Topiknyitó: euler 2020. 04. 18. 23:20

ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?  

Topik indítónak egy cikk:
2022: Orbán legyőzhető
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
peter_s 2020. 12. 10. 11:58
Előzmény: #3537  PusztaPutyin
Látod, utána sem néztél, kamupártoztál egyből és azt sem tudod miről van szó. Bencsik Jánosról van szó, aki jelenleg is országgyűlési képviselő, a jobbikból lépett ki. Tudom ezzel is problémátok van, mert nem összefogás meg jobbikos is volt és tüzelni kell erre is. Tudom hiába írom le, nem azt mondom, hogy ők a tuti, csak azt, hogy ígéretesnek tűnik. Nem tudom mi a bajotok a fideszesekkel tényleg, ugyazt a viselkedést toljátok itt, mintha a fidesz.hu-n lenne az ember, csak ez másik szekta.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 12. 10. 11:55
Előzmény: #3531  peter_s
most engem milyen halmazba sorolsz be, amikor ilyen heves érzelmekkel támadsz rám? A miheztartás végett én egy jobbliberális ember vagyok, aki azt gondolja, hogy a jelenlegi kormányzás minden eddiginél három nagyságrenddel nagyobb pusztítást végez az országban.
peter_s 2020. 12. 10. 11:53
Előzmény: #3534  Placa

Látom Te is a szektás csapatban focizol, de semmi gond...
Akkor egy kis adalék neked:
.
Fekete-Győr (Momentum) 2017-ben: Gyurcsány takarodjon a politikából
.
Fekete-Győr 2018-ban: Megbánta a kijelentését
.
Később: össze kell fogni a gyurcsany vezette DK-val
.
+ tegnap Donáth Anna (EU képviselő - Momentum) posztolta ki elsőként, hogy győztek mert Orbánék visszaléptek a vétótól és még 2 évig szabadon lophatnak. Ennyit a Momentumról meg az elvekről, megalkuvó, elvtelen politizálás.
.
Köszönjük Emese :-DDD
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 12. 10. 11:52
Előzmény: #3529  peter_s
Nem kell ahhoz szektásnak lenni hogy az ember észrevegye, ha kilóg a lóláb. Amúgy ez a népszabadságos Bencsik? Annak komoly elvei vannak biztosan.
badsector1
badsector1 2020. 12. 10. 11:50
Előzmény: #3532  peter_s
Az elsődleges cél orbán megbuktatása, majd 2026-ban elzavarjuk a maszop-dk párost is :))
peter_s 2020. 12. 10. 11:48
Előzmény: #3533  badsector1
Nem bizony, minél előbb, annál jobb.
Placa
Placa 2020. 12. 10. 11:46
az összemosásban nem kispályán focizil te sem
"az elmúlt 30 év politikai elitje" pl. Monentum
Köszönjük Emese! :D
badsector1
badsector1 2020. 12. 10. 11:41
Orbán takarodása neked sem lehet ellenedre.
peter_s 2020. 12. 10. 11:35
Előzmény: #3530  Peterbond
Nem kell ezen sokat gondolkodni. Az ellenzéki szekta célja, hogy Orbán takarodjon bármi áron, bocs nem bármi áron, csak akkor ha ők válthatják le Orbánt, az elmúlt 30 év politikai elitje. Ugyanis azok is le vannak hurrogva és fideszeseknek vannak címkézve akik azt a modellt támogatják, hogy az összes párt lépjen egyet hátra, választókörzetenként és listán csak köztiszteletben álló, értelmiségi jelöltek szerepeljenek. Ezt az árat nem fizetnék meg mert kell a hatalom, a tiszteletdíj, meleg munahely, olcsó gundel büfé, költségtérítés stb. Ekkora árat már nem ér meg egy kormányváltás. Ismétlem: ezzel be is van árazva az ellenzékiségük és a becsületük...
peter_s 2020. 12. 10. 11:23
Előzmény: #3527  PusztaPutyin
Tipikus szektás hozzáállás fidesz módra. Tök ugyanazt a szöveget toljátok, mint a fideszesek csak az ellenkező táborból tüzeltek. Szerintük meg ballibsi sorosbérencek vagyunk mert nem a fideszre szavazunk. Az támogatja a Fideszt, aki egyetért Orbán rendszerével és hajlandó a fideszre szavazni a választásokon, ennyi. Amúgy saját magatokat égetitek ezzel a dumával mert ha szerintetek mindenki fideszes, aki a fideszre szavaz, nem szavaz, vagy más pártokra szavaz, akkor a Fidesz legitimációjának ágyaztok meg ezzel mert ezzel a 40%-ot is beleszámoljátok, aki nem hajlandó leszavazni az elmúlt 30 év politikai elitjére. Plusz elintézitek, hogy aki hezitál egy percig is, hogy fogcsikorgatva behúzza az ellenzéki listát, nem fogja, mert lefideszesezitek és a kedve is elmegy a szavazástól.
Peterbond 2020. 12. 10. 11:20
Előzmény: #3527  PusztaPutyin
"Aki nem szavaz az a fideszre szavaz". Ez is igaz akkor. Most már essünk neki akkor annak 2-2,5 millió embernek is aki lusta elmenni szavazni.
.
Lassan nem tudom megérteni hogy mi a cél. Hogy az emberek választhassanak és a szerintük megfelelő irányba tereljék az ország irányítását vagy hogy a Fideszt kidobjuk bármi áron. Mondom megértettem amikor Churchill azt mondta Hitler ellen az ördöggel is szövetkeznék. De azt is hogy voltak akkor is jópáran akik tartottak attól ami végül be is következett. A jelenlegi hangulat pont olyan ha nem rosszabb mint 2009 volt. Takarodjon az MSZP bármi áron. Az se sült el tökéletesen. Ezek után még meglepő hogy vannak akiknek ez a hozzáállás nem tetszik? Miért olyan nehéz megérteni hogy egyesek számára a felszabadító orosz hadsereg se jelent megoldást a német megszállásra?
peter_s 2020. 12. 10. 11:17
Előzmény: #3522  PusztaPutyin
A szektások egyből rávágják, hogy kamupárt. Lehet, hogy az lesz de ennek később lesznek jelei. Bencsik elv szerint politizál, a 13. havi nyugdíjnak nevezett politikai cukorkaosztogatást sem szavazta meg, az ellenzék meg igen (a fidesszel együtt természetesen). Bencsik meg is indokolta miért: nem 13. és 14. havi nyugdíj kell, hanem olyan nyugdíjrendszert kell létrehozni, amely minden nyugdíjas számára tisztességes megélhetést biztosít, csak erre tud jó szívvel szavazni. És mennyire igaza van. Ma Mo-n legalább az 1000 eurót mindenkinek meg kellene kapnia, aki dolgozott vagy dolgozik, ebből lehet tisztességesen kb. európai színvonalon megélni. Tudom jön a válasz, hogy a gazdaság, pénzhiány stb. de amíg százmilliárdokat tudnak kilopni és kilapátolni a rendszerből a politikusok, addig az nem elfogadható válasz, hogy nincs pénz és a gazdasági lehetőségek nem adottak. Majd ha odáig eljut a magyar politikai elit, ameddig az egykori horvát elnökasszony Kolinda Grabar-Kitarovic, hogy saját magán kezdi a megszorításokat, akkor lehet érvelni miért nem lehet, addig nem.
peter_s 2020. 12. 10. 11:09
Előzmény: #3521  sanka
Én meg ezt nem fogadom el és nem értek egyet. Tudom, hogy szektás szemmel így néz ki a dolog, de kettőnk között az a különbség, hogy én nem vagyok az. Az ellenzéketek éppen most ünnepli, hogy Orbán még legalább 2 évig lophat az EU-nak köszönhetően, tehát én is mondhatnám, hogy Orbánt és rendszerét támogatjátok a közös listára leadott szavazással. Ráadsul a laissez faire kapitalizmusra épülő modellt sem támogatjátok, azaz, hogy az EU vessen véget a központi osztogatásnak és minden működjön piaci elvek szerint. Ezekkel be is árazzátok az ellenzékiségeteket.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 12. 10. 11:05
Előzmény: #3526  Peterbond
Lenne egy átfogalmazás javaslatom: aki fanyalog, a Fidesz malmára hajtja a vizet. Ebben a leírásban elfogadható a megállapítás?
Peterbond 2020. 12. 10. 10:32
Előzmény: #3524  sanka
"Be kellene ezt már végre látni, nyilván aki fanyalog az fidesznyik."
.
Ez pontosan ugyanaz a hozzáállás mint "aki nem a Fideszre szavaz az ballibsi migránssimogató soros ügynök". Én peter_s hozáállását a szektázással nagyon szoktam bírálni de nagyon kezditek bizonyítani az igazát itt.
Peterbond 2020. 12. 10. 10:28
Előzmény: #3512  euler
"Aztán adódhatnak olyan egyedi esetek is, amit itt említett valaki, hogy egy körzetben kevesebb szavazattal nyert a fidesz a jobbik előtt, mint amennyit a kutyák kaptak. Ilyenkor is elgondolkodhatnak, hogy mi a céljuk."
.
Bocs de esetleg TE is elgondolkodhatnál hiogy mi a célod. Lassaan tényleg odajutottunk hogy mindenki ellenség aki nem MINSDENKÉPP és BÁRKIVEL akarja leváltani a FIDESZT és AZONNAL. Különösen érdekes ez annak tükrében hogy 30-40% Nem is szavaz de sose ezeket akarjátok megnyerni hanem bárki mást pellengérre állítani akinek alahogy nem veszi be a gyomra egyik vagy másik pártot. Valakinek az nem urizálási kérdés hogy egy jobbikra pl sose szavaz vagy az MSZP-re. Ahogy lehet 10 év múlva te se fogsz arra az ellenzéki csoportosulásra szavazni amiben a Fidesz van ha békák potyognának az égből is.
.
Mondom ezt úgy hopgy életemben nem szavaztam pl a Kutyákra és én valószinűleg leszavazok a nagy koalícióra pedig a MSZP-DK-Jobbik 3-asból nagyon nem kérnék ebben a sorrendben.
sanka 2020. 12. 10. 10:09
Előzmény: #3523  badsector1
Be kellene ezt már végre látni, nyilván aki fanyalog az fidesznyik.
badsector1
badsector1 2020. 12. 10. 09:12
Előzmény: #3519  peter_s
A fidesznek ez jó megoldás ha egy kis pártocskára szavazol.
PusztaPutyin
PusztaPutyin 2020. 12. 10. 08:48
Polgári válasz a Fidesz kamupárt alapítási felhívására?
sanka 2020. 12. 10. 08:47
Erre is jó az előző beírásom.

Topik gazda

euler
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek