Ezek azért nem bonyolúlt ügyek, és hát véleményezni felelősségvállalás és esteleg hozzáértés nélkűl nem nagy ügy. Szerintem aki mindenhez is ért, az semmiben sem profi. Tisztelet a kivételnek, de szerintem Te nem vagy közöttük. Apropó: hogy vannak az USA kormányban tevékenykedő ismerőseid?
30 km alatt bk 60%-os jegyáremelés a MÁV-nál. Ezzel vajon mi a cél? Hogy úljenek kocsiba az ingázók? Vagy egyszerre emelik a jövedéki adót. és a jegyárakat, és akkor mindegy, mivel mész, fizess jelentősen többet.
Egy-két oldal kereset, ellenkérelem, bizonyítási indítvány, néha üzleti és bírósági tárgyaláson részvétel, szabályzatok módosítása a tulajdonos által előzetesen engedélyezett módon, munkaügyi perekben tanácsadás, munkaszerződések véleményezése, nemzetközi magánjogi szerződések véleményezése, a standard szerződések adaptálása, kiegészítése, stb. nem olyan hosszú. Néhány oldal, egy-két óra, napközben és nem folyamatosan. Az irodámból a helyszínen is folyamatosan jelen van egy kolléga a megbízónál, és csak a bonyolultabb ügyek kerülnek hozzám. Ugye érted! És te, ha szabad kérdeznem? Délutános vagy?
Akkor nézd a szüneteket is. Ma például több órát nem leszek itt, sőt még itthon sem, megyek dolgozni, még nyugdíj mellett is. :) Tudod, nekem nem olyan a munkám, hogy például reggeltől estig a szervizben kell lennem, hanem hetente egy-kétszer a megbízóhoz megyek, megbeszélem a problémákat a, majd amit lehet, hazahozom és itthon megcsinálom nyugodt körülmények között. Közben új információkért és a kedvedért benézek ide is. :) . No, és mit szólsz ahhoz, hogy Tatabányán az önkormányzati időközi választáson a Fidesz jelöltje 17 %-kal megverte az összellenzék jelöltjét? És ahhoz, hogy Békésben a Mi Hazánk megverte a fideszes jelöltet 10 %-kal? Látod, ilyen politikai környezetben és médiahelyzetben is lehet nyerni. :)
Vartalak teged mert reggel 9kor altalaban amr jossz kiszamithato vagy ugy gondotlam felteszem a kerdeseimet neked mert mar reg tettem fel el ne felejtsed. Te pontosan miert vagy itt minden nap reggel9tol este 18:00-ig?Minden nap okiratot szerkesztesz?
aha az egy dolgo hogy portfolio moderatorkent ezzel nem vagy tisztaban de azert az olvasok nem hulyek latjak hogy szemelyeskedsz egyfolytaban.Amug nalatok 9 orat kell doglozni es abbol 1 ora az ebedszunet?Mert 9tol vagy 18:00-ig altalaban.Csak kivancsisagbol.Rubelban fizetnek vagy zsakban?
Rosszul látod? Ugye kérdezni lehet? Most éppen miért vagy a gép előtt? Mielőtt visszakérdeznél, én okiratot szerkesztek már 7 órától, és közben benézek ide is, különösen azért, mert olyan kedves ismerősöm van itt, mint te. :)
az olvasok ezt megint latjak nyivlan tobb lenne ha nem irkalnatok de a lenyeg az hoyg a 4 kerdesbol egyikre se valaszoltal hanem telejsen masrol beszelsz.Szemelyeskedsz hogy megint kitiltsanak ENGEM.Nem teged veletlenul se.Lassan ott fogunk tartani hogy te szemelyeskedsz es engem fognak kitiltani.
Úgy láttam, hogy te a más topicocban történt hozzászólásaidért is kaptál fügét. Lehet, hogy onnan "jelentettek". De a modi és észrevehette. Ha én volnék a modi, miért jelenteném? Nem érzed, hogy összevissza beszélsz? :-D
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!