itt te vagy az, aki személyeskedik, lásd: "Trottyoló féle totyikban nyugodtan mehet a belterjes moderálás" "ha a csicskáknak ez a hétvégi parancs lett kiadva "
A fanatikus szektátoknak ott a trollmentes, minek kirándultok ide ilyen gyakran? Kellemetlen mi, hogy nem tudjátok terjeszteni itt is a hamis igéiteket? Hát, tojok rá.
Vádaskodsz bizonyiték nelkül és személyeskedsz. Mondjuk ez tipic az ukrán propagandistaktol. De hát ha a csicskáknak ez a hétvégi parancs lett kiadva akkor azt hűen követik 😁
Egyszerű Elek, ők nem kívánnak résztvenni egy usa-orosz konfliktusban. Te is csak fotelből szurkolsz, a fronton elmúlna a drukkerszellem. Azért kíváncsi lennék, hányan láttak itt laktanyát egyáltalán közelről…
Elfeleditek, hogy ennek a topiknak az alapitoja nem veletek volt egy véleményen, ennek ellenére mindenki szabadon kifejthette véleményét. Trottyoló féle totyikban nyugodtan mehet a belterjes moderálás 😀
A cikkben: "Őszintén szólva sok cseh cég függ az ukrán menekültek szakértelmétől és kemény munkájától." PLaci és mások szokták szidni az ukránokat, hogy lusták, erőszakosak és isznak. Nos a cikkből az is kiderül, hogy azért se akarják visszaküldeni az ukrán férfiakat, mert jó munkaerők, sok cég rendezkedett be arra, hogy ukránokat alkalmaz. Lehet, hogy PLacinak néha-néha nncs igaza?:)
Ilyen emberek mindig voltak, vannak és lesznek. 1945 után sem harcoltak a magyar férfiak a szovjet megszállók ellen. 1956 után sem harcoltak a magyar férfiak a szovjet megszállók ellen. Én sem. 1945 után is voltak magyarul beszélő politikusok, akik nem érezték fontosnak a haza védelmét és kollaboráltak a megszállókkal, ránkkényszerítették a rendszerüket és ideológiájukat. 1849-től a világosi fegyverletétel után sem harcoltak a magyar férfiak az osztrákok ellen. A túlerőt látva ezek észszerű döntéseknek tűnnek. Amiért érdemes meghalni, azért élni is érdemes. Én megértem azokat az ukránokat és azokat az oroszokat is, akik nem akarnak harcolni. Azokat kevésbé értem meg, akik a nyakunkra szavazták azokat, akik a megszállókkal kollaboráltak. Volt már pufajkás kormányfőnk és titkosszolga kormányfőnk is.
Nagyon szomorú, hogy vannak olyan emberek akik nem érzik fontosnak a haza védelmét, lelépnek, elbujdosnak Ukrán nõk állnak be a seregbe segíteni, milyen férfi az aki helyett nõk harcolnak, semmilyen szar emberek.
OROSZ-UKRÁN háború