Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Próbáld ki. Tedd be 37 forintra. MEGVESZIK, van olyan kereskedés. :-) MOST ennyi az ára. :-) De tudod mit ? Ha neked így jó, akkor imádkozz. Megsúgom,ha megindulunk az nem a te imáid miatt lesz. :-) Szép napot.
Az esetleges pozitív fordulat lehetőségét én is látom, ezért nem adom el, a másik h el se lehet adni, nincs normális kereskedés, 5 pontra vagyunk a legaljatol, ha lenne emelkedés, normális forgalommal akár még az eladason is elgondolkodnék. Te se tudnád eladni ilyen kereskedés mellett, ha bármikor is az eladás mellett dontenél....
Természetesen igaz amiket írsz. Én is hangot szoktam adni a negatívumoknak, de belelátom a jót is. Viszont nem értem, ha nem bízol a részvényben akkor miért kínzod itt magad ? Add el és nyugalmat lesz. Én egy napot sem lennék olyan részvényben melyben nem lenne bizodalmam. Én várok, belelátom a pozitívumot, így könnyebb és van értelme.
Újra óriási félelem a háború kiterjedése miatt !! Egyre több nato tagország csapatokat küldene a háborúba 😲😲 Közben Putyin emlékeztette a natot,hogy még mindig ő rendelkezik a legnagyobb atomarzenállal!!! Tőzsdék elkezdenek esni ,később zuhanni!! Mindeközben bitcoin, ethereum soha nem látott csúcsokat döntöget👍 Azért elgondolkodik az ember, érdemes-e ezen mutyi szaros tőzsdéken tartani a pénzt, amikor a megfogható ,valós érték nélküli kripto piacon óriásit lehet keresni!!??😲
Nem ertem ezeket azt hiszik 150 évesen fogják elvezni ha lesz addigra 210?! Masik a szekta meg nem erti az ember hogy - !!! De miert mire kellene örömködni?????
Tudod az a baj h amiket te vázolsz az egy lehetőség, esélyek amiből 5. éve semmi nem valosult meg, viszont az 5 év negatívumai tények. Persze lehet h jó lesz valamikor majd, ha, talán, de és ez a lényeg h ki vette volna ezt a papírt 2019 ben, ha tudja h ez lesz? Senki. Na ez mutatja h mennyire is be lettünk csapva, függetlenül attól h mi lesz. Most épp annyi látszik h nem sikerült megugrani a bux kosarat sem... Persze lehet várni a jót, 2019 óta várjuk és öt éve csak rossz jön.... Miközben szinte minden más papirban ez idő alatt valahogy lehetett lavirozni, keresni csak itt nem...
Az akvikkal indul,kezdődik a műsor ? Netán megvárják egy jó féléves gyorsjelentéssel,hogy összekössék vele az "indulást" , emelkedést ? Nekem jó lesz amikor nekik ,megvárom. Stróman ferike sem éhezik. :-) :-)
hát ez az h semmit nem tudunk öt év után sem viszont a pénzünk náluk van....nálunk meg cserébe nulla info, semmi tény, hanem egy 37 forintos ki tudja mi 210 helyett, ezért így csak megérdemlik h imádkozzam értük, mindegy is, más meg lehet odamegy egyszer és szétapritja őket, azt is megérdemelnék...
Nem luzerek, csak valakinek a kutyái. Majd ha elkezdenek vonyítani, akkor kezdődik a műsor. :-) Ne őröld magad idegileg. Mindenkiknek megvan a keresztje. Ők is cipelnek keresztet, hidd el. Csak magadnak ártasz ha kívánod nekik a ....... Engem most igazából az foglalkoztat,hogy Vidrának miért kellett elmenni. ( közös megegyezés, ja, ) :-) Ha tudnánk, okosabbak lennénk a jövővel kapcsolatban. Én megvárom a jóóóót. igazából most csak az bosszant,hogy az akvikat miért "rejtegetik". Tényleg csak azt tudom elképzelni,hogy kapcsolódnak más bejelentésekhez. Úgy miként a mostani 37 forintos árfolyam. Nem véletlen,hogy ez az árfolyam körül történtek a cégen belüli részvény csereberék + munkáltatói + a Januári fizetésüket is jelenlegi árfolyamon kapták részvényekben. Azért "dolgoznak" , ismerjük el. :-)
2,4milliárd forint a mai világban szerintem igencsak jelentéktelen összeg ha egy Ország 4 IT cégét nézzük. Nem sok mindent lehet venni érte. MI tart ezen olyan sokáig,főleg ha évek óta kinézték a számba jöhetőket. A cégeknél a tavalyi év lezárva. MIÉRT NEHÉZ MEGVENNI ŐKET ????? A DELTA nem lehet ilyen impotens. MI VAGY KI van a háttérben ? Van elképzelésünk,de viríthatnának már valamit. Büszkék voltak a BUX kosárra ,de már az első évben nem teljesítették a követelményeket. komoly. :-) :-)
Azert a tobbire kozel se kellett 5 évet várni, opus kb fél év utan indult, ez 5 éve mióta delta csak lefelé megy, itt aki tartotta egy fillert se keresett, nem tudott, a tobbibe azért közel se így volt...
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)