Ha jól emlékszem, Szanyi régebben arra panaszkodott, hogy mindenki kiválik az mszp-ből és aztán sorra jönnek vissza, hogy fogjunk össze. Most ő maga teszi ezt.
Szanyi már akkor is élen járt az ellenzék lelkének kiárusításában, amikor még MSZP színekben korrumpáltatta magát a Fidesszel. Szanyi az új Berki Krisztián, ezen beszarok. A Fidesz meg folytatja az ócska a kamupártos játszmáit.
A királyi rádióban ma is kapott pár percet Szanyi Tibor elvtárs, az ISZOM (Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom) miniszterelnök-jelöltje. Ennek csak annyi a hírértéke, hogy a kormánypropaganda most úgy véli, hogy az "iszom" több szavazatot vinne el az összefogástól, mint a fidesztől. Állítólag 2%-ra és vidéken 5%-ra mérték a támogatottságát az újszülött pártnak. Ezt azzal magyarázom, hogy a pálinkafőzők és a kocsmák közönsége népszerűnek tartják az ivászatot. Szanyi viszont valami olyasmivel érvelt, hogy a vidékieknek tetszik a 82-pontos programjuk.
Így van. Orbán jól csinálja, hogy fontosnak tartja a testnevelést. Én is mondom a gyerekeimnek: "Mozogj fiam, mert különben olyan ronda dagadt leszel, mint Orbán Viktor!" Nem éltem a Horthy-rezsimben vagy Szálasi idején, de ők is ugyanúgy fontosnak tartották a fiatalok egészségét, mint a Rákosi- vagy Kádár diktatúra. De, mi demokraták, nemcsak ezért szeretjük a diktatúrákat és féldiktatúrákat.
Kérek tőled egy becslést. A kétfarkúak az összefogás vagy a fidesz táborából vinnének el több szavazatot? Én már úgy is szavaztam rájuk, hogy egyik táborba sem tartozom.
nincs jó hírem, nagyon szűk réteg olvassa (írja) a pf topikjait. A politikai topikokat a szűk réteg megszámolható szűk csoportja olvassa. Gyakorlatilag bármennyi pol topikba írsz, ugyanazon pár ( tucat) emberhez fog eljutni a mondandód.
próbálom kategorizálva topik cím szerint rendezni a híreket. Ha csak egyet használnánk, nagyon kicsi az esélye, hogy bárki is elolvassa, amit írok. reggel beírom este ránézek és már 4-5 oldal lefutott, az emberek nagy része vissza sem lapoz addig. Ha itt oldalt látszik a cím, ráadásul több is nagyobb az esélye, hogy belekattintanak, és az Orv bános topik címek is látszanak.
Szopás a javából, és kőkemény lobbiérdekek vezérlik, csak én nem úgy képzelem, mint te hogy ülnek a zsidó világmérnökök valahol egy irányítóteremben és paraméteerezgetik a világ működését, hanem hogy ahol lószar van ott veréb is van alapon egy ilyen helyzetben megjelennek a haszonélvezők és megkeresik a mozgásterük határait, és ebben szövetkeznek a politikai hatalom gyakorlóival.
az a baj, hogy nem tudnék túlzottan szépeket írni erről a "szép új világról"... maradjunk annyiban, hogy nekem akkor sem kell ez a totalitárius cucc, ha demokratikus, humanitárius és zöld ruhácskát adnak rá... egy rémálom az egész...
A politika csak a háttérhatalom porhintése, a lényeg a kocsipénz, a nagy globális pénzügyi TERV és a gyíkemberek, egy politikus se jó és nem is az a lényeg, az csak cirkusz a népnek, de különben a Fidesznél jobban meg úgyse csinálja senki és nekünk se lenne jó más mint ők, de úgyse értjük.
az óriási méretű közösségi joganyag miatt nem csak 1-1,2% fölött diszponál és most már körülbelül mindent irányítani akarnak... https://en.wikipedia.org/wiki/European_Green_Deal a fenének sem hiányzik ez a zöldre mázolt kontinentális szintű fasizmus...
ORBÁN VÉGJÁTÉKÁT MP FEDEZI ?
2022: Orbán legyőzhető