Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Itt csak valami nagy dolog segithet, pl ahogy a 4ignél volt, ha lesz ilyen jó lehet, ez az egy maradt, semmi más, de semmi jele, igaz 4ignél se volt.... Váratlan nagy bejelentés kéne mihamarabb......
Bárcsak maradt volna est!! Akkoriban, abban jobban lehetett kereskedni ,volt azért mozgása a papírnak rendesen. Nem mint ez a szar évek óta 38 körül. De jó hogy eladtam a rengeteg papírom!! Lett belőle motor ,utazások, szóval élmények. Még a maradék papírokat is eladom erről a tetves bétről akár kis bukóban is, marad a kripto egyelőre. Aztán 40-45 körül ha valaha beindul ez a szar, még visszaszállok! További sikereket és nagyon- nagyon sok türelmet a maradóknak, csodaváróknak 😟
Én nem mondtam melyik jobb. Itt a gondot ott látom, hogy a cég vezérei 42ft-ért pakkokat adtak a cégnek. A cég elkölti részvényekre a pénzét és nem vettek a piacról. Miért nem vette a cég 37ft-on a kicsiktől? és miért nem veszi most 38ft-ét? Miért érte meg jobban a cég vezéreitől megvenni 42ft-ért? Gyenge az ebitda is. Sok sikert hozzá, de átbaszós papír lett a Delta és az elődje az EST is az volt.
Konkrétan 38on adták a nagy pakkot, de lényegileg az 5 év alapján igazad van, egy 4ig ezerszer jobb cég, be kell látni és akik 2019 ben óvtak a deltatol általában igazuk lett az 5 év alapján. Persze a jövőt nem látjuk, de reálisan kicsi az esélye h megfelelő kompenzációt tudna kapni, aki ebben 2019 óta benne van, sajnos..... Csoda kéne, de csoda ritkán szokott történni. Egymásba tartjuk a lelket vagy nem, de akár még egymást is átbasszuk, hogy igy tartva van, meg úgy aztán lehet h sokan adják, siralom az egész, ráadásul ilyen csontostol meg bodzasitol mit lehet várni, sokat nem...... Csak egy váratlan nagy bejelentés segitene itt semmi más.....
Na most már érted, hogy miért adták 38 felett többen? Még a csalódottak, akik a cikk miatt vették el sem adták. Mi van akkor ha a hónap végi jelentés gyenge lesz? 2 milliárdért milyen akvi jöhet? Hát normális cég tuti nincs annyiért. 4%-os ebitda nagyon sovány. Ezért nem értettem, hogy többen mire örömködnek.
Nagy Ferenc ! Huuuuu, jönnek az akvizíciók ! :-) ( Már több éve figyelik a lehetőségeket ) . BRUTÁL 2 MILLIÁRD forintért . :-) Valamit még virítsanak,mert várom,várok. Mindig , folyamatosan csak nem lehet, KELL hazudni,hazudozni.
Ferikét nagyon szeretik, igaz, sok mindent tett már a DELTA cégért mint NAGYrészvényes. Csak így tovább . Köszönjük. :-) Hajrá "NER " !!!!!!!!!!. Így most jöhetnek a plusszok. Jó így, írjuk le amit szeretne a "közönség" olvasni. :-)
Akvizíciós IGAZGATÓ ! Behalok. Mit-KIT készülnek megvenni rongyos 2 milliárd forintért ? A mai világban 2 milliárd forint igazából jelentéktelen értéket képvisel ( egy tőzsdei cég , az Ország 4 it cége .) Évek óta FIGYELNEK , miért pont most kell újra egy IgazgatÓ ? Mit kell igazgatni ? :-) Újabb embert fizetni aki a " ner családba tartozik ". Sajnos így működik ezeknél a cégeknél. Több szempontból is erősítik a csapatukat. Idáig lesből figyeltek ( több éve figyelnek ) ? Kell itt lenni még valaminek,mert ez így furán- fura . :-) Valami készül ,mert beerősítettek. :-)
Dehogy lesz ezeknek börtön, ebben a tetves, mutyi, korrupt országban az ilyenek mindent meg úsznak!! Ettől sokkal nagyobb gazemberséget vittek véghez ott1, set-nél ,és ott sem lesz semmi felelősségre vonás 😟
Részegen készült felszállni a DELTA pilótája, MOST BÖRTÖNBE KÜLDIK ! :-) Itt a DELTA technologies nyrt-nél ki volt részeg a tőzsdére bevezetésnél,hogy a behozatalnál 28 milliárdot büfögtek , rá néhány hónapra pedig 7,5 milliárdot. Kijózanodtak már ??? BÖRTÖN ??? :-) :-) ui: Bocsi,nem tudtam kihagyni. :-) :-)
Felfelé lévő nagy forgalom az égvilágon semmit nem jelent, ha aztán napi 5-8 millió Ft forgalommal leöntik 35-ig. Lásd opus, két hete aránylag nagy forgalom az aukció hírére, hogy a cég 490 en veszi papírokat, sok milliárdért. Aztán most csorog le kis forgalommal 400 alá, sőt szerintem 350-360 ig is😲
Törölt felhasználó2024. 03. 19. 14:08
egy pozitiv van semmi más h felfelé mindig nagyobb a forgalom, de ez is lehet bábszínház...
ide iszonyat vételi erő kéne h a sok beragadtól felszívja, fél pontért sokan az anyjukat eladnák látszik a könyvbe, vesz 5000-ret már áll be eladni fél ponttal feljebb, de azon mit nyer? Mert kb napiban is fél pont a költség....sok sok millió forgalom kéne napokig csak egy 100-hoz is, utána már könnyebben menne....de akár egy ötvenhez is....
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)