Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
elképesztő, nincsenek szavak h mindenki, de a delta soha, felfoghatatlan és hát nagyon bántó, basszus 36 és a kutyának nem kell, senki nem mondja h jó egy 150-re (csak írtam valamit) inkább a 400 forintos opus az fasza....áhhh a büdös kurva életbe, hogy lehet egy ilyen balfasz társaság a béten....ezek még saját maguknak is ellenségei, a halálmadár csontos, meg bodzási, meg a többi nulla kaliberű csaló, akik még arra se képesek h elmondják h komoly tervek vannak többet ér mint 36, bezzeg 2019-ben a 210 nem volt probléma h ott dögölnétek meg ahol vagytok....
Megint beleütköztünk az MBH bankba. :-) Venni kell az Opus Global részvényeit az MBH bank elemzője szerint. oké. örülök, jó az, de most már a kicsi DELTA kutyusáról is gondoskodhatna az MBH. Jól van, a Március még legyen az Opusé, örülök neki :-) ,de Április-Május- Június a DELTA csillogása legyen.
Arra nem gondolsz,hogy idáig pont az volt az érdekük,hogy ne vegye más ( még jelenleg is ) ? Majd megtudjuk mi lesz, mert lesz, igy gondolom. A BÉT-re kerülés idején is megoldották,hogy a kisbefektetők odafigyeljenek a részvényre,mert érdekük volt, ( 210 ft, 28 milliárd, nagy nevek ) . Ha érdekük lesz, megint megoldják. Ezek ilyenek. :-)
Az,hogy NEM hagynak "kárba veszni " több száz millió darab részvényt. Nem lesz ez kuka. Nagy ÉRTÉK itt a BÉT-en a NER-nek a több száz millió darab részvény. SZVSZ !
De akkor legalább már látnánk h valami lesz, lett. A másik h vette volna más is ha nem így csinálják, ahogy.... Most már persze más nem veszi... Oda a bizalom.....
Tényleg jöhetnének az akvik. Több szempontból is jó lenne. Terjeszkedés,növekedés. Fontos lenne,hogy milyen akvik lennének, milyen irányban erősítenének. Tudom,árfolyam emelkedés nem attól lenne. Ezt csak egy bizonyos kör vásárlása tudná innen kimozdítani. Addig csak lefelé. Élő példa rá a többi NER-es papír.. Opus le 800-100, mióta elkezdte a "kör" vásárolni 400 ft, Ez is csak így mehet fel, SZOMORÚ !!!!
Komolyan tetjesztették h venni kell, mert jó lesz, különféle elsőre megbizhatonak tűnő, komolyabb csatornákon, pl berki köréből, meg ugye barna személye, de én elismerem h a lufisoknak lett igazuk, barmennyi is lesz valaha.....
Hát igen, pont ez az..... Amiről beszélek.... Tettek rendőrségi feljelentést is úgy emlékszem, vajon abból mi lett? Viszont be engedték vezetni a részvényeket valami miatt, vajon mi miatt?
A legnagyobb gáz h kerestek ők eddig is nagyon sokat, rajtunk, a mi pénzünkön, amikor megvettuk 160 körül a hazugságaikra, mert biztunk bennük.... Undorító, geci banda, barmi is lesz.....
A szokásos geci szirupos duma. Ezt is tanították neki a Diplomáciai oskolába ahova az MNB beíratta ? :-) Megint akvik,növekedés stb. A kamatozó részvényekre nem fizethetnek kamatot HA ezzel a társaság saját tőkéje az alaptőke alá csökkenne. Na,legalább elmondhatjuk,hogy a kurmány bankja bízik a DELTA-ba, egyébként nem adta volna a több mint 2 milliárdot. KÖSZÖNJÜK ! :-) :-) Bekerülés a BÉT-re 2019-ben hangoztatják , mondjuk azt nem hangoztatta a kis geci-je,hogy beszopatták a kisrészvényeseket a 210 ft-al és 28 milliárddal, MOST 37 ft ! Ez is egy 'szép" fazon. Előbb-utóbb csak akarnak keresni a részvényeken is, várjuk.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)