Ez egy nagyon szep vizio…csak az orosz oligarcha nem Ladat vezet, hanem mondjuk Teslat, amiben az Apple telefonjat nyomkodja, mikozben a Nike cipojeben fekez… Ertem a konteot, el is fogadom, hogy ez is egy velemeny…
vazzeg... az oroszok elől menekülnek, nagy többségében a nők és gyerekek, az eu felé... arra még nem kaptunk magyarázatot, miért nem az orosz+belorusz testvér szárnyai alá(?) azért mert lehet te úgy szocializálódtál o1izé és putyin(?) gazdád által, hogy az 'erősebb kutya b@szik' a többi meg kussol, még más növeszthet magának tököt, és lehet tartása a 'gerince' által (?) szvsz
Ezt a háborút nem Putyin akarta,bele kényszerítették az USA, NATO és UkRAJNA. Volt egy szerződés amit ők szép lassan és céltudatosan semmibe vettek. Az USA nak lételeme a háború .Nem az Ukránok miatt mennek bele ebbe a szörnyű végjátékba.Mindent érdekből csinálnak,mire tudják rátenni amcsi kezüket úgy mint Irakban stb Érdekli is őket hány civil ,gyermek esik áldozatul ennek a hatalmi háborúnak.Az sem érdekli őket, hogy az ő katonái közül hányan esnek áldozatul.😡
Nem unod még 5 percenként leírni, hogy az ukránok adják meg magukat? Esetleg dobják oda asszonyaikat is az orosz katonáknak, mi? Miért nem mész át Kijevbe és mondod ezt Zelenszkij szemébe? Bár lehet, hogy már Kárpátalján sem fogadnának tárt karokkal ezzel a véleményeddel.
Törölt felhasználó2022. 02. 26. 16:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Még szerencse, hogy te itt vagy nekünk, fény az éjszakában. Lényeg a lényeg, ha vki pszichopata, akkor adjuk meg neki, amit kér. Ez is egy olvasata a dolgoknak;)
bármennyire is borsózik ettől a szavazattól o1izé háta, ha nem teszi meg onnantól keresztet vethetne a lengyel 'barátságnak' (is)... szvsz az meg inkább jóhír, hogy a törökök még átgondolják ezt a lezárást...
Kérdezték ezt Tőled a háborút támogatod,nem!! Mért kell még ÁLLÓHÁBORÚRA IS GONDOLNI(Englisek ezt tanácsolják) -mi közöm,(köztünk 2-t ország kell el dőljön a 'REVANS ,intézék el maguk között) Van Nekem ehez közöm!! Rajtam múlna Rég leállítom,Leteszem a Fegyvert Tessék maga a győztes adja meg a feltételeket. Ennyi.. Nem felforgatni mindent. mert van egy szédült Liberális Ukrán kormány(nézd meg MINDENKI MENEKÜL) Kitartanak, hogyne!!
Nem kell hálásnak lennünk, ilyet senki nem írt. Miért gondolod hogy fel van címkézve az adomány? Egyébként sem ő sem más nem a választás előtt aktív, csak nem verik verjük nagydobra ha segítünk.
16:03 Gitanas Nauseda litván elnök sürgősen felszólította Oroszországot, hogy hagyja abba a harcot Ukrajnában, "annak ellenére, hogy annyi rosszat tettek". A közösségi hálózaton közzétett videóban Nauseda azt mondta: "Szörnyű látni, mi történik. Szörnyű látni a nők és gyerekek halálát."„A templomokat lerombolják. Minek harcolsz?” – folytatta a litván elnök.„Hozzátok fordulok, Oroszország népe. Felszólítom Önöket anyák, akiknek fiait Ukrajnába küldik meghalni. Hozzátok fordulok, a háborúban harcoló katonák, akik tudják, miért… Még nem késő. Annak ellenére, hogy annyi rosszat tettek, még mindig nem késő megállítani ezt az egészet” – mondta a litván elnök.
15:43 Az orosz titkosszolgálatok online támadhatják Szlovákiát , például egyéni fiókokat, de különféle állami intézmények, médiák vagy más szervezetek fiókjait is. A szlovák rendőrség óva int ettől, és kifejti, hogy az ukrajnai háborúért még mindig folyik a dezinformációs háború. Rajta keresztül a rendőrség szerint Oroszország igyekszik befolyásolni a szlovákok valóságfelfogását.A rendőrség elsősorban azt javasolja, hogy ellenőrizzék, kitől érkezett az e-mail vagy üzenet, és hogy hiteles-e a feladó címe. Figyelmezteti az embereket, hogy ne kattintson az ismeretlen feladóktól származó webes hivatkozásokra."Ha a barátod is bátorít, és arra késztet, hogy kattints az általa küldött linkre, légy óvatos - hackerek támadhatták meg a fiókját, és egy zárt linket küldenek egy barátja nevében" - mondja a rendőrség.A rendőrség azt tanácsolja az embereknek, hogy lehetőség szerint kétlépcsős azonosítást alkalmazzanak a bejelentkezéskor.
Az látszik hogy még ebben a helyzetben is álhírekkel próbálják lejáratni Orbánt miközben eddig minden szankciót megszavazott. Reggel sem arról volt szó hogy nem szavazta meg, csak a magyar, német, olasz, osztrák felet nagyon nehéz helyzetbe hozta volna az intézkedés ezért ment a vita, de meg van a közös álláspont. Tusk tudjuk miért hazudik, ukránok meg azért mert nem tetszik nekik hogy támogatjuk az ottani magyarokat, befogadjuk a menekülteket akik nem akarnak háborúzni miközben az ukránok a polgári lakosságot is felakarják fegyverezni. Jelenleg szerintem mind a kormányoldal mind az ellenzéki oldal politikusainak össze kellene fogni és egységesen fellépni , kampány és vàlasztás ellenére.
Én a vagyonomhoz képest sokkal többet adományozok, mint lölö és én nem címkézem fel az "adományt" a cégem logójával, valamint nem csak a választások előtt vagyok aktív. Ne kelljen már hálásnak lennünk azért, mert a lopott pénzből kampány-jelleggel visszaoszt.
OROSZ-UKRÁN háború