Amennyi embert MP utcára tud vinni, annyit a Fidesz is tud. Legyen polgárháború? Én ma azt írtam hogy ne adjunk még másfél évet Orbánnak. Erre megkaptam hogy mit akarok, forradalmat? Mert előrehozott választás nem lehet, azt a parlament dönti el, ott meg Fidesz 2/3 van. Meg különben is a Tisza veszítene, még korán van, stb.
Lóf@sz fizetés! Drága albérlet árak! Még drágább ingatlan árak! Bizonytalanság! Kilátástalan jövő! csináljunk gyerekeket csokra, oszt majd lesz valami https://imgur.com/a/7SGOck4
Ez is egy nagy különbség a korábbiakhoz képest, hogy MP képes az utcára vinni nagy tömegeket és ha kellően megharagítják őket, abból komoly baja lehet a hatalomnak.
Azt nagyon remélem, hogy ezt már nem lehet megtenni az országgal és ha túl messzire mennek, elsöpri őket a népharag! Én hiszek benne, hogy a mélyben ez az OB megníyilvánulás elég komoly sebet ütött a hívőkön, csak még forr bennük a dolog.
Szerintem is ki akarja léptetni Magyarországot a NATO-ból és az EU-ból. Az egész nyomorult manipuláló PedoFidesz propaganda erre megy ki. Ki az ellenség? Brüsszel. NATO? Semlegesek akarunk lenni. Azt NATO tagként nem igazán lehet. Egyre több jel utal arra, hogy oda dobná a ruszkiknak az országot ez a retek kommunista, hogy mentse a bőrét. Az eddig nem szavazók pedig felemelhetnék a seggüket 2026-ban, mert a propaganda működik sajnos (még úgy, ahogy), íme: https://www.facebook.com/reel/4032502707025280
Én is köszönöm a terjedelmes és tűpontos helyzetelemzéseid. Komolyan le fogom menteni, ha megengeded, és betolni egy-egy fb vitába, mert annyira jó összefoglalók.
Ma azt hallottam, hogy a fidesz át akarja rajzolni a választási határokat, nyílván (irónia on) úgy, hogy az minél demokratikusabb legyen (irónia off). Már orbánék azon törik a fejüket, hogy tudnának csalni 2026-ban.
Nem kell szakembernek lenni, elég ránézni a számokra, hogy nulla eredménye volt a keleti nyitásnak, nézegettem pár hete és konkrétan nagy semmi. Egyedül a kínai volumen nőtt meg számottevően 2010 óta, de az az egész világon megnőtt amióta Kína uralja az online vásárlást, magyarul nem nőtt nagyobbat nálunk, mint bárhol másutt. Amit viszont nem emlegetünk, hogy az USA-val folytatott kereskedelmünk visszaesése, amit részben a keleti nyitásnak és a nyugatellenes faszságainknak köszönhetünk.
Nekem meggyőződésem, h ki akarja az országot léptetni a NATOból, EUból, ehhez készíti elő a propagandát, előbb "gazdasági semlegesség", majd utána jön a politikai is.. Ukrajna bukásáért meg azért tesz meg minden tőle telhetőt, hogy határos legyen az oroszokkal, így biztosított lenne a gáz-és olajáramlás, és szükség eseté na katonai segítség, h hatalmon maradjon( lásd Lukasenka..) Egyértelműen a "keleti tengelyhez" kiván csatlakozni, minden momentum erre utal.. Zűrös 1.5 évre számítok.. Valószínűleg megpróbálkoznak a csalással 26ban, vmi olyasmire számítok mint Belgrád 2000ben (Milosevics bukása), vagy Minszk.. Sztem orbán bele fog bukni, remélem le is sittelik.. Sztem az országot nem fogja tudni kiléptetni a nyugati szövetségből, minden propaganda ellenére.. Tömegtüntetésekre számítok ha megpróbálkozik a kiléptetéssel.. Azárt sztem a totál agymosott tömeg még mindig kisebbségben van, a jobb híján fideszre szavazók sztem átmennek a TISZA-hoz, ahogy az eddig nem szavazók is talán felemelik a seggüket..
Hogyhogy ez az ember elnök szeretne lenni? IQ nem kell ott se? De majd ő kihúzza O1G-t a sz@rból, igaz, fideszesek...? Trump ominously warns ‘we’re close to World War Two’ – before rally-goer corrects him: ‘World War Three?’
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!