Neked mi közöd ehhez? Nekem erről például segédfogalmam sincs, de úgy látom, hogy olyan embercsoportoknak segített, amelyekről az állam már lemondott. Németh Sándort megkérdezted, hogy miért rúgta ki és jelentette fel Bartust?
"Nem kell megmagyarázni, az IMF nem ir hülyeségeket" . Nem is az IMF megállapításaival van a gond, hanem azzal, hogy Te tudatosan összekevertél két különböző mutatót: "Államháztartás (a GDP százalékában), ESA-95 alapon" "Adósságállomány" vs. "Fizetési egyenleg" "Bruttó külföldi adósságállomány (a GDP százalékában)"
UK, mióta a "liberális" EU? Büszkén léptek ki. Egyébként a hölgy 13.000 font kártérítést kapott, mert jogtalan volt az eljárás. Jó, hogy ezekről a dolgokról tudsz, de ami a szemed előtt zajlik, az szerinted megfelelő. A propaganda, a Szuverenitásvédelmi Hivatal, a politikai ellenfél lejáratása, a hazugság kampány, a civil szervezetek vegzálása. Ez számodra a jó irány. Gratulálok, persze erre nem lesz válasz. :)
En is a szabad levegon voltam, elkezdtem asni egy kutat a kertbe, mert mar nagyon unom, hogy hetente csotores van valahol a varosba es nincs viz. Majd ha kesz lesznek azok az utak, utana nekilatnak a vizkozmuhalozatnak is???
Hogy milyen baromságot hiszel el, az a te szerencsétlenséged. Azt viszont nem értem, hogy minek égeted magad azzal, hogy rendszeresen baromságokat írsz?
Törölt felhasználóvasárnap, 22:45
Nyomjátok még kicsi? Kicsi egy ideig még menni fog ez, asztán vége! Ne felejts el fogat mosni! Kirándultunk a hétvégén a családdal erdőben, boltokban is voltunk, rohadt sokan voltak. Autópálya tele, de jól felújtották a lerobbant szoci cementlopott részeket. Remélem a főutakra is sor kerül. Kicsi mit csinálsz, kazettát teszed be a diktafonba? Hangfelvételi lesz a tiszában? Vagy lagzi lesz?
Nem kell megmagyarázni, az IMF nem ir hülyeségeket. No persze, akik megmagyarázzák még azt is, hogy Gyurcsány öszödi beszéde "igazságbeszéd" volt, az másra is képes.
MANYUP-ot nem vették el, hanem átléptek tadjai az államiba, es az államtól kapják meg a 25 % nyugdíjat. Az uniós támogatások célhoz kötött felhasználásuak voltak, és felhasznalásukat ellenőrizték. Angela Merkel szerint a magyarok jol használták fel ezeket. 2008-ban a szociálliberális kormány elcseszett gazdasagpolitikája következtében előállt államcsőd előtti helyzet megelőzése céljából kellett a hitel. A helyes logika szerint az már egy következő lépés volt, hogy ki adott gyorsabban többet és jobb kondíciókkal.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!