Mi a baj Nudli/Zajec/Ibiza/Spiller? Csak tán nem te is abba a rétegbe tartozol, kiknek 30-40 évesen már a fél foguk hiányzott, és évente 0.5 db fogkefét használ el az ismert számok szerint? Megsértődtél, hogy büdi a szád te kis galamblelkü fórumhuszár? De cuki vagy! Lehet hogy te rendesen mosod a fogad, de a másik állitás, amit MP mondott(tudod, hogy ostoba vagy), úgy tűnik, hogy ez speciel igaz rád(is). Tudod miért viselkedtek úgy-ahogy az elmúlt 35 évben a politikusok, a magyar néppel? Miért nézték hülyének, miért röhögtek rajtunk? Mert HAGYTUK! Te is, én is, meg a több millió fogatlan, büdösszáju, idióta! Mert megszavaztátok(én nem, mert kb 10 éves voltam) a 90-es években a Horn féle volt komcsikat, utána meg Ferit, majd 15 éve ezt az idióta Orbánt, úgy, hogy soha semmiért nem vontultatok az utcára ti 50-60-asok, csak akkor, amikor a Feri ősszinteségi rohamot kapott 2 fröccs után Öszödön! Úgy látszik kurva jó volt eddig, hogy eddig egy kis lóvéval betömték a te szádat is az elmúlt 20 évben egy kis céges támogatással, egy kis családi adókedvezménnyel, te meg a mai napig elnézed, hogy szétlopták az országot, és továbbra is képes vagy ezekre szavazni! Na ezért is vagy te itt a fórumban többen mellett az egyik legnagyobb idióta!
Teljesen igazad van, szerintem még támogathatod is a helyi korrupt rezsimet. Minek ide piacgazdaság, meg demokrácia. A mamik úgyis megszavazzák, mert Orbán az, akit lecsukódó szemükkel utoljára látni akarnak. PONT emiatt a gondolkodás miatt ilyen szar ez az ország. Ezért lesz Magyar is olyan, mint Orbán, ha így gondolkodunk.
Euban mi van? Ugyanez. Borondben huzgaljak a lobbis penzeket. És mi történik? Ezek a képviselők maradtak a helyükön. Ma ezt mondjak holnap az ellenkezojet. Eddig edes volt a migráns most mar toloncoljuk ki. Eladtak eut a kepviseloi 10ev lemaradast okozva. Most gyorsan latszatintezkedeseket tesznek hatalmon maradjanak.
Azert le kellene venni a lenyeget. A politikusik zome megelhetesi politikus. Jol keres tomik a zsebet a lobbistak, rang szep ruhak. Jobb mint a papirgyarban dolgozni. Ti szetszeditek egymast ölre mentek a p. Meg röhög a pór nepen. Halhattad mit mondott mp. Büdös is vagy meg ostoba. Volt mar itt par politikai erő, melyik brigad nem lopott melyik nem a sajat erdeket nezte? Egyeztetnek egymassal ki mit mond. Fidesz miert nem tette szova amit vitezy mondott? Nem tudná karacsony stiklijeit? Ugyan..
ott irtad amikro kinyilvanitod hoyg egyetertesz azzal hogy az oroszok azert tamadtak mert a nato telepiteni akart vedekezo fegyvereket .Aki azt hiszi hoyg ez miatt tamadtak az buta.
Nemár, bizonyára telepítve lesznek, még a tyúkólban is siló lesz. Egyedül a franciáknak és az angoloknak van szerintem saját, illetve lengyeleknek belengették, de mi volt előbb, tyúk, vagy a tojás? A többi fegyver meg még szerintem hidegháborús örökség és általában bombák, nem rakéták. Szegény oroszok, mindig báncsák' az oroszokat. A kutya le se tojná őket, ha nem lennének pofátlanok, nem értem miért nem érték be a benzinkút státusszal.
"mar bocsi szoval te azt mondod hogy igazabol oroszorszaggal hataros orszagoknak nem kene aggodniuk az atomfegyvertol?" . hol irtam ilyet? sztem sehol, vlamit nagyon félreértessz, de nekem nincs kedevem magyarázni több hsz-en keresztül, amit már egyszer leírtam érthetően!
mar bocsi szoval te azt mondod hogy igazabol oroszorszaggal hataros orszagoknak nem kene aggodniuk az atomfegyvertol? xD nem is tudom az utobbi idobe ki fenyegetozott atomtamadassal. Szoval szerinted az nem baj ha a szomszedba va natombomba de az baj ha esetleg vedelmi raketarendszer van telepitve.Ertem fatol az erdo megint nem megy.
persze hogyne , akár igazad is lehetne, ha nem vennéd figyelembe hogy 1999-ben és 2004-ben az oroszokkal közvetlen határos országok lettek nato tagok, itt már jelentősen változtak az erőviszonyok! . aztán meg pláne változtak, hogy a lengyelekhez és a románokhoz letelepítette a nato(usa) az elfogo rakétarendszerét, (amit rövid idő alatt támadóvá lehet átalakítani) . már elötte is borult a katonai erőviszonyok egyensulya, .... de itt már nagyon!
"Egyesült Államok jelezte, hogy az orosz beavatkozás az Ukrajnának adott garanciákat szabályozó budapesti memorandum megszegésének minősül, és egyértelműen sérti Ukrajna szuverenitását és területi integritását" Sajnos ez alapján se tettek jóformán semmit, nyugodtan felvonulhatott volna a NATO Ukrajna védelmében, de legalább hathatós segítséget adhattak volna, pl légierõ, meg más is, a világ egy fas,kalap minõségében tetszeleg, putykó mev rõhög a marjába
belengette a nato tagság iránti igényét ukrajna, ezt a ruszkik fenyegetésnek vették, ennyi elég volt nekik! . szvsz én ugy látom hogy az ukrán csatlakozási kisérlet volt a ruszkik szeméban az utolsó csepp a pohárban! sztem már a lengyel, román, lett, litván, észt, csatlakozás is verte náluk a biztosítékot, hogy miért nem ellenkeztek és verték az asztalt akkor, .... azt én se értem! . nem csodálkoznék, (ha netán létrejönne most egy béketárgyalás) hogy az egyik követelésük a nato határok visszahuzása lenne!
"tehát tul.kép a fidesznél a "békepárti" szó a feladáspártit és megadáspártit jelenti!"
orbán balázs 56-os kijelentése óta ezen nincs mit csodálkozni. Orbánék szuverenitás felkiálltással egy pillanat alatt odadobnák az országot az oroszoknak, a hívek meg tapsikolnának mellé.
"Budapesti Memorandum" Nem kell ide NATO tagság ahhoz, hogy ennek a politikai nyilatkozatnak a megsértésével háborús helyzet álljon elő: "A szerződés biztonsági garanciái Ukrajna, Fehéroroszország és Kazahsztán területi integritását vagy politikai függetlenségét érintő fenyegetés, illetve erőszak alkalmazása esetére vonatkoznak. Ukrajna ennek eredményeként 1994 és 1996 között leszerelte a világon a harmadik legnagyobbnak számító nukleáris fegyverarzenálját. A 2014-es krími krízishelyzet kitörésekor az Egyesült Államok jelezte, hogy az orosz beavatkozás az Ukrajnának adott garanciákat szabályozó budapesti memorandum megszegésének minősül, és egyértelműen sérti Ukrajna szuverenitását és területi integritását." Ez eleve háborús helyzet, mert a nagyhatalmak garantálták Ukrajna területi integritását. Ezt sértette meg Putyin. Innentől kezdve mi a kérdés?
Volnát most hagyjuk mert nem lett NATO tag Ukrajna, visxont a muszka galád módon megtámada, területeket rabolt el töle, felhasznált egy mondva csinált ürügyet, sajnos a világ szõrnyen rosszul reagált rá, illetve nem reagált, mert amit csintak az szinte a semmivel volt egyenlõ és .ost is az, trampli meg a nagy elkúró szerepében tetsxeleg mint putyin ügynõke.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!