Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Biztos nem fogok kimaradni ha megindul 👍 Rengeteg tőkém van erre ,vagy opusra! De szerintem opi hamarabb mozdul. Itt van megint 4 milliárdos üzlet, meg se rezegteti az árfolyamot😟 Hát mi a fasz kellene ide, hogy reagáljon 🤔
De legalább vernék be 30 ft ig, ott már sokan vásárolnának és talán felrántanák spekák 40-45-ig. Még mindig jobb lenne mint ezt a szarakodást nézni évek óta, vagy még évekig, így forgalom nélkül😥😥
Most már tényleg olyan érdektelenség övezi a DELTA-t,hogy már történnie kell valaminek. :-) Mint már írtam: Elképzelhetetlennek tartom ,hogy néhány mezei akvira ennyit kell várnunk. Kell itt még lenni valaminek a tarsolyban. Hír-hírt fog követni, építkezés jelleggel. :-) Én megVÁROM, erős vár a mi DELTA-nk . Egyenlőre mindenki , még a DELTA is vár. Így is vár-úgy is vár. Nyugalom-türelem,itt már olyan alap épült 5 év alatt,hogy Paks kettőt is elbírja. :-) :-)
sajnos egyelőre a nagy semmi folytatódik, meddig még? Ima részemről ma is ment h kapják vissza, (be), amit nekünk okoztak, okoznak szenvedést 5. éve....
Jaa! Maradok tényleg inkább nutexnél, nordnál, bifnél, wabinál, mtelnél, no meg 2 kriptonál. Mintsem ennél a szarnál parkoltassam a pénzem még évekig 40 alatt. Majd ha áttöri 40 körüli óriási falat nagy forgalommal, akkor jövök vissza. És remélem nem ott1 sorsára jut, bár nagyon rezeg a léc😟 Méghogy az ország negyedik legnagyobb IT. cége, na ezen röhögnöm kell 😃😃
Nem gondolok rá, DE ezeknél bármi-bárhova kerülhet ! MBH ! Magántőke alapok. Befektetési alapok. stb. 383 millió darab részvény ! Ezek KERESNI fognak rajtuk. :-) Látod, OPUS-nál is 5 év kellett az újbóli emelkedéshez. 37 ft-tól nagyobb a tér felfelé mint lefelé. :-) Ennyi.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)