Az oroszpárti hozzászóloknak van bármilyen ésszerű magyarázáta arra, hogy miért nem fejezi be Oroszország Ukrajna támadását, hogy miért a védekező fél a hibás?
Látom az öncélú félremagyarázás továbbra is a fő fegyver, mégha számtalanszor el is lett magyarázva, hogy a jogok és kötelességek nem azonosak. Lehet sipítozni, csak hát a USA és CIA részvételével irányított majdani események (Nuland telefonfelvétel) eléggé a politikai stabilitás megdöntésére hajaznak. Ugyanakkor nem tudok róla, hogy nukleáris fegyvert vetettek volna be ukrajna ellen. Arról pláne nem szól a szerződés legjobb tudomásom szerint, hogy kötelezően hadba kellene lépniük ukrajna oldalán. A teljes NATO pedig különösen nem vállalt semmilyen kötelezettséget ebben ez alapján.
egyébként senki nem beszélt arról, hogy meg KELL támadni Oroszországot, elég kisöpörni őket Ukrajnából, ahogy azt a nemzetközi jog és az oroszok által is aláírt nemzetközi szerződések támogatják is
- honnan ismered fel, hogy egy orosz hazudik? - mozog a szája az elmúlt 1-2 évben Ukrajna már több, mint ezer csapást mért orosz területre, nem gyanús, hogy beszoptad az orosz propagandát?
"látom a tájékozatlanságodat nem pótoltad az elmúlt években, pedig már számtalanszor le lett írva több oka is van, az első, a nemzetközi jog alapján bárki segíthet Ukrajnának megvédenie magát, akár Oroszország katonai létesítményeit is megtámadva (korábban linkeltem ennek jogi magyarázatát, keresd meg), a másik pedig az, hogy az USA mellett Anglia is garantálta Ukrajna területi integritálását, lásd:"
Az oroszok rendszeresen közlik, hogyha megtámadják az országukat, akkor használni fogják. Rendszeresen!!!! Ugyanaz a hülyeség folyik, mint a háború előtt. Senki nem figyel oda, hogy mit mondanak, senki sem ül le velük tárgyalni, azután pedig tolják a hülyeségeket. Ha a fenti okosságra hivatkozol, akkor be fog következni. Csak azután már nem lesz kinek panaszkodni, hogy mi történt és ki volt a hibás. Én nagyon remélem, hogy a NATO észnél van.
Te pedig az orosz propaganda által agymosottak alternatív valóságát szajkózod itt állandóan, miért kéne atomot bevetnie bárkinek azért, mert megtámadott egy másik országot és aztán hazazavarták onnan? A szovjetek dobtak atomot az afgán papucsos kecskepásztorokra, miután hazazavarták őket? na látod, ennyit a rémhírkeltéseidről, amit az orosz propaganda táplált az elmédbe
látom a tájékozatlanságodat nem pótoltad az elmúlt években, pedig már számtalanszor le lett írva több oka is van, az első, a nemzetközi jog alapján bárki segíthet Ukrajnának megvédenie magát, akár Oroszország katonai létesítményeit is megtámadva (korábban linkeltem ennek jogi magyarázatát, keresd meg), a másik pedig az, hogy az USA mellett Anglia is garantálta Ukrajna területi integritálását, lásd: Budapesti memorandum – Wikipédia (wikipedia.org) "A szerződés biztonsági garanciái Ukrajna területi integritását vagy politikai függetlenségét érintő fenyegetés, illetve erőszak alkalmazása esetére vonatkoznak."
Már nem élne senki a Földön, csak a tengerekben. Nem hülye a NATO és racionális. A kérdés a leendő megválasztott vezetők képesek lesznek-e kezelni a valóságot, vagy egyre többen kerülnek be a virtuális valóságból és hisztérikusan kezelni a helyzetet. Jó ember amit te akarsz, azután már nem lesznek nyertesek, akik megmondják, hogy nekik volt igazuk.
Ha a NATO egy védelmi szervezet, aminek nem tagja ukrajna, akkor mégis mi keresnivalója lenne ott a NATOnak? Persze tudom, ez ilyen bekólázott zseléloverek mindegy, a lényeg h máséval verjék a csalánt
A NATO vagy egyes NATO államok már két éve ilyenkorra kisöpörhették volna az ork hordát Ukrajnából és régen béke lenne, több százezer ember élne még és szétlőtt városokról nem is beszélve. Jobb későn, mint soha.
Érdekes, hogy mióta megígérték USÁból az újabb segélyt, a zselépincsik milyen aktívvá vàltak 🤣 Sebaj, még min. 2 évig ugyis van mit puffogtatni a frontvonalon, addig lehet bizonyítani az elhivatottságukat.
Na most. Elpattant nálam a húr. Feladom. Megkapjátok amit akartok, amit akarsz. Tényleg olvasom külföldi mainstreamot, ebből ez lesz, amit szeretnél. NATO belépés. Háború, nem atom háború csak egy sima. (Egyelőre). Aztán majd.... Egyetlen haszna, volt annak amit itt mostanában tanultam, hogy hogy nemnertettem lehettek ilyen h.lyek az emberek 101 éve, mikor francia és a Német tisztek a hatarmenten együtt íttak, és hajtottak a lányokat. És 2-3 evvel később egymast szúrták hasba bajonettel Verdunben, és a többi csatatéren. Most már értem.:( Azt hiszed, ez még odébb van, pedig nem is tevedhetnel nagyobbat. Azért ha boven 55 éven alatti vagy, azért remélem a front első sorában mutatsz példát majd nekünk hősiessegbol!!! Nem pedig elintezve a mentesseget, vagy mint mások páran masik fórumon majd Kaliforniabol, vagy más jó helyről nézik majd itt a gebaszt, és irogatnak fellengzos frazisokat. Mert az úgy nagyon nem korrekt. https://www.economx.hu/gazdasag/bundeswehr-listazas-katonai-szolgalat-haboru-honvedelem-scholz-pistorius.789614.html El fog kezdődni az általános sorkötelezettség bevezetése az EU ban. Nem tudom hogy jövő hónapban, vagy 1 év múlva de be fog következni....... Sajnos. Az emberek vezethető birkák. Ez van. Nincs új a nap alatt.
itt gondolom azokról a háború párti szovjet propagandista komcsikról beszélsz, akik rendszeresen kitiltatták ebből a topikból az orosztroll mentes topik hozzászólóit
OROSZ-UKRÁN háború