Ha érdekel, elmesélem. :) Chamonixből - 2017-ben - olaszországi kitérővel megnéztem a Mont Blanc-ot, ami ugye olaszul Monte Bianco. Persze, hogy nem voltam a csúcsán, mint ahogyan te a stégen. De azért az olaszországi oldalon - azelőtt nem sokkal megépítették a felvonóval - a Skyway felvonóval "felmentem" a 3466 méter magas Punta
Helbronner hegyre. :)
https://www.youtube.com/watch?v=D2u9m6Cfss8 Nagyon jó, igaz azt szép büntetést nem ártana vissza fizetni amit a rablóék, így az ország ÖSSZES állampolgára kapott!! Hála a 14 évnyi rablás, lopás ország elpusztításának!! Szerencsére ezt is ÉN és MINDENKI más fogja megfizetni. Minden fiatal aki teheti még kotródjon innen mert a történelmi léptékkel is komoly ország barmolása miatt a mostani tízen húszon éveseknek semmi semmi jövőjük nincs!! És ez tény!!
A szakáll nem tesz filozófussá - kimásolt, de nem értett - latin közmondáshoz a következő magyarázatot azért elmondom/leírom: Egyszer volt, hol nem volt az ókorban, amikor egy, köldökig érő szakállat és hosszú hajat, valamit hosszú köpenyt viselő koldus alamizsnáért bekopogott Herodes Atticoshoz, aki megkérdezte tőle, hogy ugyan ki ő? Mire a
kéregető sértődötten ránézve közölte, hogy ő bizony filozófus és nem érti, hogy miért kérdeznek meg
tőle olyasmit, ami egyébként is látható rajt.
A szakállt és a köpenyt látom, de nem látom a filozófust
– válaszolta Herodes Atticus, akinek aztán néhány vendége elmondta,
hogy a kéregető valójában egy koszos csavargó, aki mindennapjait kocsmákban tölti,
s igen agresszív, ha nem kap alamizsnát – legalábbis Aulus Gellius
beszámolója szerint az Attikai éjszakák című művében. No, ennek az ókori anekdotának lett némileg zanzásított változata végül a közmondás, miszerint: "Barba non facit philosophum." Kösz, hogy elmondhattam! :)
Az igaz, hogy nrm szoktam végig olvasni dumáiad, ha már az elején tele van fröcsögéssel. Visszajöttem a stégről, de te mit keresnél a monte bianco-n? Nem értem, hogy ezt a szauna nélküli dumát miért írod.
Látom, nem érted azt, amit írtam, vagy el sem olvastad. Benne van, hogy szauna nélküli, ami azt jelenti, hogy nincs benne szauna, vagyis olyan nyaraló, amiben nem lehet szaunázni, mert nincs benne szauna. Na, remélem, így már érted. . Ha te most stégen vagy, akkor én a Monte Bianco csúcsán. :)
De aki a fórumon valamelyik másik topicot olvassa, az nem látja a hivatkozott /hozzászólásomat/hozzászólásodat, amin ugye te állítólag, mint "a fórum" nevetsz. Nem érzed, hogy ez a logika valahogy nincs rendben? Az induktív módszert csak akkor használjuk (általános követeztetés levonására), ha az induktív kutatáskor megfelelő számú az adatot gyűjtünk össze, azokat elemezzük, és ha a megfelelő számú adat elemzéséből ugyanarra a következtetésre jutunk, akkor eredményes az induktív módszer, azonban egy adat az alkalmatlan általános következtetés levonására, egy elmélet felállítására. Ugye érted! :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!