Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond 2024. 09. 26. 21:17
Előzmény: #145053  realmadrid
"A közel keleti helyzetet én hoztam fel még OB nyilatkozata előtt. Peterbond al vitáztam az amerikai szenátor nyilatkozata kapcsán. OB elszólására pedig reagáltam, olvasd el. "
.
Hohoho. engem a szaudi ügybe ne keverj bele. Jöttél egy példával a törökökre amire megírtam a választ. A Szaudi helyzettel teljesen egyetértünk. Mondjuk nem annyira csak az olaj az oka hanem hogy az egyetlen stabil szövetségese USA-nak a térségben ( arab részről persze ) és még mindig vállahatóbb mint az Irániak.
.
De sose szerettem ezt a mentegessük fel a mi rosszunkat csak mert máshol is elnéznek rosszat. A mi sarunkat nekünk kell eltüntettni a másét másnak. Ha én a Magyar állam képviselőivel szemben van problémám nekem nem igazán érv hogy Ghána korruptabb vagy hogy Kínának többet megengednek a nagyhatalmak, vagy hogy az Usában is vannak hülyék ( még elnöknek is megválasztották a legnagyobbat ).
.
Szóval az amerikai szenátor éppenséggel igazat mondot az Orbán kormányról és ez semmivel sem lesz kissebb igazság attól hogy a Szaudiaknál meg nem pattog ilyesmik miatt. Amúgy meg kapják az otthoni sajtótól is ugyanezt ne félj, de ezt játszák le ők. Mégha arról lenne szó hogy az ellenzék még Orbántól is antidemokratikusabb lenne bezzeg nekik elnéznék akkor volna közöm hozzá. De ez hogy "Usa csak ne szóljon a demokratikusságért mert 56-ban is fontosabb volt a szuezi csatorna mint mi" szövegekkel nem tudok mit kezdeni. Igen akkor szartak ránk. Most meg épp igazat mondanak ezért ne mentsük már fel Orbánt.
.
Ugyanez amikor Matolcsy pl éppenséggel valamiről igazat ír. Pl versenyképességi lemaradás. A fejére lehet olvasni hogy 5-10 éve még ő volt a gazdaságért felelős aki miatt le vagyunk maradva. Meg azt is hogy ő neki voltak 6%-os GDP növekedési lázálmai meg Ausztria beérése. De ettől még nem lesz hülyeség maga az hogy igen tényleg kurvára le vagyunk maradva versenyképességben és csak az olcsóságunkkal tudunk versenyezni amihez a forint folyamatos leértékelését is használtuk.
maxwax
maxwax 2024. 09. 26. 21:01
Előzmény: #145098  badsector1
Korábban működött a fidesz karakter-gyilkossága, de MP-vel szemben valahogy mindig léket kap.. Lehet, kitlálták a folytatást is Vogel Evelinnel kapcsolatban, de Orbán Balázs megszólalása elsöpörte és teljesen felesleges próbálkzás lenne folytatni, mert Orbán Balázs agyából tuti nem akkor pattant ki a gondolat, hanem ezt kprábban orbánnal és köreivel már ezerszer megbeszélhették. 
Nagyon remélem, hogy a fidesz makacsabb híveinek is eljutott az agyág, amit ma nyiltan kimondott a fidesz politikájáról orbán balázs. 
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 20:55
Előzmény: #145097  maxwax
Nem érzi orbán, hogy ez a nyílt hazaárulás a fidesz keménymagból is visz szavazatokat.
maxwax
maxwax 2024. 09. 26. 20:39
Az elmúlt két nap eseményei alapján kezdek reménykedni, hogy széthullóban van a fidesz, van esély, hogy leváltásra kerüljön végre a ner és orbán 2026-ban.
Tegnap a szappanopera 2.0 azaz Vogel Evelin nem érdekelt. Meghallgattam, de éreztem, ez sikertelen próbálkozás. 
MP reggeli szereplését megnétrem és meghallgattam. A rádiós pusztító volt :)  Nem is vártam mást. Hozzám Polték próbálkozása előbb jutott el, azaz lopással próbálják MP-t vádolni. MP nem Al Capone, ez most nem fog menni. 
Ezek után Orbán Balázs kijelentése mindenr elsöpörni látszik. 56'os elítélt volt az édesapám - két évet ült -, de most lenne csak elkeseredett, ha ez hallotta volna. Alig vártuk, hogy kitakarodjanak az oroszok a rendszerváltás idején, és gyűlölöm orbán nyitását putyin felé, fene nagy barátkozását. Az a szomorú, hogy ez a világsajtót is megjárja már, és a két orbán miatt az egész országot bélyegzik meg. 
signal2
signal2 2024. 09. 26. 20:35
Előzmény: #145093  Istvan78
Hát elöször semmi más nem lehetett érdekes benne, mint hogy mit tereget ki a fideszröl, illetve egyes tagjairól. Ezt aztán szépen el is húzta hónapokig. ès a nemfideszes média erre volt kíváncsi. Mivel más érdekes nem is nagyon volt nála, benne.
realmadrid 2024. 09. 26. 20:24
Előzmény: #145094  Istvan78
Akkor rosszul figyelsz. Olvass vissza. 
Istvan78 2024. 09. 26. 19:48
Figyelem Sehmetet, realmadrodot hogy mikor itélik el Orbán Balázs hazaáruló kijelentéseit. Semmi. Nekik fontosabbak a lénygetelen ügyek, az ellenzék kritizálása. Ennyit a nemzeti oldal követőiről, Sehmetben semmit nem vált ki Orbán Balázs hazaárulása.
Istvan78 2024. 09. 26. 19:45
Előzmény: #145065  signal2
Dehogy volt ez érthetetlen, a médiafigyelem pont arányos volt azzal, ahogy az embereket érdekelte minden megjelenése, minden gyűlése.
Istvan78 2024. 09. 26. 19:40
Előzmény: #145031  user01
A nemzeti oldal főideológusa nemzetárulást követ el. Ennél tényleg nincs lejjebb. Ezzel szembeköpi ezeréves történelmünk összes szabadságharcát, összes hősét és nagy politikusát. Idáig lehet süllyedni az autokráciában, ha nem az értékek, elvek, eszmék vezérlik a hatalmat, hanem csak a diktátort követi minden kegyenc. 
bronz 2024. 09. 26. 19:25
Előzmény: #145090  badsector1
Mondta ezt ez az ócska, proli, 5. tagkönyv számú nagynemzeti, nagymagyar, nagykeresztény.
Nem baj, szemmel láthatóan kiesett a kezükből az irányítás. Csak így tovább!
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 19:21
"Bayer Zsolt: Tisztességes magyar ember mától be ne tegye lábát egyetlen Spar-üzletbe"

Ez egy újabb "sikeres" kommunikáció a fidesztől, vajon hány százezer szavazót tolnak át magyar péterhez?
Úgy tűnik szétesett a kommunikáció a fideszben, eszetlenül rögtönöznek, az erre teljesen alkalmatlan sggnyalók.
bronz 2024. 09. 26. 19:15
Előzmény: #145088  badsector1
Igen, ez szinte biztos.
A kutatást végző házi közvélemény manipuláló cégeik még mást mutatnak, mert más az érdek, de azt látom én is, hogy egyre több ember szidja őket, még egykori ősfideszes szavazók is.
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 19:10
Előzmény: #145087  bronz
Szeretném halkan megjegyezni, az elmúlt 1-2 nap eseményei az bizonyítják, hogy a fidesz mérései alapján  a tisza párt utolérte a fideszt.
bronz 2024. 09. 26. 18:50
https://www.youtube.com/watch?v=5_XLwNmN_hI
Így van.
Polt Péter húzása is kontraproduktív lesz, ezúton is gratulálni szeretnék ehhez az öngólhoz is!
bronz 2024. 09. 26. 18:23
Előzmény: #145070  badsector1
Igen.
Orbán Balázs sokat tett ma azért, hogy megszabaduljon az ország a Pedofidesztől.
Minden jóérzésű ember gyomra felfordul ettől a nyilatkozattól.
Csak így tovább Balázs!
Hajrá!
Tessék bevonni a buliba még a református pedopüspök urat is, sokat tudna ő is még segíteni. :))
bronz 2024. 09. 26. 18:20
Előzmény: #145083  badsector1
Azóta egyébként sokkal profibb lesz 
Néztem több videót, ahogy helyre tette a vásárhelyi pedofideszeseket.
Ha a mai MZP indult volna 2 éve, nyerhetett volna.
signal2
signal2 2024. 09. 26. 18:15
Előzmény: #145083  badsector1
Neked mi nem tetszett? Nekem csak a buzizás, de ugye azóta folyamatosan derül ki, hogy abban is igaza volt.
badsector1
badsector1 2024. 09. 26. 18:13
Előzmény: #145080  realmadrid
2022-ben is égnek állt a hajam mzp rosszul sikerült megszólalásai miatt.
signal2
signal2 2024. 09. 26. 18:08
Előzmény: #145080  realmadrid
èn a mai napig egyetértek. MZP realista, MP populista. Ugyanakkor az is látszi, hogy a kormányváltást akaróknak igazából mindegy, beállnak nagyrészt a az aktuális legerösebb ellenzéki mögé. 
Egyébként én is azt mondom, hogy MP kb csak jobb lehet, mint Orbán, mert mögötte nem egymosott bólogatójánosok vannak, hanem a piacrol összeszedett friss emberek. Ök valószínüleg geyfajta gátat jelentlenek majd az egyébként autokrata hajlamú MP-nek, amikor a hatalmon lesznek.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek