az a baj meg mindig nem valazsoltal a kerdesre mert te jelentettel ugyanis elsore azt valaszoltad nem emelkszel melyik hozzaszolasomat jelenetetted igy te voltal ebbol mar nem bujsz ki.Tovabbra uis varom a valaszodat.
es ez miert jogosit fel barkit is arra hogy teruletet foglljon el?Felt mi hogy mar nem kapja meg a kikotot ez van ha teged kiraknak az alberletbol igy jartal. elotte ki volt az elnok ott? orosz barat volt nem?akkor mit sir a szajuk?Levaltottak alul maradt ennyi.Nem jogosit fel senkit egy valasztas arra hogy teruletet foglaljon el egy fuggetlen allamtol.
Ugye tudod hogy ez már csak "jogászkodás"? . "A szárazföldi csapatoknál kialakult helyzetről beszélt Dmitro
Kraszilnikov hadseregtábornok, az Észak operatív parancsnokság
helyettes főparancsnoka, írja a kontrakty.ua.
A tábornok állítása szerint nincs szükségük újabb ágyúkra, mert az
ukrán tüzérségnek vannak ágyúik, ám lőszer az nincs hozzájuk. Szükség
volna viszont az amerikai 777-esekre és önjáró lövegekre, mivel azokhoz
bőségesen van lőszer. Kraszilnikov közölte, hogy két hadosztályt voltak
kénytelenek kivonni a frontvonalról, mert elfogyott a lövegeikhez
szükséges lőszer. Az ukrán seregnek már nincsenek a szovjet érából
származó fegyverzethez való lőszerek.
Ide vezettek az évekkel korábbi robbanások az ukrajnai
lőszerraktárakban. Az így elveszített lőszerek pótlásáról pedig senki
nem gondoskodott. Ennél fogva állt elő az a helyzet, hogy az ukrán
seregnek NATO-s fegyverekre van szüksége. Ezekhez ugyanis most még van
lőszer. Az más dolog, hogy a NATO-nak sem végtelen a fegyver és
lőszerkészlete. Ők is csak most eszméltek rá és kezdték el a gyártást,
hogy biztosítani tudják az Ukrajnának szánt fegyver és
lőszerszállításokat."
Az oroszok az amerikaiak által támogatott, Amerika-barát Jacenyuk-kormány 2014. február 21.-i megalakulása után pár nappal foglalták el a Krímet. (BBC cikk, amit már többször posztoltam) Miután már ötvenedszer jössz ezzel, most már nem ártana elolvasni és kronologikus sorrendbe rakva megérteni az összefüggéseket. :)
Te már csak tudod! Nézd már meg, hogy mennyiszer voltál felfüggesztve, és miért. Nem miattam! Ha ezt sem tudod, akkor sajnállak! Ezzel részemről a kérdéseiddel kapcsolatos ügyben a válasz lezárva.
viszont arra a kerdesemre nagyon nem akarsz valaszolni hogy melyik hozzaszolasom volt szemelyeskedo feled amit jelentettel es 20 nap kitiltast kaptam erte portfolios.
mondtam ne 2022-es cikkeket linkelgessel megdolt eddig minden szavad.Nem voltak raketa rendszerek amit nato akart telepiteni ne mvolt semmi.Egyszeruen oroszok befoglaltak a krimet es enne hatasara porbaltak az amerikaiak vedelmet nyujtani egy fuggetlen allamnak.
Többségében orosz lakta területeket foglaltak el , de nagyon valószínű, hogy az ásványkincsek fontosabbak, mint az orosz ajkú lakosság. Szerintem egyszeri alkalom.
amivel ki is robbantotta haborut mert putyin keze ala jatszott TEHAT ORban kiralyod felelos az osszes gyerek no ferfi hotlestert ami jelenleg van ebben a habrouba.Koszi hogy megerositetted csak iyg tovabb.
OROSZ-UKRÁN háború