Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
idegsüveges 2023. 06. 15. 19:15
Előzmény: #107315  p-b
Mit tippelsz hányszor és hány helyen hangzott el ez a szöveg a legutóbbi választások kampányában?
csendben 2023. 06. 15. 18:53
Előzmény: #107318  ________
Poltnál? Ne röhögtess! :-)
________
________ 2023. 06. 15. 18:51
Lázárt fel kell jelenteni zsarolásért!!!
Heisenberg
Heisenberg 2023. 06. 15. 18:36
Azt gondolom, hogy egy EU országban ilyenkor a Lázár minisztert úgy rúgják ki másnap, hogy a seggén landol az utcán.
Olyan egy parlamentáris demokráciában nem fordulhat elő, hogy az adófizetők pénzéből eltartott kormány,  politikai alapon tesz különbséget az adófizető állampolgárainak nyújtott támogatások esetében. Erről beszélt ez az ócska kommunista f..sz. Szerintem ez az a pont amikor a Fidesz kormányzását a III. Köztársaság elleni puccsnak lehet tekinteni és semmi értelme a parlamentarizmus látszatát fenntartani.
csendben 2023. 06. 15. 18:30
Unortodox demokráciába ez is belefér.... 
p-b 2023. 06. 15. 18:08
Lázár nyilvános zsarolja a Hodmezővásárhelyieket? 
"a kormány tagjaként azt kell mondania, ha a hódmezővásárhelyiek megválasztják Márki-Zay Pétert polgármesternek, ami persze szíve joguk, és van persze lehetőségük erre, akkor A KORMÁNYTÓL SEMMIFÉLE TÁMOGATÁSRA ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSRE NEM SZÁMÍTHATNAK."
https://index.hu/belfold/2023/06/15/lazar-janos-marki-zay-peter-hodmezovasarhely-onkormanyzati-valasztas/
sityaki 2023. 06. 15. 17:28
Előzmény: #107300  Sehmet
Kedvesem, nem a diplomákkal van baj, hanem az emberrel. Megjegyzem, jó sok embert ismerek e körökből (kivételesen hozzáteszem ízléstelenül, hogy már csak azért is, mert nekem is van pár papírom, többek között PhD a Sorbonne-ról, de egyebek is, valamint pár évig kísértem az urakat külföldi útjaikra, sőt tanítottam is némelyiket pl. az ország első egyetemén, aztán ismerem a brüsszeli tevékenységüket, szóval nekem ne gyere ezzel a bágyadt tekintélytisztelettel).
makasipasztor 2023. 06. 15. 15:49
Előzmény: #107310  Sehmet
Nem róla beszéltem, ezt ugye érted? Amikor Gyurcsányt égeted, senki sem  hasonlítja mondjuk Széchenyihez. Mellébedzélés.
makasipasztor 2023. 06. 15. 15:47
Előzmény: #107309  Sehmet
Valóban tehetséges, ezt el kell imerni. Azt is elkellene ismerni, hogy a tehetségét nem arra használja, hogy hazánk összes állampolgárának jobb élete legyen, hanem csak arra , hogy a családja és a bérencei jól éljenrk. 
Már annyit elsíboltak, hogy az ük-ük unákák is olyan jólétben éhetnek, amit egy átlag polgár el sem tud képzeli.
csendben 2023. 06. 15. 15:41
Előzmény: #107310  Sehmet
Úgy látszik nem maradt időd a lengyelországi látogatásáról készül beszámolók (nem a sajátja!) elolvasására.... Szénné égette magát....
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 15. 15:39
Előzmény: #107307  makasipasztor

Ha bevalljátok, ha nem, Novák Katalin jó választás volt, ezt még az ellenzéki elemzők is elismerik. Diplomáciai tapasztalata van, több nyelven beszél, megnyerő a modora (pl. Ferenc pápa kedvenc köztársasági elnöke, pedig protestáns), több egyetemet végzett, külföldön is tanult, és a helyzeteket, konfliktusokat is jól kezeli.
.
A konzul nem nagykövet, nem is diplomata, hanem közszolga, közigazgatási ügyintéző. A diplomatákra más bécsi egyezmény vonatkozik, mint a konzulokra, akik magán- és jogi személyek érdekképviseletet látnak el, külföldi börtönökben magyar elítélteket látogatnak, tartják velük a kapcsolatot, bűncselekmények áldozataivá váló magyarokat segítenek, okmányokat adnak ki, hitelesítenek, anyakönyvvezetői feladatokat látnak el, fordításokat hitelesítenek, stb., de az állam politikai képviseletét a nagykövet látja el. A konzuloknál sokszor a rátermettség többet számít, mint más.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 15. 15:31
Előzmény: #107306  makasipasztor
Persze, hogy jól ki van találva ez a rendszer. Azért áll fenn most már 13 éve folyamatosan. Ehhez is azonban fel kellett építeni egy olyan struktúrát, amelyik egyrészt működik, másrészt hosszabb távon fenntartható. Azt mondják, hogy Orbánnak nem ez volt az első ilyen "műve". Kéri Lászlót - akit egyébként nem sokra értékelek - hallgattam egyszer az ATV-n, aki azt mondta, hogy amikor Orbán volt a diákönkormányzat elnöke, olyan háttérstruktúrát épített kis, amely szinte lehetetlenné tette a diákönkormányzat működését akkor, amikor már nem őt választották meg a diákönkormányzat vezetőjévé. Ha bevalljátok, ha nem, ehhez kell egyfajta politika előrelátás, zsenialitás. Gyurcsány egyébként hasonló lehetne, ha azzal foglalkozott volna, hogy megfelelő embereke helyez megfelelő helyre, erre a lehetősége meglett volna, nem pedig a nagy közgazdasági zsenialitásával tette volna tönkre az országot, ami közben erre talán nem is gondolt. 
csendben 2023. 06. 15. 15:31
Előzmény: #107305  Colas
 "Túlságosan kesztyűs kézzel bánunk Európa jövőjét eláruló alakokkal.": igazad van:irány a Gulag! :-)
makasipasztor 2023. 06. 15. 15:27
Esetleg megnézhetnénk a volt köztársasági elnökünket, akinek a felesége konzul amerikában,  Ő is nagyon művelt, és a címre érdemesnek itélte a fidesz. Kiváló sportoló volt, de ez még nem jelinti azt, hogy ilyen magas tisztség betöltésére alkalmas lenne. .... De , vvan sportoló a magyar kormánybsn bőven. 
makasipasztor 2023. 06. 15. 15:22
Előzmény: #107297  Sehmet
És szerinted az ugyanott , ugyanazt a fizetést kapó fideszeseknek nem kellene dolgozni? Vagy részesedést, magas fizetést kapnának a kuratóriumi tagságuk miatt.? Jól kitalalta ezt a királyotok , és a kiszolgaálói.
Colas 2023. 06. 15. 14:21
Előzmény: #107304  Sehmet
Hogyne hazudna. Signal2 úgy hazudik szándékosan (mert nem ostoba, baloldali média által félretájékoztatott) pl. bevándorlás ügyében is, mint a vízfolyás. Gondolkodnia sem kell a hazugságain. Szándékosan összemossa a konkrét munkavállalás céljából idejövő személyt ( persze más elvtársai is itt, pl. badsector1), a határokat illegálisan átlépő, akár határkerítésen átmászó, dolgozni, társadalmunkba beilleszkedni nem akaró, európai törvényeket be  nem tartó személyekkel. Szerinte no go zónák sincsenek, meg kvóta sem, lehet még most is tagadja, mikor kötelező érvényűvé vált a szavazás után. Tagadja, hogy a baloldal megnyitná a határkerítés kapuit, mikor többször kijelentették. És ez nem hiba, hanem Európa elárulása, mert ez a rendszer meghívó lesz még több Európába vágyó személynek.  Az ilyen bevándorláspárti, a bevándorlási problémát tagadó embereknek helye sem lenne itt, költözhetne oda, ahonnan az illegális gazdasági bevándorlók jönnek, ha szeretne velük együtt élni. Túlságosan kesztyűs kézzel bánunk Európa jövőjét eláruló alakokkal. Vitatkozgatunk velük. Mire rájön Európa lakossága, hogy mekkora hibát követ el, hogy ezekre szavaz, addigra már annyi lesz... A békát is meg lehet főzni úgy, hogy betesszük hideg vízbe és alágyújtunk. Nem ugrik ki. Remélem megint kimutatja signal2 mit gondol és majd elkezdi magyarázni, miért is jó a kvóta, meg az élősködők bevándorlása... Ezek azt hiszik, hogy majd akkor is rájuk szavaznak a bevándorlók, amikor már semmi szükségük nem lesz rá. Most még átmenetileg igen, mert ezek azok akik beengedik őket, meg ellátásukat megszavazzák (lakhatás, egészségügy, havi járandóság). A nonszensz az, hogy ezzel , hogy ezt leírtam én vagyok a rasszista, a kirekesztő, pedig csak felemeltem a hangom az erőszakos hódítók ellen. A kvóta alapján szétosztandókat azon családokba költöztetném be, akik ezt támogatták és velük tartatnám el őket. Az én adómból ne... Na kezdheted a hazudozást a kérdésben signal2 és magadhoz fogadhatnál néhány afgánt.
Sehmet
Sehmet 2023. 06. 15. 13:35
Előzmény: #107303  signal2
Te azt gondolod, hogy nem hazudsz? Mindenki napjában többször hazudik, ezt tudományos kutatások is alátámasztották. :)
signal2
signal2 2023. 06. 15. 12:35
Ezért is érdekes, hogy miként tud annyit hazudni, illetve kiszolgálni ezt a nyíltan a hatalom kisajátítására törekvőm a joggal folyamatosan visszaélő, maffiamódszereket alkalmazó, a legaljasabb propagandát folytató bandát.
bigyula 2023. 06. 15. 12:23
Előzmény: #107299  sityaki
Főleg azoknak, akik a CEU-n végeztek. Egy értéktelen diplomával mihez is kezdhetne pl. Kovács Zoltán? ;)

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek