Csak nagyobb nyilvánosság előtt ismételte el azt, amit a másik Orbannal nap mint nap mondogatnak egymásnak. Vslójában ezt gondolják, csak hiba csúszott a gepezetbe, véletlenül az egyik Orban elkottyintotta
Ahogy azt írtam, a gondolatkeverékedet próbáld meg beilleszteni a fideszes ÁVÓ által összezagyvált úgynevezett "szuverenitásvédelembe". :) Tudod, amelyik kapcsán a "feladnám a magyar hazát" társaid azt makogták, hogy minden, ismétlen minden külföldről érkező finanszírozás, amire ők azt mondják, hogy politikai akaratot befolyásol, az tiltott és vissza a feladóhoz. Nemrég pl. a gödi civileket vették elő, mert azoknak problémájuk akadt a mérgező vegyszerekkel. Mármint amit az akksigyár ereszt a környezetbe. És hát ezzel a gödi civilek az orbán féle szuverenitás ellenségei lettek, akiket biztos külföld finanszíroz.
Ja, finanszírozás... Nézz utána, ez egy olyan közgazdasági fogalom. Emésztgesd, ha nem érted, akkor kérdezz.
A közel keleti helyzetet én hoztam fel még OB nyilatkozata előtt. Peterbond al vitáztam az amerikai szenátor nyilatkozata kapcsán. OB elszólására pedig reagáltam, olvasd el.
"Orbán Balázs: Jó lenne, ha végre vége lenne a háborúnak és a háborúpárti hazudozásnak!" . Balázs! Akkor hagy abba! És vedd rá a főnöködet is! Csak rajtad múlik!
Látom, beindultak itt is a Sehmnyalók, hogy tereljenek OB elszólásáról. Mocskos féreg hazaárulók az ilyenek, amit eddig is tudtunk, de most már nyugodtan ki is mondhatjuk. Inkább a kutyát sem érdeklő közel keleti helyzetet fejtegetik, csak hogy telespammeljék a fórumot.
Megint két egymástól független dolgot mosol össze. Az, hogy az ellenzéknek nincs médiamegjelenési lehetősége (a fityeszhez és a kúrmányhoz képest töredéke), az tény. Az hogy MP enélkül is lesöpörte az eddigi ellenzéket, az meg egy másik tény. Csak a kettőnek semmi köze egymáshoz.
No, amiről kommunikáltunk bejött! Az afganisztáni demokrácia sem demokrácia, de még mindig nagyobb demokrácia van ott, mint Szaúd-Arábiában, mégis most Afganisztánnak esett neki a fejlett nyugati világ a nők jogai miatt, noha például egy pastu nőnek sokszor annyi joga van, mint egy szaúdinak. . https://www.portfolio.hu/global/20240926/nemzetkozi-vizsgalat-indul-afganisztan-ellen-712537
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!