Már megint be volt mindenezve vagy az izraeli himnusz járt a fejében, mert nem nagyon ment a szöveg 😉 Lassan felnő a pelenkáshoz. Egyébként hol a nép? 200 testőr, 50 újság /zongorista. Szép kis ünnepség 🤣🤣
jah hogy kitiltottak en nem jelentettem most fel.Erdekes hogy te egybol tudtad hogy kitiltottak? xD Miert nezegeted igy sehmet adatlapjat vagy valami kollegaja vagy?De ez a tiltas nem valasz a kerdesemre hogy melyik hozzaszolasomert kaptam 20 napot amit jelentett.
pityun, majd a szétrobbantott gázvezetékeken elkezd kellemes -50fokos szibériai levegőt idepumpálni(?)...☺... végül is a környék tengervizét lehetne vele hűteni(?), ami a helyi klímára is lehet tudna némi befolyással bírni (?) ☺
tüncizhetnek, lehet is rá okuk(nem csak politikai?), jó pár évtizeddel a berlini fal lebontása után az 'oszik' nem kapnak még most se olyan nagy kanállal a 'kásából'... egy ~60-as ismerősőm még az átkosban nősült a ~dél-kelet 'oszikhoz' ...~1700eurórért gürizik vmi gyárban - 'oszt jónapot' .szvsz
Már a bevezetés mennyire elb@szott!!! "S miért nem magyarázza el az ukrán népnek, hogy ez a háború nem ellene folyik?" Ezt mégis, hogy kell értelmezni? Szétlövőm az otthonaitokat, legyilkolom a családaitokat a saját érdeketekben? Az első kiemelt részig bírtam még olvasni ezt a sz@rt: "Putyin szinte kizárólag az első módszerrel operál, és politikushoz képest sokszor szokatlanul őszintén beszél és viselkedik." Egy KGB-s és az őszinteség? Mi ez már?
Eddig is tünciztek, de főleg a keleti országrészben, ahol jócskán vannak még a Honnecker korszakkal szimpatizálók, ahogy nálunk is Kádárral. Meg nagy valószínűséggel a moszkvai pénzzel kitömött AfD is kihajtja a birkáit az ólakból! Deerről jut eszmebe, olyan kifejezés miért nincs a magyar közéletben, hogy rubeljobboldal?
Én meg abban reménykedem, hogy te meg nem matektanár vagy;) De nem baj, segítek! Az általad említett Oleg előtt, Rurik volt az első fejedelem, aki kb. 830-879 között uralkodott. A Moszkvai Nagyfejedelemségről, ahogy írtad 1147-ből származik írásos említés. Így csak egy kivonást kell elvégezni, ami máris bizonyítani fogj a hozzászólásomban leírtakat: 1147-830=317
OROSZ-UKRÁN háború