Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 kedd, 20:01
Előzmény: #158047  euler
Ezt a pankrátor kérdést magaddal beszéld meg, feri meg a böribe megy, ha nem hozza rubel viktor által elvárt százalékokat.
maxwax
maxwax kedd, 19:58
Előzmény: #158053  euler
Én valóban nem töltöm az időm a fb-on - egy-két oldalra azért ellátogatok -, viszont csak ezen a fórumon nyilvánulok meg. Az, hogy ott emberek kinek és mit írnak meggondolatlanul, vállalhatatlan stílusban, az legyen az ő bajuk. Nem azok az emberek fogják a választást eldönteni.
Akkor osztódott igazán ketté ez a nép, mikor orbánék kijelenteték, hogy ők a nemzeti oldal és mindenki más ellensége a hazának.
maxwax
maxwax kedd, 19:49
Előzmény: #158049  Peterbond
Honnan veszed, hogy MP nem dolgozik? Mondhatom, hogy te is inkább a felszínt nézed, mikor azt állítod, hogy MP csak kampányol, a népszerűségét építi. Véleményem szerint az is munka és mindossze 11 hónapja bukkant fel.
Mit értesz az alatt, hogy"dolgozik" egy politikus?
"A politikus "munkáját" viszont  mégiscsak abban lehetne mérni hogy az államigazgatás során mennyivel javítja az emberek életminőségét. Akár jogszabályok létrehozásán, költségvetésen keresztül vagy más programok szervezésén keresztül, egyes területekre figyelemfelhívással."
MP honnan lenne olyan pozícióban, hogy ezt számonkérd rajta?
Rendben, akkor ez alapján kíváncsian várom, hány ellenzéki politikust tudsz felsorolni, aki az  állíásodnak megfelel!
euler kedd, 19:47
Előzmény: #158056  Vali
Valóban, akkor is ez volt az egy-ügyűek reakciója. Pl. Dehogynincsé, akinek a gyurcsány fóbiáját már akkor is ledebileztem. (Egyébként byKuncze)
Látod milyen következetes vagyok? Te mióta pörögsz itt Magyar-védő amazonként? :)
Vali kedd, 19:39
Előzmény: #158053  euler
Wrong. Jóval a kegyelmi botrány előtt ment a dekázás veled kapcsolatban, keresetlen vagy minősíthetetlen stílusban csaptál le, aki GyF nevét a száján ki merte ejteni, a jelen pillanatig tabu.
Amit a tiszás kommentelőkre írtál, az megegyezik a dk-s komment-tapasztalattal, van amit egyenesen a fidesztől vesznek át, nem csak a stílust.
bronz kedd, 19:34

Ma 79 éves a Kossuth-díjas fideszes seggnyaló az ingyenélő, megélhetési fideszes országgyűlési képviselők posztja szerint.
bronz kedd, 19:34

euler kedd, 19:10
Előzmény: #158048  maxwax
Beteges ez a dk becsípődés velem kapcsolatban. Miért csak MP bírálata óta jött ez elő? Soha nem arra reagáltok amit írok pl. választási matek, hanem azt hiszitek ezzel el van intézve. Tipikus példája a homok a fejbe esetére. 
A fidesz már kevesebb bírálatot kap mint a dk Magyartól és a híveitől. A mihamó meg még annyit se, amiből még bajok lehetnek. 
Ezt hozta át Magyar a fideszből, a stílussal együtt.
.
Lehet, hogy nem fb-ozol mert ott jön ki legjobban amit a tiszásokról írtam. Csapatostul ugranak rá a legkisebb bírálatra is, minősíthetetlen (fideszes!) stílusban, különösen ha Magyar kijelölte egy odacsapott "kellemes fetrengést" kommentjével a helyet. Pl. Hadházynál, de bárkinél aki bírálni merészeli. 
MP oldalán se tudnak minden bírálatot törölni, ott is érdemes a tiszások reakcióit nézni és szörnyűlködni, hogy itt tartunk. Talán soha nem volt még ennyire megosztva ez a szerencsétlen nép. Magyar ennek a zászlóvivője.
csendben kedd, 19:09
Előzmény: #158000  krida
55 ezer választóból 11ezer. Ez a "többség"???.... Ugyan,ugyan... :-)
________
________ kedd, 19:08
Előzmény: #158046  badsector1
Lehet, hogy a templomban volt, és lenyelte a perselyt 😂
Peterbond kedd, 18:56
Előzmény: #158036  idegsüveges
Az mondjuk tényleg szép volt amikor az emberei előre készített stock fotókat posztoltak róla hogy mennyire dolgozik éppen miközben a NER Jachton nyaralgatot az Adrián :).
Peterbond kedd, 18:55
Előzmény: #158035  maxwax
"Igazából fogalmunk sincs, hogy egy-egy politikus valójában mennyit dolgozik, már csak azért sem, mert én biztosan nem ismerem a munkájukat."
.
Bocs de nem én kezdtem azzal hogy kijelentettem hogy valaki többet dolgozik mint MP hanem te jelentetted ki hogy nem tudsz olyan politikusról aki annyit dolgozna mint MP.
.
Továbbra is kevered a munkát a kampányolással. MP eredménye a népszerűség építésben volt. Ez egy pártvezetőnek és pártnak fontos. A politikus "munkáját" viszont  mégiscsak abban lehetne mérni hogy az államigazgatás során mennyivel javítja az emberek életminőségét. Akár jogszabályok létrehozásán, költségvetésen keresztül vagy más programok szervezésén keresztül, egyes területekre figyelemfelhívással.
maxwax
maxwax kedd, 18:48
Előzmény: #158045  euler
"Nem lehet észrevenni, hogy ezt a beteges gondolkodást MP hozta át a fideszből?
A hívei ugyanolyon szektás, kirekesztő, gyűlölködő módon viselkednek mint a fideszesek."
Honnan veszed ezt? Arra alapozod, hogy a DK-val  nem akar MP együttműködni? MP eső perctől megmondta, azért nem akar az ún. óellenzékkel együttműködni, mert ők segítették az elmúlt választásokon a fideszt a 2/3-hoz, hagyták, hogy fennmaradjon a rendeleti kormányzás évek óta, hogy a fidesz és a ner lenyúlja a pénzeket, miközben az ország csak csúszik le a lejtőn..
Mind GYF, mind Toroczkai teljes erővel ugrott rá MP-re, ott gáncsolták, ahol lehet.
Mennyire ismered az átlagembert? Szerintem sokkal többet vársz el tőlük, mint amire hajlandók.
euler kedd, 18:42
Előzmény: #158046  badsector1
Pankrátor nélkül még jobb lenne.
badsector1
badsector1 kedd, 18:34
Előzmény: #158043  SeldonKuper
Megtisztult a totyik sehmencertől.
euler kedd, 18:33
Előzmény: #158041  dexter
Nagyjából úgy, de nem ők kezdték. A fidesz pedig röhög a markába és köszöni MP-nek.
.
De miért egy törpepárt a legnagyobb gond? Miért nem a Mihamó vagy a kutyák (is)?
Nem lehet észrevenni, hogy ezt a beteges gondolkodást MP hozta át a fideszből?
A hívei ugyanolyon szektás, kirekesztő, gyűlölködő módon viselkednek mint a fideszesek.
.
Folyamatosan arról írok, hogy Magyarral objektív okok miatt sem fog menni a rendszerváltás. (Az itt nem játszik, hogy emberileg se sokra tartom, az az én bajom, hogy politikusokkal szemben is vannak ilyen elvárásaim.) 
A "legalább" érvek egy szolganép hozzáállása, aki képtelen tájékozódni és tenni a saját érdekében. Feladja még a kritika jogát is mert kapott egy rózsaszínű ígéretet. Neki csak annyi a dolga, hogy a megfelelő helyre szavazzon. Nem fog működni.
(Kösz, hogy alkalmat adtál, hogy ezt elmondhassam ismét. :)
badsector1
badsector1 kedd, 18:33
Előzmény: #158041  dexter
Én itt csak a dkstól hallottam a magyaristázást, de mostanában próbálja visszafog magát. :))
SeldonKuper kedd, 18:31
Srácok! Ilyen konstruktív beszélgetéseket hónapok óta nem végeztetek! Gratulálok a hozzászólásokhoz, nincs miért kritizálni jobbá tenni a véleményeket. 
 Ezt lehet a hogy a tolna02- nek köszönhetjük? Viszont a gezza, bronz, testardo meg sityaki  nem érzékelt semmit az ország helyzetéből. 
Örülök, hogy egyetértetek mit kellene tenni, ha változást akartok. Szurkolok nektek, ha ebben a stílusban folyik itt tovább a változás értelmezése! Nincs mit hozzátennem, egyenlőre! De néha lehet, hogy kell még! Addig is, legyetek jók!
euler kedd, 18:13
Előzmény: #158010  ngergo1985
Az elejével amit írsz egyetértek, pont ezt írtam az előbb a dk-ra és a mihamóra.
Ezért is fog mindkettő bejutni a parlamentbe, és még talán a kutyák is. OTT lesznek kénytelenek összefogni a fidesz ellen a tiszával.
.
Viszont a választási rendszer a fideszre van kitalálva. A győztest ill. a legnagyobb pártot segíti győzelemre egyedül is, még 50% alatti listás szavazatoknál is, ha elhozza az egyéni körzetek többségét. Ha 80+ %-át elhozza akkor garantált a kétharmad.
Ezt értette meg végre az ellenzék '22-ben, az elv jó volt, egy-az egy ellen, de a kivitelezés félrecsúszott. Attól még nem kell elvetni, mert kétharmaddal matematikailag csak így győzhető le a fidesz. Feles többség nem sokat ér az ellenzéknek, sokat ér viszont a fidesznek, konkrétan a túlélését és a visszatérését biztosítja.
.
A választási rendszer kényszeríti rá az ellenzékre az együtt indulást, akár olyan módon is ahogy a lengyelek csinálták. Bár az ő választási rendszerük nem annyira torz mint a miénk. Nálunk mindig a fidesz győz ameddig az ellenzék egymással acsarkodik.
Kicsiben erre is példa a Tolna2. A tisza ügyesen kitolta az igazság pillanatát '26-ra, akkor lesz sajnos a nagy pofáraesés amikor már késő.
(Ideteszem ismét, hogy először a tisztességes választás feltételeit kellene kikényszeríteni.)
dexter kedd, 18:12
Előzmény: #158011  euler

"A tisza tábor ugyanolyan kényszeresen (ahogy szoktam mondani debil módon) gyurcsányozik mint a fideszesek."

Mint ahogy a DK-sok Magyar Pétereznek??

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók