"Kezdetben nem mutatkozott meg Oroszország valódi ereje, de mostanra nagyon megváltozott a helyzet. Szédületes sebességgel törnek előre az orosz csapatok a Donbasszban. Néhány nap alatt vittek véghez egy olyan bekerítő hadműveletet, ami korábban, heteket vett igénybe. Mostanra a Donyec folyón is sikerült átkelniük Liszicsanszktól északra. Zárul az ostromgyűrű, miközben már a település külvárosában zajlanak a harcok. Újabb fontos város került veszélybe. Bakhmuttól csak néhány kilométerre vannak az orosz katonák. Részletes térképen mutatjuk mi történik a Donbasszban..." .
Phylaxa-nak is más a véleménye, mégis ott van, ez hogy lehet? Vehetnél példát róla. El tudja mondani a nézőpontját úgy, hogy közben nem örömködik rajta hogy mit művelnek a vademberek.
Kétszer belelépni ugyanabba s kutyagumiba több mint kellemetlen…🥹
Törölt felhasználó2022. 07. 03. 21:31
"Vlagyimir Putyin orosz elnök még hosszú ideig képes lesz folytatni az ukrajnai háborút – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár a CBS amerikai hírcsatornának adott, vasárnap közzétett interjújában. " .
Az nem elsivatagosodott, hanem lezártam, miután egy felhasználónak álcázott moderátort küldtek rá(m)... de ahogy elnézem, te is szívesebben beszélsz itt rózsaillatot mint a tótorrúnál. 🤥🤭😂
Az úgynevezett "tudományos"-ból a fórum legnívósabb topikját faragtam, miután a topikgazda se szó se beszéd magára hagyta... nos, megértem, ha neked ez (valamiért) rosszul esik. 🤗🙋🏻♂️
OROSZ-UKRÁN háború