Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 11. 10:58
Előzmény: #659  MANOPI
  Nyugodtan tegyél be 200 000- 300 000 darabot  37 forintra.  Megveszik , várnak rá, többek közt ...................  :-)  :-)   Gusztustalan,de most ez van. 
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 11. 10:56
Előzmény: #657  Törölt felhasználó
  Próbáld ki.  Tedd be 37 forintra.  MEGVESZIK, van olyan kereskedés.  :-)   MOST ennyi az ára.  :-)                       De tudod mit ?  Ha neked így jó, akkor imádkozz.  Megsúgom,ha megindulunk az nem a te imáid miatt lesz. :-)  Szép napot.  
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 11. 10:47
Előzmény: #657  Törölt felhasználó
  Oké, csak leírtam a véleményem, nem kritizáltalak.  Könnyebben viselnéd ha a jóra koncentrálnál.  Ennyi.  
Törölt felhasználó 2024. 03. 11. 10:44
Előzmény: #656  MANOPI
Az esetleges pozitív fordulat lehetőségét én is látom, ezért nem adom el, a másik h el se lehet adni, nincs normális kereskedés, 5 pontra vagyunk a legaljatol, ha lenne emelkedés, normális forgalommal akár még az eladason is elgondolkodnék. Te se tudnád eladni ilyen kereskedés mellett, ha bármikor is az eladás mellett dontenél....
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 11. 10:35
Előzmény: #652  Törölt felhasználó
  Természetesen igaz amiket írsz.  Én is hangot szoktam adni a negatívumoknak, de belelátom a jót is.                                                 Viszont nem értem,  ha nem bízol a  részvényben akkor miért kínzod itt  magad ?  Add el és nyugalmat lesz.              Én egy napot sem lennék olyan részvényben melyben nem lenne bizodalmam.     Én várok, belelátom a pozitívumot, így könnyebb és van értelme. 
Törölt felhasználó 2024. 03. 11. 10:07
Előzmény: #654  fiftififti
Azért nem eszik olyan forrón a kását, háború kapcsán, megy a szájkaraté, de, de ott van, ezért sem értem h a delta kapcsán mire várnak 5 éve...... 
fiftififti 2024. 03. 11. 09:58
Előzmény: #653  raus
Újra óriási félelem a háború kiterjedése miatt !!
Egyre több nato tagország csapatokat küldene a háborúba 😲😲
Közben Putyin emlékeztette a natot,hogy még mindig ő rendelkezik a legnagyobb atomarzenállal!!!
Tőzsdék elkezdenek esni ,később zuhanni!!
Mindeközben bitcoin, ethereum soha nem látott csúcsokat döntöget👍
Azért elgondolkodik az ember, érdemes-e ezen mutyi szaros tőzsdéken tartani a pénzt, amikor a megfogható ,valós érték nélküli kripto piacon óriásit lehet keresni!!??😲
raus 2024. 03. 11. 09:45
Nem ertem ezeket azt hiszik 150 évesen fogják elvezni ha lesz addigra 210?!
Masik a szekta meg nem erti az ember hogy -  !!!
De miert mire kellene örömködni?????
Törölt felhasználó 2024. 03. 11. 09:18
Előzmény: #651  MANOPI
Tudod az a baj h amiket te vázolsz az egy lehetőség, esélyek amiből 5. éve semmi nem valosult meg, viszont az 5 év negatívumai tények. Persze lehet h jó lesz valamikor majd, ha, talán, de és ez a lényeg h ki vette volna ezt a papírt 2019 ben, ha tudja h ez lesz? Senki. Na ez mutatja h mennyire is be lettünk csapva, függetlenül attól h mi lesz. Most épp annyi látszik h nem sikerült megugrani a bux kosarat sem... Persze lehet várni a jót, 2019 óta várjuk és öt éve csak rossz jön.... Miközben szinte minden más papirban ez idő alatt valahogy lehetett lavirozni, keresni csak itt nem... 
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 10. 21:33
Előzmény: #649  MANOPI
  Az akvikkal indul,kezdődik a műsor ?    Netán megvárják egy jó féléves gyorsjelentéssel,hogy összekössék vele az "indulást" , emelkedést ?   Nekem jó lesz amikor nekik ,megvárom.   Stróman ferike sem éhezik.  :-)  :-)
Törölt felhasználó 2024. 03. 09. 13:46
Előzmény: #649  MANOPI
hát ez az h semmit nem tudunk öt év után sem viszont a pénzünk náluk van....nálunk meg cserébe nulla info, semmi tény, hanem egy 37 forintos ki tudja mi 210 helyett, ezért így csak megérdemlik h imádkozzam értük, mindegy is, más meg lehet odamegy egyszer és szétapritja őket, azt is megérdemelnék...
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 09. 12:34
Előzmény: #648  Törölt felhasználó
  Nem luzerek,  csak valakinek a kutyái.  Majd ha elkezdenek vonyítani, akkor kezdődik a műsor.       :-)                 Ne őröld magad idegileg.    Mindenkiknek megvan a keresztje.  Ők is cipelnek keresztet, hidd el.                     Csak magadnak ártasz ha kívánod nekik a .......                                                                                                               Engem most igazából az foglalkoztat,hogy Vidrának miért kellett elmenni.  (  közös megegyezés, ja, ) :-)        Ha tudnánk, okosabbak lennénk a jövővel kapcsolatban.                                                                                          Én megvárom a jóóóót.    igazából most csak az bosszant,hogy az akvikat miért "rejtegetik".                               Tényleg csak azt tudom elképzelni,hogy kapcsolódnak más bejelentésekhez.  Úgy miként a mostani 37 forintos árfolyam.   Nem véletlen,hogy ez az árfolyam körül  történtek a cégen belüli részvény csereberék + munkáltatói + a Januári fizetésüket is jelenlegi árfolyamon kapták részvényekben.    Azért "dolgoznak" , ismerjük el.    :-) 
Törölt felhasználó 2024. 03. 08. 23:18
Előzmény: #645  MANOPI
elképesztő luzer banda.....
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 08. 23:07
Előzmény: #646  Törölt felhasználó
   :-)
Törölt felhasználó 2024. 03. 08. 23:04
Előzmény: #645  MANOPI
Lehet, hogy ingyen szeretnék megkapni !
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 08. 22:14
Előzmény: #644  MANOPI
  2,4milliárd forint a mai világban szerintem igencsak jelentéktelen összeg ha egy Ország 4 IT cégét nézzük.    Nem sok mindent lehet venni érte.   MI tart ezen olyan sokáig,főleg ha évek óta kinézték a számba jöhetőket.  A cégeknél a tavalyi év lezárva.  MIÉRT NEHÉZ MEGVENNI ŐKET  ?????      A DELTA nem lehet ilyen impotens.    MI VAGY KI van a háttérben ?  Van elképzelésünk,de viríthatnának már valamit.                Büszkék voltak a BUX kosárra  ,de már az első évben nem teljesítették a követelményeket.  komoly.  :-) :-) 
MANOPI
MANOPI 2024. 03. 08. 21:27
Előzmény: #637  MANOPI
  A DELTA-nak is kelleme célár az  MBH  részéről,   ha már a kölykük.  :-)
Törölt felhasználó 2024. 03. 08. 18:58
Előzmény: #642  Vicus2000
Na, de ott már volt esély előtte nyerni, meg most is van esély nyerni, deltába eddig semmi esély nem volt nyerni soha..... 
Vicus2000 2024. 03. 08. 18:00
Előzmény: #641  Törölt felhasználó
Nézd màr meg az opust, Appot  vagy akár a pannyt hogy 2018-19 be akik vették hogy nyerőben vannak?
Törölt felhasználó 2024. 03. 08. 17:07
Előzmény: #635  Vicus2000
Azert a tobbire kozel se kellett 5 évet várni, opus kb fél év utan indult, ez 5 éve mióta delta csak lefelé megy, itt aki tartotta egy fillert se keresett, nem tudott, a tobbibe azért közel se így volt... 

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók