Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 kedd, 16:39
Előzmény: #158012  badsector1
Részben jogos. Igaz, én is  történelmi lehetőségként tekintettem akkor a 2/3-ra, tehát akár jól is elsülhetett volna. Nem jött be.
maxwax
maxwax kedd, 16:28
Előzmény: #158012  badsector1
Talán ha nem éppen egy pénzügyi válságban éltünk volna, esetleg kisebbet szólt volna az öszödi beszéd is - bár a tévés székház ostroma eléggé félelmetes volt.
Mindez a "mi lett volna, ha" kategóriába esik. Másként alakultak a dolgok.
maxwax
maxwax kedd, 16:23
Előzmény: #158016  maxwax
A Momentum nem tudott annyira megfogni, mint régen az SZDSZ - a négy igenes szavazástól rájuk szavaztam.
ronaldinyo
ronaldinyo kedd, 16:21
Előzmény: #158016  maxwax
az lesz a legnagyobb öngol mikor magyar péter a gyurcsánnal szövetségben a választás után kétharmaddallesz orbán orra alá
maxwax
maxwax kedd, 16:14
Előzmény: #158009  euler
Tudod, miért kapok -dk-s hírlevelet? Mert anno rájuk szavaztam és nem egyszer, hanem 2010-től 2022-ig. A múlt évi EP választáson már a Tiszára. Miért a DK-ra? Mert akartam választani és reméltem, többen leszünk, mint a fideszesek. A legnagyobb csalódás engem 2018-ban ért. Már nem emlékszem, miért, de nagyon reméltem, hogy leváltásra kerülnek orbánék.
Amikor múlt év májusban a Dóm téren meghallgattam MP-t, akkor ott eldőlt, a Tiszára fogok szavazni.
Istvan78 kedd, 16:13
Előzmény: #158014  badsector1
Érdekes, hogy mióta a Tisza kb. egálba került a Fidesszel, már nem MP-zik Euler. Csak próbálja bizonygatni, hogy szükség van a DK-ra mint koalívcioós partnerre egy Tisza kormányban. Ez tetszik.:)
badsector1
badsector1 kedd, 16:10
Előzmény: #158011  euler
A dk-sok meg kikérik maguknak a gyurcsányozást. :))
Istvan78 kedd, 16:08
Előzmény: #158008  signal2
MP egy kis fogaskerék volt, az ő káros hatása az ország fejlődésére össze se mérhető Gyurcsányéval.
badsector1
badsector1 kedd, 16:06
Gyurcsány nélkül nincs 2/3 2010ben, ennél nagyobb bűnt mp nem tudott elkövetni.
Csak halkan mondom, hogy azok is hibásak akik most mp szimpatizánsak, de zseniális módon 2010ben 2/3-ba szavazták rubel viktort.
euler kedd, 16:05
Itt is közbeszúrom: a mihazánkról pedig megfeledkezünk!
A tisza tábor ugyanolyan kényszeresen (ahogy szoktam mondani debil módon) gyurcsányozik mint a fideszesek. Nem visz előbbre.
Persze követni kell a vezérkost.
ngergo1985 kedd, 16:05
Előzmény: #158009  euler
Minden pártnak van törzsbázisa, amit nem nagyon lehet más pártokhoz átcsábítani,de még az átszavazást is nehéz róluk feltételezni. Mihazánk 4-6%, DK 4-6%, Kutya 2-3%,az összes többi kis pártnak meg kb 1%. Ezek az emberek akkor sem szavaznak át másra véleményem szerint, ha rajtuk múlna az,hogy a fideszt legyőzzék. Az kb 3/4 év alatt kiderült, hogy az ellenzéki pártok korábbi bázisából mennyi az, aki nem párthű, hanem átcsábítható egy magasabb cél érdekében. Ez most úgy tünik egy párthoz ment kb 40%-os mértékben. De ennek a 40%-nak jelentős része nem kér semmiféle szövetségből, koalicióból,mert jelenleg nincs olyan más párt a palettán, akivel lehetne vagy megérné szövetkezni,mert van akkora stabil magszavazója. 1.5 évvel a választások előtt semmi garancia nincs, hogy a DK vagy a Mihazánk nem fog stabilan elfogyni az 5% körüli szinttől. Akkor mégis ugyan ki-kivel szövetkezzen? Azt meg szerintem te is tudod nagyon jól, hogy a jelenlegi választási rendszerben nem is kell (és nagyon nem is lehet) szövetkezni, koalíciózni. Majd talán egy igazságosabb választási rendszerben.
euler kedd, 15:46
Előzmény: #158002  maxwax
Nem is az az érdekes, a dk-s törzsbázisból is ugyanolyan nehéz mint a mihazánkból.
Az az érdekes, hogy ki-kivel fog szövetkezni ha a szükség úgy hozza. Márpedig úgy fogja hozni, vagy bukik a mutatvány.
Te kit választanál ha csak a fenti kettőből választhatnál?
.
(Én balga meg soha nem kértem hírlevelet a dk-tól, sőt egy párttól se. Élő dk-st is csak a szavazatszámláló bizottságban láttam. Többször összejött ugyanaz a csapat egy szavazókörben, ugyanúgy szimpatikus volt a dk-s is meg a mihazánkos/jobbikos is. Igaz az előbbi  kicsit értelmesebb volt politikailag. :)
signal2
signal2 kedd, 15:46
Előzmény: #158001  Istvan78
MP meg végigcsinálta a fidesz összes gazemberségét, tehát sokkal több és nagyobb büne van, mint Gyurcsánynak. Tehát még mindig ott tartunk, hogy magyarázzuk, hogy Gyurcsány mekkora rossz, de Orbánt szolgálni semmiség, nem számít.
Mississippi
Mississippi kedd, 15:40
Előzmény: #158003  dexter
A fidesz miatt tart itt az ország, te pedig a fidesz szavazókrol és azokról beszélsz, akik a legutóbbi választason nem szavaztak MZP-re.
maxwax
maxwax kedd, 15:35
Előzmény: #158003  dexter
Ez volt a hozzászólásom. Így hiteles:
"Én '22-ben MZP-re szavaztam. pedig ki nem állhatom. Egy motivált, váltsuk le orbánt. Buktunk.
Ha nem akarsz szavazni MP-re, a Tiszára,  te dolgod, és tény, lehet ellene is dolgokat felhozni, mégis, ő az esélyünk, az egyetlen."
Peterbond kedd, 15:35
Előzmény: #158000  krida
Budapesten mennyit is ert el a Fidesz jeloltje? :)
maxwax
maxwax kedd, 15:33
Előzmény: #157995  Shortelek
Nem tudom, miért éppen nekem teszel fel ilyen kérédéseket.
Legyél már realista, Gyurcsány neve hozna vagy inkább vinne szavazókat MP-nek?
Vinne, ezt minden kormányváltásban bízó ember tudja. első perctől támadta MP-t Gyurcsány, akkor szerinted mi lenne egy koalícióban? Zsarolás a DK részéről és fontos pozíciók lbetöltése iránti követelés. Gyurcsány is bukta a kolaíciót sz SZDSZ-szel.
dexter kedd, 15:24
Előzmény: #157935  maxwax

"Ha nem akarsz szavazni MP-re, a Tiszára,  te dolgod, és tény, lehet ellene is dolgokat felhozni, mégis, ő az esélyünk, az egyetlen."

Ez nem így van. Itt is sokan pitiáner dolgokon lovagolnak a saját kis egyéni idióta nézeteiket nem képesek egy kicsit sem feladni egy nagyobb cél érdekében egy pillanatra sem. Csak ebbe az egyéni hülyeségekbe meg belerokkan az ország.
Az ilyen emberek miatt tart ott az ország, ahol, mert sok magyarnak sokkal fontosabbak a szaros kis vélt értékei, mint a nemzet, ill. az ország.
Sok ország azért tud nagy lenni, mert az emberek képesek összefogni, az egyes egyének túllépnek valamilyen szinten a saját egyéni érdekei felett, a magyarok meg híresek arról, hogy inkább széthúznak és bármikor, bárkinek keresztbe tesznek, ha egy pillanatnyi előnyhöz is jutnak.

Jó lenne már végre ezt a kádári kommunista attitüdöt magunk mögött hagyni.
maxwax
maxwax kedd, 15:16
Előzmény: #157996  euler
Már vártalak a dk miatt :))
Nos, szerintem Toroczkai olyan masszív táborral rendelkezik, hogy onnan szavazókat remélni teljesen felesleges bármely pártnak. Ők a fideszhez húznak. Ezen nincs mit ragozni.
Istvan78 kedd, 15:08
Előzmény: #157995  Shortelek
Nagyon nagy kényszerhelyzet kellene ahhoz, hogy valaki vállalja a koalíciós kormányzást Gy.-nal.
- "Végighazudtiuk az elmúlt másfél évet". "Nem csináltunk semmit"
- Az öszödi beszéd után nem mondott le, pedig láthatta, hogy a hatékony kormányzásnak mennyire gátja a vele szembeni ellenállás.
- A 10-22 közötti időben nem láttunk tőle hatékony politikát, nem láttunk tőle baloldali víziót, nem tudott tömegeket magához vonzani.
- 22-ben ügyeskedett, maga elé tolta Klárát, hogy hátha..., aztán az Összefogásban fúrta MZP-t.
- A választás éjszakáján nem vállalta a felelősséget, elpucolt.
- A tavalyi EP választás után nem vállalta a felelősséget, az ellene induló kritikát elfojtotta.
- MP megjelenése óta, MP-t támadja, karaktergyilkolja.
- Kanyarban akar előzni: ha MP előrehozott választást követel, akkor ő is, ha MP 5%-os ÁFÁt akar, akkor ő is.
.
Összegzésképpen én nem látom őt sokkal jobbnak Orbánnál: a hatalomra, a dicsfényre vágyik és ezért nem válogat az eszközökben: hazudik, felelősséget nem vállal, viszont kevés a politikájában az invenció.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek