Tumblen olvastam, hogy mar eloszeretettel idezgetik a miniszterelnok ur szavait hozza kozelallo magyar politikusok. De hogy az eccerü ember is megtehesse, valasztekosan, ki kellene adni az osszes mondasat. Es akkor felmerul a kerdes, mi legyen a cime? Mire valaki: -beles dekretumok
https://nlc.hu/eletmod/20240802/imane-khelif-algeriai-bokszolo-interszexualitas-hamori-luca/ Most volt a mérkőzés, és Luca kikapott tőle. Algériában még a homoszexualitást is szigorúan büntetik, a nem változtatás lehetetlen. A cikk nagyon jó, és mivel én is ismerek olyan személyt aki nő, de férfi jegyekkel, pl belső herével rendelkezik így a genetika nem egyértelmű. Nőként él nagyon kedves aranyos, de így született és bizony magyar, nem egyszerű az élete. Benne szerencsétlenben túlteng a férfi nemi hormon, nőként született és nevelték is. Egy ilyen országba Algéria mindennemű beavatkozás elképzelhetetlen. Szerencsétlennek se könnyű. És pálya futása alapján többen is legyőzték, tény ezek miatt biztosan jobban ki tudja használni tehetségét vagy "rendellenességét". De fogadjuk el, hogy biológiai az emberiség 1,7% ami nem kevés rendelkezik ilyennek. Sajnos a hazug média ismét jól beleállt, véleményem szerint tudás, és ész érvek nélkül. Sajnos a kommunikációja a mocsok bandának ilyen embereket üldöz, de mint a cikkből is kiderült ő nem igazán tehet erről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ismerős most költözik haza Ausztriából, hogy itt élvezze az osztrák nyugdíjat, hát már elkerekedett párszor a szeme az árakon :) Nem baj, csak szokja, ő is a kintről okoskodó Fideszes, majd meglátjuk bentről mennyire fog tetszeni neki.
16 Év Ausztriában - Ausztria vs. Magyarország A videóban történetekből a gyerekek azon csodálkoztak, hogy ott mindenki mosolyog és ott nem szomorúak a gyerekek, mint ittHUN... ott sincs kolbászból a kerítés, itt viszont kolbász szerű hosszúkás barna, nem túl illatos anyagból van a kerítés! Segítek a legyek szeretik. (sz@rból) https://www.youtube.com/watch?v=2Tk5WUAqa5Q
ez pf moderácio is összekaphatná magát, letehetnék már a voksukat a demokrácia mellett, nem kéne a széljobbosokat támogatni, csak azért mert mert 20 éves moderátor vagyok, és nem ismerem a történelmet!
Az ügyészség beidézte Donáthot, miután 2022 februárjában részt vett az Iványi Gábor által vezetett Oltalom Egyesületnél szervezett tüntetésen. Az eljárásban a Momentum volt elnökét csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolhatják meg. „Politikai bosszú és megfélemlítés: gyanúsítottként idézett be az ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak vádjával. Egy 2022-es esetről van szó, amikor – állításuk szerint – másokkal együtt akadályoztam az Iványi Gáboréknál tartott, felháborító NAV-os házkutatást” – írja Donáth Anna, volt EP képviselő, a Momentum volt elnöke Facebook-oldalán. . A tettlegesség tényét Ábrahám sem tagadja, sőt maga sétált be a XIII. kerületi rendőrkapitányságra, hogy beismerő vallomást tegyen. Hiába tett azonban vallomást, Puzsér Róbert feljelentését követően a IX. kerület nyomozói éjfél után nem sokkal a lakásán őrizetbe vették, fogdába zárták, rabosították és újra kihallgatták. A Blikk megkeresésére ugyanakkor Ábrahám pénteken közölte, hogy már nem gyanúsítják súlyos testi sértés kísérletével. „A kihallgatásom során panasszal éltem a gyanúsítás ellen arra hivatkozva, hogy az eljáró nyomozók még be sem bizonyították, hogy ököllel ütöttem volna tenyér helyett. Ezt pedig a Puzsér Róbert által készítettet szakértői látlelet sem támasztotta alá. A nyomozók jócskán előreszaladva próbáltak engem a lehető legsúlyosabb gyanúsítás alá vonni. A IX. kerületi ügyészségtől kapott határozat szerint most kimondhatom, megalapozottnak találták a pofont” – nyilatkozta. . "magalapozottnak találták a pofont" . nna ez tök jó, akkor bármikor orrba lehet verni ov-t, kövért, dajcsot, vagy semjént! azt szeretem a fidzsébe hogy semmi kettős mérce nincs! :))))
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!