Ez ugye attól függ, hogy mit számolsz át: az helyhatósági választáson a budapesti lista kivételével a Tisza nem is indult, az EU-n listára adott szavazatok szerint baromira nincs meg a 2/3.
Csodálom, milyen hihetetllen türelmed van ehhez a hazug, sikamlós Fidesz hívőhöz. Ha százszor rábizonyítasz valamit, századszor is tagadja. Csak annyiban különbözik az egyszerűbb Fidesz hívőktől, hogy próbálja leplezni hovatartozását, bár soha nem sikerül neki. De azért próbálkozik.
A telex pl ki felé elfogult? A 444 pl ki felé elfogult? és hol tol olyan szintű propagandát mint az általam említettek? A 444 főszerkesztője jár CAPC szerű pártrendezvényekre és fotózkodik a DK, jobbik, Momentum vagy bármelyik párt vezetőjével, külügyminiszterével valakijével? . A NER-ben vagy EGY közös narratíva és azt kell tolni. A független sajtóban nincs ilyen. mindenki ír a saját véleményében és a sajtó etikai szabályainak megfelelően. . Amúgy mondom nem nehéz megyőznöd. EGY komment kellene 2024-ből amiben TE indítod a kommentben a Fidesz kritikát nem mentegetőzéskép írod hiogy " de én szoktam kritizálni a Fideszt". Hisz te annyiszor írsz kritikát a Fideszről akkor nem nehéz találni nemhogy EGYET de tucatnyit is nem? . Az utolsó mondatom nem neked szólt hanem a SEHMET, Karvalytőke, bozsó és hasonlóknak. És példa rá hogy vannak emberek akik hivatkoznak valamire de a fórumos cselekményük alapján az teljesen hamis. Mintha én azt mondanám itt hogy én világ életemben Mihamanós voltam és vagyok is.
Dehát a Fidesz úgy kezelte ezt a választást, mintha a háború múlna rajta, rengeteg pénzt költött rá, egy millió szavazó megkeresését célozta meg Orbán, mégiscsak ennyien mentek el. Hogy lehet ez?
Azt hogy ez nem országgyűlési választás volt, sokkal kisebb is volt a részvétel. Egyébként meg már kiszámolták, a tegnapi eredmény átszámítva ogy választásra 135 képviselői helyet jelentene a Fidesznek.
Szerintem te független vagy. Mert ebben a kontextusban azt arra értjük, hogy pártoktól függeltne. èn nem vagyok független, mert Momentum párttag vagyok. Tartsunk fügöségi versenyt?
Hol írtam olyat hogy nem vitt el a Tisza Fidesz szavazókat? Én azt írtam hogy a felmérések szerint jóval több ellenzékit vitt el mint fideszest. Ez meg igaz látva a DK, momentum, jobbik szereplését.
Meg mint a telex, meg 444. A 4igben nem tudom mit olvastál és mikor mert pl. a Vodafone vételkor amit kaptam, meg amikor hadháziztam. Amúgy meg nem vagyok független, mitől lennék független.
Amúgy ha már összevetés. 2019-el. Akkor az 1,8 millió Fidesz szavazóra 1,35 millió ellenzéki szavazó jutott. . Most meg 2 millió Fidesz szavazóra 2,1 millió ellenzéki. . Ha nem is a 2022-es 3 millió Fideszesből indulunk ki akkor is a potenciális mondjuk 2,5 millió fideszesből 700.000 nem ment el 2019-ben. most pedig kb 200.000-et tudott a Fidesz meggyőzni és 500.000-et mások ( valószinűleg Tisza Miha vegyesen de miha összesen kb 150-200-ezret bővült és abban bőven vannak jobbikosok.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!