Tévés gyerek volt, de megjött az esze, amikor megismerte a MagyarPéterféléket. Végre egy ember aki megmutatta milyen aljas emberek léteznek ebben a kiváltságos világban élők között! Neked sem sikerült egy értelmes szót sem leírnod felháborodásodban. És jönnek elő az undrergradista figyelő szemek, szemtelenül!
Ez tényleg egy igazi kreténkedés , tőled, aki nem is élt a rákosiszálasi idejében. De legalább ez a Menczer felébresztette bennetek az ördögöt. Ne hivatkozzatok egyetlen magyarra se, ha igazat mesélni szeretnétek. Kívül estetek a magyarokon!
Ilyen közvetlen, aljas kreténkedés több millió magyar embert képviselő párt vezetőjével szemben utoljára Rákosi és Szálasi idejében volt Magyarországon.
Eddig is itt tartottak, csak eddig a Megafos és társai véghezték a piszkos munkát. Gözöm sincs, most miért vetettek be erre a célra egy frontpolitikust.
"A francia köztévében mutatták be Orbán apjának hatvanpusztai birtokát" "A videót megosztó, szerdai Facebook-bejegyzésében a független országgyűlési képviselő azt írja, „nem baj, ha a franciák is tudják, hogy mi áll Orbán Viktor propagandaszólamai mögött: Európa legkorruptabb politikusa, akinek muszáj újra és újra egyre nagyobbakat hazudnia, mert túl sokat lopott már.” https://telex.hu/belfold/2024/12/04/franciaorszag-kozteve-hadhazy-akos-hatvanpuszta-felcsut Ocsmány Pusztaverszájból röhög a PedoFidesz fanokon:)
A fb kommenteés nem az én világom, ne a fb-on vagy annak élek. Többek között azért sem, mert nem akarok megbízást bukni, hogy bárki rájöjjön, melyik pártra is szavazok.
Bakker, MP a gyerekem is lehetne, gondolkozz már, ha érettségi után pikk-pakk szültem volna! Egy politikust soha nem a külseje alapján ítéltem meg, hanem a kommunikációja, a tettei alapján, hovatartozása alapján. Agyam is van, képes vagyok gondolkozni, önálló döntést hozni.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!