírjanak már ki egy-két hetet. ÉN 2017 óta várok. Nem mondom,hogy büszke vagyok rá ( NEM ÉN HAZUDOZTAM ÖSSZE VISSZA " 210ft- 28 milliárd " ) A tetvedék pedig most azt mondta,hogy kb 15 milliárdot ér. HAZUDIK most is. MOST sokkal többet ér ,nem számít a matek itt. Jóóóóóó ez , várni kell, nehogy már azok NE TEGYENEK NAGY ZSETONT EL akik 5-7 éve várnak. ÉN VÁROK TOVÁBB. Mindenki eldöntheti mit csinál. A lényeg : A TETVEDÉKEKRE NEM KELL HALLGATNI SZERINTEM !!!!!!! JÓÓÓÓÓ EZ !!!!! Tiszteletem a DELTA kisbefektetőknek.
semmi, írom h lehet h sokat hoz, de az ami 2019 óta itt megy, az átláthatatlan mutyi miatt nem szabad ebbe belemászni, 170-ről esett, én őszintén leírom viszont lehet h 4ig v opushoz hasonlóan aki elkapja kereshet vele, de attól még igaz amit írtam csütörtökön, meg igaz az is amit ma
Érdekes vagy, mert csütörtökön azaz 1 kereskedési nappal ezelőtt még ezt írtad: "Én utolag ugy látom h egy ilyen átláthatatlan szarba nem szabad pénzt
rakni annak ellenére sem h lehet h sokat hoz, de én erre jutottam,
aNNYIRA VAKON VAGY, annyira gecin megy minden h nem szabad, mondom ezt
ugy h lehet h valamikor majd nyerek vele, de akkor se...." Mi változott ennyi idő alatt??? Na léptem.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)