Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
AZ NEM, ezt már sokszor írtam én is. A mai világban sok hétköznapi embernek van 2 milliárdja, ez pedig az Ország 4 IT cége. " Bármennyi" pénz rendelkezésre áll, ha úgy hozza a helyzet. MBH !!!!! MÁSNAK IS KELL LENNIE.
Oké, interjú.természetesen olvastam, "csemegéztem" , írtam is ki belőle. De ezek már annyi mindent mondtak,hogy majd 29-én a hivatalos adatok után mondom, hogy jó, oké. Először a 1/2 éves érdekel. Utána még sok minden változhat júliusig. Mondtak ezek már sok mindent, MONDJUK 28 MILLIÁRDOT is. :-) :-) VÁROM A JÓT, mert jönni fog !!!!!! Lehet,hogy most keveset mondanak évesre aztán kitudja. Itt az a divat,hogy ne azzal foglalkozzanak amit mondanak hanem mit tesznek. Azt,hogy mit interjúznak nem érdekel, DUMA !!!!! A LÉNYEGET úgy sem interjúzzák le.
Tudom,hogy már elcsépelt , de hát valaminek csak kell lennie ezen a 36-38 forint(f)os árfolyamon. Igaz, ha ilyen sokáig tart akkor nem kellet volna már 2 évvel ezelőtt lehozni ide 40 forintra. MEGVÁRJUK A JÓÓÓT !
A Pénteki 1/2 éves jelentésből várhatóan megtudhatunk néhány dolgot a jövőről. Ha mást nem is azt legalább,hogy a könyvelő ceruzája miként fog.............. Érti aki érti ! :-) :-) ui: Várjuk még az Akvikat, Opciót, ami talán rendbe tenné a TULAJDONOSI viszonyokat. Mert hát az ÁRFOLYAM szerint nincs a DELTA technologies nyrt-nek TULAJDONOSA. Legalább is a "háttérben megbúvóról "-ról nem tudunk. Azért Augusztus 20-ig ne várjunk a tűzijátékkal :-) :-) Neveket várok még amiket összefüggésbe hozok Vidra távozásával. Ez csak az én véleményem.
Az OPUS brutál cég lett, mint írtam 7-8 éve !!!!!!!!!!!!!!! Jajj, mit kaptam ott is. :-) IGAZAM LETT ! Opusnál részvénybevonás lesz. A 700 millió darab részvényt is SOKALLJÁK ! Itt is lesznek TÖRTÉNÉSEK,VÁLTOZÁSOK ! Én írok a DELTA cégről is. Mások is megtehetik,megtehetnék ahelyett,hogy sunyiba minősítik az embert. Nem lesznek ettől jobb helyzetbe. Én teszem a dolgom, elmélkedem, vásárlok,stb. :-) Más is tegyen magáért ha kiakar mászni a posványból. Ennyi. :-) :-)
Lesz itt tűzijáték , hidd el. NAGY PÉNZ LESZ AZ A 383 millió darab részvény. :-) + ( 2400 darab 10 000 forint NÉVÉRTÉKŰ , nem aprózzák el, nagyban játszanak) Sziasztok,megyek, kisütött a nap. Séta-Mosoly ! :-)
Azért egy titokzatos senkiházi magyar adott le megrendelést egy 73 méter hosszú szuperjachtra. :-) Ezek nem Fiat autókra gyúrnak. :-) Látod, én már ezen is nevetek. :-)
igaz, így volt, hétségtelen, csak tudod az a baj h az embernek a kedve elmegy az egésztől, lehetett volna akár a delta, akár az opus egy jó cég, amibe jó részvényesként résztvenni, várni a fejleményeket, na de így, ez mi, az ember a háta közepére nem kivánja ezt az egészet, megutálta a céget stb itt ez az egyik legnagyobb baj, azontúl h csak itt a deltába tönkretettek nem egy embert öt év alatt csont, bőrre raktak, na ezt kapja vissza a csontos banda, nem kongatni, meg hajókázni kell, hanem árfolyamban is egy olyan céget csinálni amibe jó benne lenni, 5 év után 37......na itt nagyon nem jó lenni, mi kezdettől fogva a jót vártuk, de csak rosszat kaptunk folyamatosan....
NEM !!!!!!!!!!!!!! Opus-nál is volt ez anno 2016-17-ben . 40 ft -nál . 200 ft -nál Tavaly 120 ft-on majd újfent 200 forinton. Jelenleg 400 forinton. Ezek így játszanak. Ugyan azon részvényeket veszik-adják ( nem lesz nekik kevesebb ) és közben szedik el. Lehet ezen sokan nevetnek pedig így van !!!!!!! Itt is volt ilyen időszak 80 ft-on, egy idő után néhány nap alatt 170 ft volt !!!!
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)