Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Miért lennék troll?Parfümözheted a szart,attől még büdös marad!Minden rv ment már minimum egy duplát,ez meg itt szüttyög.Az infláció miatt egy 100 forintos árfolyam a 2019-es 30-40 forintos árfolyamnak felelne meg!Hurrá örüljünk!
ÉN vettem folyamatosan, veszem is. Neked van ? Vagy miért vagy itt ? :-) ÉN NEM VETETEM VELED, SEM MÁSOKKAL. A DELTA cégről van véleményed ? Én a DELTA cégről írom a véleményem, gondolataim, fórumozók tettei , viselkedése , hidegen hagy, NEM érdekelnek. A magam útját járom. Szóval ............................. rád.
Február végére mondták , elmúlt mint sok minden. Én nem tudom mi jön,de a 383 millió darab részvény miatt virítani kell/ene valamit. Lesz is, nagy a sunyiság, árfolyam itt TARTÁSA. Most is csak azt tudom mondani, ha nekik jó itt akkor egyenlőre nekem is. Abban biztos vagyok,hogy PÉNZÉHESEBBEK mint én !!!! Várunk.
Többek közt ezért is mondom,hogy jó lenne tudni mit , mikor, kinek könyvelnek el. Láttunk már példát,hogy a NER-nél, hogy 'alakulnak" át a pénzek. Nekem tavaly kevésnek tűnt a nyereség. Kb 1 milliárddal kevesebb volt mint az előtte lévő évben. Mindeközben a különböző cégek nyereséget,nyereségre halmoztak. Az osztalékokról nem is beszélve . Érzem,hogy jó a DELTA, de mikor láthatjuk át a .................
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)