Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rockmaster szerda, 21:29
Előzmény: #152597  SeldonKuper
Ha tanultál volna, nem égetnéd magad folyamatosan, de a te bajod.
SeldonKuper szerda, 21:29
Előzmény: #152595  maxwax
Csak mert nem tudtad előbb kifejezni magad, ezt is írhattad volna! 
Mindeközben a gyermekmaffiát kihagytad, mert gondolom az is már a fidesz!
Szerezz csak örömet nekem, ha nem értesz mindent a gyermekpolitikáról.
rockmaster szerda, 21:27
Előzmény: #152597  SeldonKuper
Téged ki kérdezett rittyen rotty?
SeldonKuper szerda, 21:25
Előzmény: #152596  rockmaster
Rosszabbak vagytok mint a gondolataitok!
rockmaster szerda, 21:24
"Menczer: Erősebb voltam Magyarnál, és mindig is erősebb leszek"
Röviden: Alpári büdös bunkó vagy Menzesz!
maxwax
maxwax szerda, 21:24
Előzmény: #152593  SeldonKuper
Ki záratta be Iványiék intézményeit? A fidesz. Ezen nincs mit szépíteni.
Nálunk a város az óvodásoknak tudott megoldást úgy, hogy egy városi intézményben elkülönített rész az övéké, hogy biztonságban érezzék magukat, de az iskolások kiszolgáltatott helyzetbe kerültek. Minden felkészítés nélkül, két nappal a tanév kezdete előtt.
Nem akarlak minősíteni, mert akkor kitaltanának innen és ezt az örömöt nem szerzem meg neked.
SeldonKuper szerda, 21:22
Előzmény: #152589  geza77
Ja a Mari néni nevében az ostobák írnak.
Megakadt a torkukon a Tamaska!
SeldonKuper szerda, 21:19
Előzmény: #152591  maxwax
Nem vagyok minuszoló de neked "csakafidesz" az egy mínuszt megérdemel.
Mert már gondolataid a távolban járnak.
offshort
offshort szerda, 21:16
 https://hvg.hu/sport/20241201_linda-mcmahon-pankracio-wwe-trump-oktatas 
.
hehehe, lehet lihegni trumplira a konzerveknek, 
ezekkel haverkodik, hitványabbak mint az rtl-es celebek!  
:))  
maxwax
maxwax szerda, 20:57
Előzmény: #152590  maxwax
Kedves minuszoló!
Engem nem zavar, ha nem osztod a véleményem bármely más témában, de nel egyél már akkora gyökér, hogy erre a történetre, az orbán kormány egyik mocskos tettének kövekezményére így reagálsz!
Szégyelld magad!
maxwax
maxwax szerda, 20:35
Szegeden is volt Iványiéknak egy iskolája, a Wesley, amit a tanév kezdete előtt két nappal bezártak. A  kormány, a fidesz valamiért célba vette őket.  Tegnap egy 11 éves(!) fiú az iskolában öngyilkosságot követett el, de valami csoda folytán a hírek szerint a gondnoknak sikerült megakadályoznia, így él a fiú.
Ez a fiú tehát mindössze 11 éves, jó tanuló, de SNI-s, akit kiszakították a a számára biztonságos környezetből, a 8-12 fős osztályból, egy számára ismeretlen, valószínűleg elfogadhatatlan világba.
Gratulálok kedves fidesz!
https://telex.hu/belfold/2024/12/04/wesley-iskola-szeged-ongyilkossagi-kiserlet-gyerek-zrinyi-ilona-altalanos-iskola
geza77
geza77 szerda, 19:48
"Tamáskám.. !Én írok, a Marika. Megmondom őszintén szurkoltam neked, de a tegnapi akcióddal leromboltad bennem a képet, hiába nyerted meg tíz éve, azt a falu szépe választást. Olyan stílusban hablatyoltál anyukám ennek a Magyar Péternek mint amikor Tivadar bátyád a sánta gólya kocsma hátsó udvarában némi kevert és egy fél tucat balatoni világos elszürcsölése után, felelősségre vonta a tanácselnököt, a betonút végett. Úgy látszik a szar, végre sikeresen leülepedett mert ennél lejjebb már talán nem is érhet ez a magyaros mélynemzeti konzultáció. Ugyan nem tudom ki a rosseb zavart téged plüssrambósat játszani, de az m1 híradó már úgy számolt be az esetről mintha egyetlen nyíllal végeztél volna a komplett vietnámi hadsereggel. Most már ez lesz? " Kicsi " ? Hát még jó hogy nem smároltad le ezt a Péter gyereket, miközben egykedvűen a pofádba danolászott. De még az is kulturáltabb megoldás lett volna, ha meglóbálod előtte a pöcsödet. Itt tartunk, 2024- ben. Fasza. Úgy előttem van a kép, ahogy Horn Gyula beleáll a Kuncze Gábor arcába és fenyegető hangsúllyal a gyerekek felől érdeklődik. De egy ilyesfajta Antall-Kónya vitát is megnéztem volna. Ja kérem, nekik nem volt vér a pucájukban, hogy idáig aljasodjanak. Persze az is lehet, hogy a nyakkendő, akkoriban még jelentett valamit. Az egy dolog, hogy Péter elénk varázsolta a teljes Lehár életművet, de hogy idáig aljasodik egy " kommunikációs " igazgató? Azt hogy miféle hulladék, silány gazemberek vagytok, teljesen nyilvánvaló, na de hogy " kicsinek " nevezed az épp aktuális Belfegort aki a mélykeresztény erkölcsiségetekre tör, már mindennek a teteje. Már csak arra leszek kíváncsi hogy Viktor bátyád megkínál- e ezek után a kolbászkájával.. és ha igen.. melyikkel? Tamáskám.. kis bogaram.. látod, csak kibújt az a szög a zsákból, mert amióta a Magyar Péter Bob hercegest játszik a közéletben.. ti is megmutattátok végre, miféle kulturálatlan, ócska.. silány gazemberek is vagytok.. Mari nénéd.."
maxwax
maxwax szerda, 19:43
Előzmény: #152582  krida
Bakker, ha érintett vagy, legalább helyesen próbáld meg leírni hogy Down-szindróma és dawn, ami ugye teljesen mást jelent :)
A többi, amit írtál számomra érdektelen.
offshort
offshort szerda, 19:29
Előzmény: #152552  SeldonKuper
nem új az eljárás, van már precedens
tovább is éleződhet a helyzet!  
hajrá, 
ott leszek!  :)) 

https://24.hu/belfold/2010/09/24/tomcat-leutotte-novak-elodot---video/ 
Mississippi
Mississippi szerda, 19:25
Előzmény: #152584  euler
...arról, hogy ki nyomja csomagban a minuszokat.:)
offshort
offshort szerda, 19:18
Előzmény: #152582  krida
"hogy a négy elemim nekem is megvan" 

ne hájpold tul magad, hsz-id alapján sokak szerint a 4.-et kétszer jártad 
aki még a jézuska meséket hiszi valóságnak, annak milyen logikája lehet? 

hitler apád egyébként meg irtotta volna a fogyatékos és sérült gyerekeket 

ja, nem tudod véletlenül, jön holnap a mikulás? 
mert én a mikulás istenben hiszek!  
:)) 
euler szerda, 19:12
Előzmény: #152571  speter74
Ebben szinte biztos voltam, miután láttam, hogy egy speter nick elsőnek engem talált meg a topikban. 
Második hsz-ében már azt jelzi, hogy feljelentett és mást is erre biztat. (Pont Mississippinek írtam le pár hete egy gyanúmat.)
Én ugyan nem jelentelek, de remélem a klónellenőrzést elvégzik.
https://forum.portfolio.hu/user/peter_s
Mississippi
Mississippi szerda, 19:05
Előzmény: #152581  speter74
Most mult három éve hogy kitiltattál. Oh wait,  i am not dead yet, i feel good!
krida
krida szerda, 19:04
Előzmény: #152466  maxwax

Azt már megosztottam itt, hogy a négy elemim nekem is megvan, ezért tudok írni-olvasni, a hibáim annak tudhatók be, hogy megmaradtam ezen a szinten :) A világ számos részén, számos városában megfordultam, sok emberrel beszéltem, ez még nem jelenti azt hogy ne lenne általad feltételezett begyöpösödött és bigott gondolkodásom :) A liberálisok nem tehetnek mást: magas lóról kell beszélniük, és lenézni minden másként gondolkodót. 
Mindenesetre én épp arról az erkölcsi nihilről és posványról beszélek, ami ebben a hozzászólásodban is felszínre tör. Egy Dawn-szindrómás gyermek/felnőtt is szeretetre vágyik, szeretetre méltó (nem elpusztítani, meggyilkolni kell), és kész szeretetet adni. Minden megfogant magzat életre vágyik, az emberi kegyetlenség és felelőtlenség egyedül az ami képes elpusztítani, és ahogy a hívő emberek harcoltak a rabszolgaság ellen és vitték győzelemre azt, hasonlóképpen ma is leginkább hívő emberek állítják egyszerű hittel hogy az ÉLET megbecsülendő és megvédendő, és senkinek nincs joga elvenni azt és meggyilkolni az elkezdődött életet! 
Nagyon örülök annak is, és itt köszönöm meg a fidesznek, hogy semmivel sem törődve megy szembe korunk erkölcsi posványával, és nem engedi, hogy gyerekeink ki legyenek téve ennek, sőt egyedülálló módon országunkba bejövő német cégvezetőkkel leül és elbeszélget, és elmagyarázza nekik, hogy ide ne hozzák a szivárványozásukat. Nagyon helyes! 
Valakire még hadd reagáljak, aki a németeket említette: kívánom, hogy beszélgessen el ő is hazánkba mostanába beköltöző németekkel! Én beszélgettem velük, elmondták, hogy nagyon örülnek a váltásnak (odahaza már bírhatatlan volt a migránsok közötti élet, és nagyon tetszik nekik, hogy nálunk nem nyomatják a perverziót, aberráltságot mint náluk).
speter74
speter74 szerda, 18:57
Előzmény: #152579  Mississippi

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek