Egyre-másra érkeznek a rossz hírek Németből. Amikor az ottani libsik intézkedni kezdtek (ne mondja nekem senki hogy a zöldek nem libsik, de azt se hogy Weber nem az, akárhogyis nevezi magát), én arra gondoltam, vajon mikor érzi meg ott mindenki, a gazdasággal az élen, ezt a rendkívüli, "élénkítő" hatást. 🙂 Nos, sajnos Magyarhon se kerüli el ennek hatását, bármit is tesz a kormány, erősen függünk a németektől.
Szerdán tette közzé a megdöbbentő adatokat a német szövetségi kormány: eszerint több mint félmillió ember él hajléktalanként Németországban: körülbelül 531 600 embernek nincs állandó lakhelye.A felmérés szerint közülük mintegy 439 500 fő volt elszállásolva különféle menhelyeken, további mintegy 60 ezer fő pedig rokonoknál, barátoknál vagy ismerősöknél húzta meg magát. Úgy, hogy a 2022-es kimutatás szerint még 263.000 volt a hajléktalanok száma.
Szerdán tette közzé a megdöbbentő adatokat a német szövetségi kormány: eszerint több mint félmillió ember él hajléktalanként Németországban: körülbelül 531 600 embernek nincs állandó lakhelye.A felmérés szerint közülük mintegy 439 500 fő volt elszállásolva különféle menhelyeken, további mintegy 60 ezer fő pedig rokonoknál, barátoknál vagy ismerősöknél húzta meg magát. Úgy, hogy a 2022-es kimutatás szerint még 263.000 volt a hajléktalanok száma.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!