addig is itt a mese Orbán népmesék: A hálátlan közmunkás "Tisztelt hölgyeim és uraim.
Kifosztott honfitársaim! Volt egy nehéz időszak, de a gazdaság újra
szárnyra kapott, mint pingvin fing a tavaszi szellőben. " https://www.youtube.com/watch?v=4sqwcXRXquw
Üdvözölnek a fiúk a kERESZtény konzervatív jobboldali csapatból! De semmi buzulás!, buzulás az nuku! Abzik ereszkednek prüsszel ereszcsatornáiról karantén alatt, meg kakadú frizurával bújdosnak dzsudzsival mindenfelé, szegény ggeri is titkolja még, tömjén zsóti is szereti a nyelestojást... De vannak ott még páran. Ez nem zavar? Ezek a közigazgatásban b.zi szemmel nézik és intézik a dolgokat. orv bán gazsi is fartúró, így nem lesz aki a nevet továbbviszi? Szerintem a többség tolerálja itthun is, csak van pár iq szegény mélynépNEMZETTHY érzelmű, aki szeret utálni mindenkit, mert ez élteti. meg a foci, meg a magyarkodás... Ezek hangoskodnak a legtöbbször, mert annál nagyobb a pofa, minél kisebb az agy. Sok a kubativ hadseregbe éli boldog tudatlanságban mindennapjait. https://imgur.com/a/uAvFFCe
Egy ország vagy tolerálja a buzikat, transzokat vagy nem. A többség pedig eldönti. Ilyen kérdésekben nincs szürke csak fekete és fehér. Lehet mosdatni a kisebbséget, de attól még a többség dönti el mi a normalitás, nem pedig egy hangosan ugató kisebbség. Nem tudok olyan társasági eseményt felidézni, ahol az lett volna a többségi vélemény, hogy az rendben van, hogy buzik vonaglanak budapest utltcáin, vagy hogy normális az hogy férfiak versenyeznek nők ellen. Mindenki többdiplomás művelt ember. Meleg ismerőseim ítélik el a pride-ot, mert szerintük kontaproduktív és rég offolni kellett volna ezt a rendezvényt. Transzok mellett meg senki se áll ki, mert annyira világos h ez elmebaj és orvos kell nekik.
"A demokrácia a többség uralma a kisebbség felett. Mi a
helyzet akkor, ha a többséget félrevezetik, rosszul
tájékoztatják, vagy egyszerűen "buta"?" "Más
országokról nem tudok nyilatkozni, de Magyarországon mind a 3 jelen
van, amit felsoroltál. Sajnos a többség a 3.-hoz tartozik. 20 éves
létemre átláttam Orbán hazugságain, és féltem tőlük, hogy ha hatalomra
kerülnek, mi lesz itt. Hát igazam lett. Nem értem, valaki dupla vagy
tripla ennyi élettapasztalattal hogy nem képes lebuktatni a hazugokat,
az árulókat, főleg, hogy nem új párt már a parlamentben.A
kérdésre válaszolva: az eredményeit meglátjuk 2012-től. Szerintem fájni
fog sokaknak. Közgazdász hallgatóként túl sok jót nem látok a
gazdaságpolitikájukban, márpedig a gazdaság meghatározó szerve egy
országnak, annak, hogyan élnek az emberek. A Jobbikot sokan szidták,
hogy semmit nem konyítanak a gazdasághoz, hát elárulom, olvastam a
programjukat (nekik legalább volt :D), milliószor különb, mint amit most
művel a Fidesz. Félrevezette a népet, a nagy többség meg bedőlt nekik,
az igazán durva meg az, hogy sokan még most is rájuk szavaznának, nem
látják, mit okoznak a hozzá nem értésükkel, a rossz politikával az
országnak. Kettészakítja a társadalmat, a középréteg nagy része már így
is lesüllyedt, őket méginkább súlytja a "reformokkal", a gazdagok
bankszámlája meg hadd dagadjon csak. Ez későbbiekben a bűnözés
növekedéséhez vezethet, zavargásokhoz, de talán akkor rájön a nép, hogy
2014-ben már okosabbnak kell lenni, és azt kell választani, aki az
igazat mondja, bár nem stílusosan, és fáj is, de legalább igazat mond és
kiállt a magyarok érdekei mellett. Remélem tudjátok, melyik pártra
gondoltam. 1 éve állja a helyét, betartja a választási ígéreteket,
szinte még egy szavazójuknak sem kellett bennük csalódnia." 2011ből még egy vélemény
Lám-lám, sakk-matt után a szokásos hazug demokrácia szöveg és ferdítés, terelés!! Az adott témát még ugatni sem tudjátok! Csak a szokásos történt ismét! Lehet a propaganda csatornákon tovább "okosodni"!!
2millió b.rka, akinek egy része megtévesztett, egy része átvert, egy része megvásárolt ( ki csokkal, ki burgonyával, ki trollbérrel, ki részesül a lopásból, ki csak félelemben tartva és az odaszavazásra kötelezve,.... lehetne még verziókat írni) az nem a többség. A kb 6 millió szavazóból sokan lesz@rják, sokan elhúztak már. A 2 millió a többség?
Ezen a fórumon képesek az emberek a jelentéktelen kisebbségből általánosítani a nagy sokaságra. rejtély, melyik egyetemen oktathatták ezt. Ilyen következtetésekből derül ki, hogy a transzok igazából mind a genetikai lottó áldozata nem pedig simán az elmebajé.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!