Tudod eulert már legalább 10 éve látom megnyílvánulni! Sokan feladták mellette, már csak ti maradtatok "hírmondónak", és nem akarjátok elfogadni, ahogyan kellene őt most êrtékelni. Sokkal reálisabb a mondanivalója, számomra is!
Igen olyan a támogatottsága mint a Párbeszédé, kezdetekor! Párttagok nélkül, párttagokat átverve, nagy csalódás lesz a fidesz2 MP is! Ez ám a feszültség oka!
Mióta is nem tetszik neked a Megafonosok özönvíze? Amikor én születtem a Megafon még nevében sem létezett, neked meg ők gördítenek akadályt a saját véleményed elé? Kepzelheted, hogy még nálam is gyengébb küldötteket hiányolsz! Ja, velük könnyen elbánhatnál? Csalódni fogsz mint eddig, mindig!
Mert ha az óellenzék nagyágyúi nem kapnak majd lehetőséget az indulásra (talan megelégednek az előválasztás szisztémáva!), akkor majd elindulnak fidesz támogatással "függetlenként, oszt jónapot.
"A '22 választáson egy nem mérhető párt szineiben Juhász Peti a közvélemény kutatások szerint biztos befutó lett volna a xi.-ben, de Fekete-Györ a megállapodásokat felrugva ráindult Juhira. Juhi visszalépett, Fegyőr elvesztette..." A XI. kerületben Orosz Anna indult, és nyert. FYGA nem volt egyéni jelölt. Akkor tehát fussunk neki mégegyszer!
Szerintem, a fővárosi közgyűlésben zajló mérleg nyelve --inkább "bot a küllők közé" (nekem az jött át az alakuló ülés közvetitérsekor, hogy az ellenzéki pártok képviselői szórták egymásra csípős megjegyzéseiket, a fidesz meg ezalatt okosan hallgatott és dörzsölte a markát)- politizálás, jó szondája lesz az országos választáson várható eredménynek. Ha az eredmény az lesz, hogy kigolyózzák Karácsonyt és fidesz ember kerül a székébe, akkor - szándékosságot nem feltételezve -ez a politizálás szar, és ennyire lesz sikeres az országos politikában is. A '22 választáson egy nem mérhető párt szineiben Juhász Peti a közvélemény kutatások szerint biztos befutó lett volna a xi.-ben, de Fekete-Györ a megállapodásokat felrugva ráindult Juhira. Juhi visszalépett, Fegyőr elvesztette... Namost, ha az ilyen szituban a két induló ellenzéki elkezd ovodás tempóban csikengémet játszani és egyik sem lép vissza ( a helyett hogy előválasztáson megállapodnanak), akkor annak az lesz az eredménye, hogy a nevető harmadik nyer. Tudom összegyurcsányozza magát, de a matek... Szvsz., de én is tudok programozni és vívni is, és magyarországon lakok. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!