Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
A könyvelésbe te is szívesen belenéznél ? :-) Anno írták,hogy Várkonyi cégét megbízták,hogy a DELTA cégről "kommunikáljon " ( Jól emlékszem ? ) , Te találkozol ilyen formában bármivel is ami a munkát megerősítené ? Csak kérdezem, nem vádaskodás.
Most komolyan. Bárki is elhiszi,hogy ezt a mennyiséget mezei kisbefektetők tették be eladásra ? Még ezzel is lejáratják magukat ? Tényleg azt akarják,hogy ne nyúlkáljanak bele a "munkájukba" ( részvény ár leszorítása ) esetleges vételekkel a külsősök ? ( mi ) . Elég mocskos munka . Teljes " félelembe tartása " a kisrészvényeseknek. Ez csak az én véleményem , NEM TÉNY, nem vádolok senkit. :-) :-) Opció ? Akvizíciók ? És még sorolhatnám. Nem baj, kibírtunk már többet is,
Várkonyi cége végez valamilyen "tevékenységet " a DELTA cégben ? Lapátol ki pénzt ? És még sok kérdés fogalmazódik meg bennem amihez látni kellene a DELTA könyvelését,hogy választ kapjak. Semmi sértőt nem írtam ezzel, csak elmélkedem. ui: Vajon Vidra miért .................. ?????????? Mindenhol ő tolta a "biciklit " a DELTA nevében, "arcaként " ( vezér ) .
Teljesen mindegy,hogy mit írtak alá,mit nem. Tudod,itt ebben az Országban minden fordítva működik. A fő g..............i megmondta. Mindegy,hogy mit mond az a lényeg,hogy mit csinál. Sok-sok mellék gecinek pedig tetszik ez az inkorrekt viselkedés, "Lenyelnek " az alattvalói mindent . Mindegy, hagyom is,mert tudom,hogy a DELTA körül nem lehet szóvá tenni a mocskot amit tettek az Országunkkal. Csak remélni tudom,hogy a kormány "hívők" Moszkvába mennek,küldik a gyermekeiket és Rubelt, Jüant vesznek Euro és Dollár helyett. ELNÉZÉST, politika lezárva részemről. Legalább is a mai napra.
NEM vagyok minuszban. Sok-sok ember boldog lenne ha ezt elmondhatná magáról és nem csak a DELTA-ban. :-) DE : mindenki foglalkozzon a saját számlaegyenlegével. Én a DELTA cégről beszélek és a körülötte lévő történésekről, nem történésekről. Lehet engem fikázni,de nekem az nem oszt-nem szoroz és a fikázónak sem lesz több pénze. Ennyi. :-)
a baj az h a delta se ugrál, sŐt....legalább valami kis alap látszana már tényként h jól kalkulálsz, itt a tényen van a hangsúly....mert a 37 az tény...
Várd ki a végét. Nem ugráltam ,igaz, viszont nem is vesztettem pénzt az ugrálásommal. Set- Ott1 és még sorolhatnám. Nyugodt vagyok, nem KELL,MUSZÁJ , kereskednem. ui: 2 nap emelkedésnél még nem szállnak be sokan- harmadik nap pedig várni fogják a beszállást,mert hiszen már sokat emelkedett ! :-) 26 éve tőzsdézem,tudom,hogy működik. Jajjjjj, de sok ember lenullázta már magát az ismeretségi körömben. ÉN NEM UGRÁLOK, nem is töröm össze magam. :-)
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)