"Kriml félsziget orosz terület" . 2014-óta. "mintahogy Kárpátalja meg magyar " . 1945-óta nem. Vagy a felvidék, Erdély egy része, a délvidék, és némi osztrák terület is szerinted magyar terület? Esetleg van tengerpartunk is szerinted?
" a vele ellenségesen viselkedő amerikai hadsereg az orosz határ közelébe ment a hadseregével." . Hány amerikai/NATO katona állomásozik Ukrajnában az orosz határ közelében?
"Egy biztos,az orosz hadsereg Orosz ország határain belül van" Sajnos nem, egy részük a Krímben (Ukrajna), egy másik részük pedig Fehéroroszországban.
Törölt felhasználó2022. 02. 13. 13:28
2014-ben kezdődött a konfliktus, amikor az oroszok elfoglalták a Krímet (konkrétan a GRU erre kiképzett egységei), minden más orosz propaganda.
Törölt felhasználó2022. 02. 13. 11:43
Putyin még nem adott választ arra,hogy az USA nem adott garanciát Oroszországnak arra,hogy a Nato mint katonai tömb amely Oroszországot egyértelműen ellenségként kezeli és vele szemben agresszorként viselkedik,nem hajlandó erről az útról letérni ,Putyin válasza hamarosan megfog érkezni,hogy az mi lesz,azt nem tudom, lehet egy látványos hadgyakorlat lehet az Ukrajnától elszakadni vágyó orosz területek bekebelezése és lehet egy új és nagyon is hatékony fegyver bemutatása.Egy biztos,az orosz hadsereg Orosz ország határain belül van,míg a vele ellenségesen viselkedő amerikai hadsereg az orosz határ közelébe ment a hadseregével. . . Mindenesetre nekem úgy tűnik,hogy a pánikkeltés fő mesterei a covid után most az ukrán válságot használják pánikkeltésre,hogy mi jöhet ez után,elszabaduló energia árak brutális infláció,és valószínűleg egyre több zavargás a világban.Vagyis elkezdték megágyazni a "megmentő"eljövetelét.
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 06:14
10 pontos kérdés,ki volt az első aki dezinformált :)
Na az ilyen cikkekre szoktam azt mondani,hogy ez egy tipikus amerikai propaganda anyag ami mögött az amerikai titkosszolgálat van.Adva egy amerikai agytröszt és egy magyar újságíró aki dobálja fel a labdát a kérdéseivel,és végig vezeti az olvasót azon az úton,ahol a végén ellehet oda jutni,hogy a nyugati világban nincsen dezinformáció,csak a csúnya oroszoknál.Ha ez igaz lenne akkor ,hogy a fenében támadhatta meg az USA és katonai szövetségesei Irakot,úgy,hogy közben végig hazugságokkal traktálták a közvéleményt. Egyértelmű,hogy az iraki katonai hadműveletek előtt dezinformációt folytattak a nyugati hatalmak. Ahogyan az oroszoknak megvannak a dezinformációra szakosodott részlegei,úgy az amerikaiaknak is,ez teljesen egyértelmű . . De,ha már dezinformáció,és nem ország ,hanem politikai pártok vagy gazdasági szereplők,is előszeretettel élnek a dezinformáció eszközével.
Törölt felhasználó2022. 02. 08. 05:13
Na,jó akkor a továbbiakban térjünk vissza a topik témájára,és mellőzük a másikkal való foglalkozást.
Képmutatónak Téged neveznek, mert Te jössz állandóan Istennel és közben egészen ellentétesen érvelsz. Én sosem hangoztattam, hogy mekkora hívő vagyok és nem abból a helyzetből alakítom ki a nézeteimet és a véleményemet, hogy "hiszek-e Istenben". Tanár az iskolában : - Gyerekek, vigyázzatok, mert az Isten mindenhol lát benneteket. - Tanár Úr, a pincékben is ? - Ott is fiam ! - Puff neki, pincénk sincs ! Most legalább lehet mínuszolni, mert legalább "érted" miért írtam. Na, kb. így vagyok én a Te hiteddel. .
soti meg ne tudja, hogy ha hallgatok szívemre és a lelkiismeretemre, akkor tulképpen hiszek istenben viszont ő határeset lehet. :))
Törölt felhasználó2022. 02. 07. 21:28
Nem kell kimondani, hogy te Istenben hiszel. Csak az van, hogy azt a hétköznapi cselekedetek által van, aki meg is teszi úgy, hogy nem tud róla. Szóval szerintem te hiszel benne, amennyiben úgy éled az életed, ahogy egy hozzászólással lejjebb írtam. ☺
OROSZ-UKRÁN háború